Re: ATHLETICS GENERAL DISCUSSION
http://www.sport-fm.gr/article/153530
Quote:
Μόνο τις καλές αναμνήσεις από την τετραετή του θητεία στην Ελλάδα κρατά ο Ριβάλντο, όπως δήλωσε στο ένθετο «Ε» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας».
«Έχω τρία παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και είναι Έλληνες. Ο κόσμος με αγάπησε πάρα πολύ. Η Ελλάδα είναι μία πολύ όμορφη χώρα και ο κόσμος πολύ χαρούμενος, μοιάζει με τη Βραζιλία. Τα τέσσερα χρόνια που έζησα εκεί ένιωθα ότι ήμουν στο σπίτι μου», τόνισε ο 36χρονος άσος της Μπουνιοντκόρ και πρόσθεσε:
«Οι στιγμές που έζησα στο αεροδρόμιο όταν ήρθα στον Ολυμπιακό θα μου μείνουν αξέχαστες. Σαν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού, ούτε στην Μπαρτσελόνα, ούτε στη Μίλαν, ούτε πουθενά. Στα τρία χρόνια που ήμουν εκεί κατέκτησα πέντε τίτλους, πράγμα πολύ σημαντικό. Μετά πήγα στην ΑΕΚ όπου έζησα εξίσου όμορφα, οι σχέσεις μου με τον κόσμο της ομάδας ήταν εξίσου ζεστές. Μπορεί να έμεινα μόνο ένα χρόνο, αλλά έκανα πολύ καλό πρωτάθλημα, το οποίο μπορούσαμε να πάρουμε. Όμως η γνωστή ιστορία στα δικαστήρια μάς στέρησε τον τίτλο. Κάθε ομάδα και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει το πρωτάθλημα και όταν το χάνει σίγουρα νιώθει λυπημένος. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο», ενώ για το περίφημο 4-0 σε βάρος των «ερυθρολεύκων» είπε: «Μπορεί να είχαμε μία ιδιαίτερα ευτυχισμένη στιγμή, αλλά τελικά το πρωτάθλημα δεν το πήραμε».
Παράλληλα χαρακτήρισε πιο δυσάρεστη στιγμή «… όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό» και… έθαψε το τσεκούρι του πολέμου με τον Σωκράτη Κόκκαλη. «Τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Τα έχω ξεχάσει όλα και στην καρδιά μου δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ούτε οικονομικές διαφορές υπάρχουν, ούτε τίποτα. Είμαι ήρεμος και δεν θέλω προστριβές, ούτε έχω διαφορές με τον Ολυμπιακό. Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό και εύχομαι όλα να λυθούν εν ειρήνη. Το μόνο που έχω να πω είναι ευχαριστώ πολύ που έπαιξα εκεί τρία χρόνια, που κατακτήσαμε πέντε τίτλους και νομίζω ότι βοήθησα σε αυτό, αφού σε πολλούς αγώνες ήμουν ο MVP. Στο σπίτι μου στη Βραζιλία έχω πολλά τρόπαια από τον Ολυμπιακό. Το ίδιο και για την ΑΕΚ. Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις δύο ομάδες».
Στο ερώτημα ποιος ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχε στην Ελλάδα απάντησε «…ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολος χαρακτήρας, αλλά είναι και πολύ καλός προπονητής», ενώ για τον ποιον θα ήθελε να έχει συμπαίκτη στην Μπουνιοντκόρ απάντησε «… τον Καφέ».
Όσο για τη νέα του καριέρα στο Ουζμπεκιστάν ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο είναι παντού το ίδιο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ο βασικός λόγος που επέλεξα να έρθω ήταν ότι ο πρόεδρος έχει ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο με σκοπό να ανεβάσει το επίπεδο ποδοσφαίρου της ομάδας, αλλά και του ποδοσφαίρου της χώρας. Η ομάδα είναι καινούρια, προς το παρόν δεν έχει πολλούς οπαδούς, αλλά πιστεύω ότι η παρουσία μου, το όνομά μου και η ιστορία μου, καθώς και η παρουσία του Ζίκο θα βοηθήσουν, ώστε η ομάδα να αποκτήσει περισσότερους οπαδούς. Μπορώ κι εδώ να γράψω ιστορία».
i kotas/rompas ekane dilwseis pali mpas kai ton lipithoume.kamia sxesi me oti elege prin.to mouni tis manas tou .
p.s "ton kafe"
Ααχαχαχαχαχα πρέπει να σε πρόλαβα για κάτι δευτερόλεπτα
μεταφέρω το ποστ εδώ for great justice
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΗΛΥΣΙΑΚΑΡΑ
Kαι φυσικά σε γκολ του Τσιτσομίτσου επιβαλόταν να απαντήσει μόνο ο παντέλας ο καφές :cry:
Τι ματσάρα το Τότεναμ-Λίβερπουλ.
