κατι 1000% σιγουρο? βασικα μεχρι τωρα δεν ειναι ενοχλητικο...δλδ οκ δεν εχω wallpaper αλλα ολο και κατι θα με ενοχλησει αργοτερα
Printable View
removeWAT και καθάρισες :!:
Σ'ευχαριστώ φανταστικέ μοντερέιτορ!!!!!!1`
much better \m/
:headbang:Quote:
Square Enix has announced the development of another entry in the Compilation of Final Fantasy VII: Final Fantasy VII: Errant Civilization for the PlayStation 3.
The game will be a prequel to all the Final Fantasy VII games, and will involve the rise of the Shinra Company, as well as the discovery of the Lifestream. Many characters from previous games will appear, such as a younger Bugenhagen, Red XIII, President Shinra, childhood versions of Zack, Cloud, and Rufus. A younger version of Sephiroth will of course be making an appearance as well.
The game will follow two main characters, Sky and Rainbow, as they make discoveries that lead to the discoveries that will add to the backstories of existing characters while expanding on the original game's world. Sky is a 26-year-old young man who wields a sword called the Composite Blade, which he can will to change into different forms. Rainbow is a kind 23-year-old mage who uses her special gifts as a healer to open a hospital in her home town.
Final Fantasy VII: Errant Civilization has no set release date, outside of a vague "sometime in 2012."
fail.
Καλησπερα, καλενοτσες, πειτε γρηγορα αν μπορειτε ενα προγραμμα που να μπορεισ να κανεις κοπι απο site με flash.
δώσε λεπτομέρεια:
θέλεις την ίδια την "εφαρμογή" flash, ή πιθανώς κάποιο video που παίζει με flash player; Και αν το δεύτερο, σε ποιο site είναι;
κειμενο καλα και εικονα μελλοντικα, απλως τωρα επειγει κειμενο
πχ στο σαιτ αυτο http://www.baklatsidis.gr/
να τραβηξω τις περιγραφες απο τα προιοντα κλπ
λοιπόν κάθε φορά που μπαίνω σε φάκελο με αρχείο βίντεο πετάγεται αυτό:
http://i.imgur.com/kBzCZ.jpg
όσο μένει ανοιχτός ο φάκελος ξαναπετάγεται κάθε φορά που το κλείνω και μετά από μερικές επαναλήψεις κρασάρει ο windows explorer. λίγο που το ψαξα έλεγε κάτι ασαφή για το directx και να τα κάνεις view-details αλλά δε πολυπιάνει αυτό. καμιά ιδέα;
λυση 1: να βαλεις 7αρια
λυση 2: http://www.howtogeek.com/howto/windo...rror-in-vista/
εχω ενα θεμα με το μtorrent:
παλια εβαζα να κατεβασω,επιανε κανα 700-800* (αν ηταν πολλα τα αρχεια) αλλα μετα απο λιγο επεφτε η συνδεση (χωρις ομως τα windows να το παιρνουν πρεφα:δεν εβγαζε κατω δεξια ουτε θαυμαστικο ουτε Χ). Μιλησα λιγο με τον firestorm και μου ειπε οτι λογικα φταιει το router μου ομως σημερα κατεβασα ενα δισκο απο rapidshare (το atlantis rising :headbang::headbang:) και επιασε τα ~700.Αρα μαλλον φταιει μονο το μtorrent! Προχθες μου ζητησε ανανεωση στην νεα βερζιον την οποια εβαλα μπας και αλλα δεν αλλαξε τπτ!
*ασχετο:800 για 24αρα συνδεση ειναι καλα? μενω κεντρο (νομιζω παιζει ρολο για αυτο το λεω)
Τα 800 για εμένα που μένω 700 μέτρα από το DSLAM μου (Ερμού) είναι παράδεισος. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι πολύ μεγάλο ρόλο παίζουν οι καλωδιώσεις του δικτύου της πολυκατοικίας. Εμένα είναι σχεδόν διατηρητέα οπότε...