Χοχο, θα χω δουλειά! :P
Printable View
στην αρχή, ζήτησα μια πίτα γύρο απ'όλα, και το "απ'όλα" είχε και μωβ λάχανο. :fear:
μετά, ήταν το περιστατικό με την μπουγάτσα κρέμα, όπου πήρε το φύλλο, το άνοιξε με μια σπάτουλα και με ένα κουτάλι μου έριξε μέσα κάτι σαν κρέμα. :fear::fear:
πριν λίγο καιρό, είχα ζητήσει μια λεμονάδα και ο σερβιτόρος με ρώτησε αν εννοώ Σπράιτ. :?:?:?
και χθες, ζήτησα ένα χάμπουργκερ με τυρί, πατάτες και κέτσαπ, και η υπάλληλος με ρώτησε αν θέλω και μπιφτέκι μέσα.
.
.
.
.
.
.
.
ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΗΡΘΑ????
ahahahahahahhaha. Και πως διάολο παίρνεις λεμονάδα;
την πρώτη φορά μου λέει "λεμονίτα εννοείς ή σπράιτ?", ε, "λεμονίτα" λέω, και μου έφερε κανονικά.
την 2η που το έκανα επίτηδες για να το δει ένας φίλος μου που δε με πίστευε, ο σερβιτόρος ρώτησε "εννοείς χυμό λεμόνι ή σπράιτ?", "εννοώ χυμό λεμόνι με ανθρακικό" του είπα εγώ και αυτός μου την είπε με το "δεν έχουμε".
:-|
Βεβαίως αν ζητάς "λεμονάδα" και περιμένεις να σου φέρουν "λεμονίτα", είσαι ιδανικός πελάτης για τους τύπους. Άλλα ζητάς, άλλα εννοείς, άλλα καταλαβαίνουν, άλλα φέρνουν.
Επίσης, επειδή στις ΘΕΙΚΕΣ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ (μιλτον..) υπάρχει όντως θέμα με σπάτουλα, μήπως έβαλαν μέσα μονο ζάχαρη/κανέλα;
καθως ειναι τερμα εξυπνο να παρεις την σπατουλα, να σηκωσεις το φυλλο και να ριξεις απο μεσα την κανελοαχνη καρχαρτ...
τωρα θελω μπουγατσα. μπραβο μαλακες. :D
λεμονιτα το γραφει πανω ρε,τι να κανουμε τωρα(τουλαχιστον ηβη/φαντα στα μπουκαλια αυτο θυμαμαι) και γενικα υπερβαλετε και σεις...
οκ εχετε δικιο για το σουβλακι-καλαμακι αλλα οχι και να ονομασουμε μεχρι και τη καρεκλα παραθυρο απο πεισμα για τους "αθηναιους" ξερω γω
λεμονιτα-λεμοναδα, καρεκλα-παραθυρο, δεν βλεπω ακριβως την ομοιοτητα στο επιπεδο συγκρισης και επισης ειναι λιγο χαζο να το λες πεισμα στους αθηναιους οταν απλα καποιος αναρωτιεται για ΠΟΙΟ λογο να ανοιγεις το φυλλο και να βαζεις την κανελα απο μεσα και οχι απο πανω.
στο θεμα της λεμοναδας επισης, αναρωτιεμαι γιατι τον χυμο λεμονι που βαζουμε πχ στα φαγητα τον λενε λεμοναδα, αφου σε καμια συνταγη δεν θα τον βρεις ως ΛΕΜΟΝΑΔΑ αλλα ως χυμο λεμονι
το παραδειγμα ηταν ακραιο για να δωσω εμφαση στην υπερβολη(ολα τα τυρια κασερια και παει λεγοντας)