i mallon good kouragio!!!
Printable View
i mallon good kouragio!!!
'στω. μαλλον το 2ο γιατι το 1ο δεν το πολυβλέπω...
Αυτό το άτιμο το κουράγιο το έχουμε ξεπατώσει...
από τότε που ανακαλύφθηκε το κουράγιο, χάθηκε η πιθανότητα να κάνεις κάτι να αλλάξουν τα πράματα (πχ εδώ, να διάβαζα εγκαίρως) :|
Δεν βλέπω πρόοδο... Χαχα, 'διαβάζουμε' και είμαστε κι οι δύο στο ER :P Άντε εγώ βγαίνω μπας και διαβάσω τπτ.
Wish us luck.
oute ego vlepo proodo stin gamokinonia...ta alvanakia kopanane ta pedia tis ilikias tous ekso apo to net kafe gia na tous paroune ta lefta kai na peksoun counter strike!!!
ELEOS REEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
Πουτάνα κοινωνία :)
Πούστη Mitsmann είσαι μεγάλο καθίκι και γαμιέσαι ασύστολα...
Ο ΚΒΕΛΝΤ ΞΥΡΙΣΕ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΖΟΒΕΝΝΙΚΟ ΜΟΥΣΑΚΙ
Ο ΚΒΕΛΝΤ ΕΓΙΝΕ BON JOVENNOS.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΤΕΡΓΚΡΑΟΥΝΤ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΚΛΑΜΠ. ΜΠΥΡΕΣ. ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ. ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΒΕΛΝΤ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Επισης επρεπε να δειτε τι εγινε στο Τζασμιν την Τεταρτη οταν ο Σαικ(ς??)οτρον αποφασισε να παιξει τον Υμνο Κουεστιον οφ Χεβεν.
Ενα ολοκληρο κλαμπ στραφηκε στον φανμπου Κβελντ περιμενοντας τον να τον δει να αφοσιωνεται απολυτα στο τραγουδισμα του αγαπημενου του επους.
Καριολη Κβελντ λασπερη πουτανα του ελεους σου παραβιαζω την πισω κλειδαροτρυπα.Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Συγγνωμη λατρεια μου δεν ηθελα να ειμαι σκληρος απεναντι σου. Σ αγαπω.
Χαφιέ Mitsmann θα πεθάνεις νύχτα και το τελευταίο πράγμα που θα ακούσεις είναι το feedback από την κιθάρα των Natas...
:oops:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Και για το surreal της υπόθεσηςQuote:
Χαφιέ Mitsmann θα πεθάνεις νύχτα και το τελευταίο πράγμα που θα ακούσεις είναι το feedback από την κιθάρα των Natas...
[14:09:58] <Darkling> ta opoia pswmakia tha poylioyntai
[14:10:01] <Darkling> san zesta pswmakia