Σπιουνε Αρτεμοματσακη Κβελντ θα σε βρει κρυο το πρωι με εξαρθρωση της εσω μηνισκικης κοιλοτητας του παχεος αρτηριακου μυελου της ποδοκνημικης τραχειας.Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Printable View
Σπιουνε Αρτεμοματσακη Κβελντ θα σε βρει κρυο το πρωι με εξαρθρωση της εσω μηνισκικης κοιλοτητας του παχεος αρτηριακου μυελου της ποδοκνημικης τραχειας.Quote:
mialeme gia sizitisi ipsilou epipedou!!!! :D :D
Ρε δε φτάνει που βιάζεις τη μουσική και το γούστο κάθε φυσιολογικού ατόμου όταν αναφέρεις τι περιέχει η συλλογή των cd σου, τώρα αποφάσισες να ξεκινήσεις και πόλεμο ενάντια στην ελληνική γλώσσα? Δε θα τολμήσεις να εμφανίσεις την φάτσα σου στο An το βράδυ? Θα νιώσεις την καυτή (c) by trou epik metal gouoriors μπλακμεταλλική οργή μου... Θα σε περιμένω στο Κάραβελ φιλαράκι... Φέρε και τη μπαρέα σου...Quote:
Originally Posted by Mitsmann
(Διάλειμμα για φαγητό και διαφημίσεις)
pinao kai ego re gamoto!!! :(
Quote:
Μιλαει ο Μοντερατορας του Νον Μεταλ που εχει για μπαρεα τον μοντερατορα του Μεταλ και τον Οπαδο των Ισις.
Θα ερθω το βραδυ στο Ιφ Κλαμπ και θα μετανιωσετε ολοι οσο το καυτο ατσαλι μου θα διαπερνα τα σωθικα σας και δικασες θα παιζουν στο μπακγκραουντ.. Θα νιωσετε την οργη και την κλαγγη του σπαθιου μου πανω στα θρυματτισμενα σας κοκκαλα οσο οι ποροι του δερματος θα ασφυκτιουν απο το πηγμενο αιμα που θα καλυπτει το εμβαδον του θωρακα σας και η πνευμονικη κοιλοτητα θα κοχλαζει απο υγρα και αιμα τα οποια θα σας προκαλουν πιο γρηγορα ασφυξια παρα θανατο απο αιμορραγια, οσο το τσεκουρι μου θα σας παιρνει το κεφαλι....
(αυτο ηταν δειγμα Μανογουωρ μητς (και οχι μιτς) Καρκαςς στιχων.....)
Μικρέ, ανίδεε και παραστρατημένε αναιλέιτορ φαν... Το βράδυ, αφού ξεμπερδέψουμε μαζί σου θα σπαρταράς όπως το ψάρι που τρώω τώρα όταν το είχαν βγάλει από τη θάλασσα... Θα ζητάς έλεος και απλά θα γελάμε μαζί σου... Ετοίμασου... Η ώρα της κρίσεως πλησιάζει...
exoun agriepsei ta pragmata
hello :)
:)
o pio eygenikos... :pink:
kalhmera
ξερετε τι θα πω τώρα ε?Quote:
Originally Posted by Mitsmann
ποστ πικς. όυτε πλζ ούτε τηχ. ποστ πιξ νάου!
Εχουμε ντοκουμεντα. Θα τα ποσταρουμε ισως αυριο, ισως αποψε.
Αναμεινατε.
:shock: :(Quote:
Originally Posted by Kingdom Gone