Edit:Παβλιουτσένκο ε,μή ξεχνιόμαστε
re mipws na psaxnoume mona apodekta tottenham na fortwnoume averta? :?
τωρα που εφυγε ο ραμος αρχισε η επιδραση της ντοπας που εδινε.αυτο θα πει γκαντεμια
απλά θα σωθεί, άντε να περάσει και ένα γύρο ακόμα στο λολ καπ.
παραμένει ομαδούλα.
Γιατί να πουληθεί ο Τοροσίδης με αυτά τα λεφτά;
"Από εμπορικής πλευράς σίγουρα θα είναι μία επιτυχημένη πράξη μία πώληση του Τοροσίδη στα πέντε εκ. Ευρώ, εάν όπως έντονα ακούγεται εδώ και πολλές εβδομάδες φτάσει η φημολογούμενη προσφορά της Μπλάκμπερν και την δεχθεί, όπως εκτιμάται, ο Ολυμπιακός. Διότι, αν μέσα σε δύο χρόνια πουλάς πέντε φορές πάνω ένα παίκτη σου, σαφέστατα και είσαι κερδισμένος.
Εγώ, πάντως, έχω σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο ο Ολυμπιακός θα είναι πραγματικά ωφελημένος από μία τέτοια ιστορία. Όχι ότι είναι λίγα τα πέντε εκατομμύρια, ειδικά την σήμερον ημέρα, που οι διεθνή οικονομική συγκυρία δεν είναι καλή.
Ωστόσο, για να συνεκτιμήσεις ορθά την αξία ενός παίκτη, πρέπει να λάβεις υπόψιν διάφορους παράγοντες, για να κρίνεις αν σε συμφέρει η πώλησή του.
Για παράδειγμα, την ηλικία του. Ο Τοροσίδης είναι 23 ετών και αν μη τι άλλο ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει πολλά ακόμη από αυτό το παιδί.
Επίσης, να εκτιμήσεις την αξία του. Ο Τοροσίδης είναι από τους πιο ικανούς παίκτες στον Ολυμπιακό. Γι΄ αυτό, άλλωστε, και με το που έκανε τη μεταγραφή του από την Ξάνθη όχι απλά καθιερώθηκε αμέσως στον Ολυμπιακό, αλλά και στην εθνική ομάδα, από ένα προπονητή όπως ο Ρεχάγκελ που μόνο εύκολος δεν είναι στην προώθηση νέων παιδιών…
Ακόμη, πρέπει να μετρήσεις την χρησιμότητά του στην ενδεκάδα. Ο Τοροσίδης παίζει όλες τι θέσεις της ενδεκάδας! Δεν λέω ότι τις παίζει με την ίδια επιτυχία, αλλά τις παίζει. Σχεδόν όλες. Δεξί μπακ στον Ολυμπιακό, αριστερό μπακ στην εθνική, στόπερ στο ντέρμπι όταν βγήκε ο Ζεβλάκοφ, δεξί και αριστερό χαφ στη Γαλατά. Και μην ξεχνάμε ότι επί Λεμονή, όταν ο Τάκης τα έβλεπε σκούρα στον άξονα, τον Τόρο έβαζε αμυντικό χαφ. Μία φορά είχε σκεφτεί να τον βάλει και σέντερ φορ.
Έχεις, λοιπόν, ένα τέτοιο παίκτη, στα ντουζένια του και να τον δηλώσεις με πέντε εκατομμύρια; Γιατί. Η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι πρώτον η αξία του θα ανεβαίνει και δεύτερον ότι για να βρεις άλλον Τοροσίδη πρέπει να πληρώσεις πολύ πάνω από πέντε εκ."
BREITE POSO XRONWN EINAI O SUGGRAFEUS TOU ANW8EN PONHMATOS KAI TI EPAGGELETAI KAI KERDISTE
ANEKTIMHTES STIGMES GELIOU, BRISKONTAS KAI THN UPODELOIPH AR8ROGRAFIA TOU..
KARALOL O 8EOULHS.. :pingpong:
Στη Λέτσε ο Δ.Παπαδόπουλος
logikotato.mpas k valoun mnialo ta zoa
Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Στη Λέτσε ο Δ.Παπαδόπουλος
ευτυχως
Ρε Παύλε, κόφτε ρε κανένα βαθμό από τον Ατρόμητο.
Kαι ας είστε με μισή ομάδα, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. :P