oxi re malaka...OXI
Printable View
oxi re malaka...OXI
- Βαλε μου 2 πιτες απολα με τζατζικι .
- Πακετο?
- Οχι ρε , σοβαρα μιλαω !
Είναι ο Τοτός στην τάξη και κλασσικά κάνει φασαρία,γελάει, πετάει χαρτάκια κλπ.Κάποια στιγμή αγανακτεί ο δάσκαλος και του λέει:
-Τοτέ αυτό ήταν,δεν πάει άλλο,θα σε βγάλω έξω
-Εντάξει κύριε,αλλά κερνάτε εσείς
H δασκάλα και ο Τοτός!Στο δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της:
-Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας! Γιωτράκη, πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι: Περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου και αλλά έχει και μια ελιά στη μυτούλα του!’.
Απαντά ο μαθητής:
-Δεν ξέρω κυρία! Και η δασκάλα του λέει:
Μα είναι η γάτα, την ελιά έβαλα απλά να σε μπερδέψω.
Στην συνέχεια…
-Πέτρο, πες μου εσύ: έχει φτερό, ράμφος και από κάτω ένα κουκούτσι;
Απαντά ο Πέτρος:
-Πού να ξέρω κυρία, και με κουκούτσι από κάτω; Δύσκολα τα πράγματα!’. Του απαντά η δασκάλα: Είναι το πουλί βρε παιδί μου, το κουκούτσι έβαλα έτσι απλά να σε μπερδέψω!
Σηκώνεται ο Τοτός και λέει:
Κυρία, θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι.
-Τι είναι μακρύ, είναι κόκκινο και στρογγυλό στην κορυφή, έχει δυο μπάλες από κάτω και αρέσουν στις γυναίκες να το βάλουν στο στόμα;
Τσαντίζεται η δασκάλα και του λέει: ‘Τοτέ, έξω από την τάξη!!! ΤΩΡΑ!!!
Ήρεμος της λέει της δασκάλας:
Spoiler
Αυτο του Αμνηζιακ οχι μονο ειναι 15ετιας, οχι μονο ειναι αισχρο, αλλα το ειπε και λαθος ρε μλκ.
Το κανονικο ειναι με την ατακα "οχι Γιωργακη/Μαρια/κυρια, αλλα μαρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι"
Τελικές προαγωγικές εξετάσεις στη βιολογία, πρωταγωνιστές ο Τοτός και ο εξεταστής.
-Τοτέ, πηδάει ο ψύλλος?
-Εεεε, χμμμμ, για να το σκεφτώ λίγο... Όχι κύριε. Δεν πηδάει.
-Λυπάμαι Τοτέ, λάθος απάντηση. Κόβεσαι.
-Μα καλά δάσκαλε, για ψύλλου πήδημα θα με κόψεις;
Ομάντα παίξει γκαλό ποντόσφαιρο, μπάλα είναι στρογγυλό, είμαι χάπι με παίχτης μου. Βλέπουμε συνέχεια, καλό επιντυχία σε αντίπαλος.
Διαβαζετε με προσοχη.
1. Είναι ο Μάκης και προσπαθεί να ψήσει τον Σάκη να πάνε σε μία συναυλία
-Έλα ρε Μάκη είναι πολύ καλός ο τύπος βιρτουόζος
-Άντε να πάμε ρε Σάκη χαλάλι σου
Μια και δυο πάνε στην συναυλία βγαίνει ο κιθαρίστας και λέει
-Γεια σας παιδιά το πρώτο τραγούδι λέγεται Χριστόδουλος ,χαμός το πλήθος, το δεύτερο λέγεται Εφραίμ, πανικός στο πλήθος, το τρίτο λέγεται Μακάριος . ο κακός χαμός στον κόσμο φωνές πανό επευφημίες. Ο Μάκης παραξενεμένος λέει στον Σάκη:
-Ρε συ τι είναι αυτός που με έφερες να δω;
-Ρε φίλε αφού στο πα είναι δεξιοτέχνης παίζει παπάδες
2. Ειναι ο Αριστείδης και ο Έξαρχος για καφε.
- Δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο ρε τον Βελερεφοντη λεει ο Αριστείδης, να ερθει για καφεδάκι κι αυτος, ή μάλλον άσε θα τον πάρω εγω που εχω σύνδεση στο κινητό. Βγάζει λοιπον το κινητό του ο Αριστείδης πέφτει στα 4 και αρχίζει να μιλάει κανοντας ταυτόχρονα τεμενάδες και προσκυνήματα για μια ώρα ακριβώς. Κλείνει τελικα το τηλεφωνο και λέει στον Έξαρχο:
- ΟΚ φιλε ο Βελερεφόντης θα ερθει.
- Μα καλα τι βλακειες ειναι αυτες ,πεταγεται οργισμενος ο Έξαρχος, εισαι μια ωρα κατω και προσκυνάς, γιατι?
- Ε μα ειναι φυσικο, αφού έχω 60 λεπτά δωρεαν ομιλίας προςκινητα!!!
Βελλεροφόντης είναι το σωστό. Άμα είναι να πεις μια αρχιδιά, πες την σωστά τουλάχιστον.
Copy/paste εκανα σιγα μη διορθωσω και τα ονοματα!
το πρώτο μ'άρεσε :oops:
Ο Αριστείδης, ο Έξαρχος κι ο Βελλεροφόντης.