Ε ούτε για μούτζα δεν είναι :P
Printable View
Ε ούτε για μούτζα δεν είναι :P
αχαχαχα, όχι όχι, είναι, τσίμπησαν άλλοι 3 και την έριξαν, έφτασα τις 26 :D
:puke::puke::puke::puke:
υπαρχει κανα αθλημα που δεν εχετε μπλεχτει οι 2 "μεγαλοι"
να παμε να ασχοληθουμε εμεις οι υπολοιποι χωρις να βγαζουμε καρκινο?
Ασχετο: ο διερμηνεας του Σισε δεν ειναι θεουλης???
http://img716.imageshack.us/i/karaiskaki4.jpg
Ακόμη ένα δείγμα παναθηναϊκού θεατρινισμού. Ο Σισέ απροκάλυπτα βουτά προς τα πίσω για να φανεί το τρυφύλλι που έχει σχεδιασμένο στο πόδι του. Επιστήμονες και μελετητές διερωτώνται πως συγκρατήθηκαν τα πλήθη.
με αυτα και με κεινα, παει το αυριανο μαθημα. Πολυτεχνειο στα 8 χρονια. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ.
άλλος πάτος ο μπάμπης χριστόγλου... :roll:
τί είπε πάλι ο πουτάνας γιός?
ξεκιναω αιματηρη διαιτα, δεν μου επιτρεπω να μοιαζω με τον μαρινακη
εγώ είμαι το τελευταίο σου φάσκελο πάντως :pink:
4 threads στα οποία όπως είπε χθες ο Jnb "μαλώνει ο πιο ευνοημένος με τον δεύτερο πιο ευνοημένο για να αποδείξουν ποιος είναι ποιος" :thumbsup:
δεν εχω καταλαβει αν ο σαικοτρον κανει καποιου ειδους πανηλιθιο τρολλινγκ. ας πει καποιος.
αυτο που εγινε χτες δεν εχει γινει ουτε μεταξυ παιχνιδιου Παναθηναικος- Κατω Κρανουλα ρε , δεν αντιλεω οτι ειμαστε ευνοημενοι , αλλα πες μου ενα παιχνιδι που να χει γινει ΤΕΤΟΙΑ σφαγη... Και αμα κανουν τετοια πραγματα στον δευτερο πιο ευνοημενο , φαντασου τι θα γινει του χρονου που θα χουν εγκαθιδρυθεί τα κοζια για τα καλα... δλδ αυτο που λεει ο Οντονιαν. Τωρα οτι φταιει και η δικια μας διοικηση που με τα χρονια εφτιαξε και αυτη κατι παρομοιο οκ... αλλα πες μου ενα παιχνιδι που να χει γινει τετοια αλλοιωση , εγω ειμαι απο αυτους που λενε οτι και να κερδιζαμε , πρωταθλημα δεν περναμε αλλα οχι και αυτο το πραγμα ... αυτη η περαιωτικη μαγκια - πουστια.
μεγαλη ξενερα, χασαμε δικαια και ρε μαλακα βαλβερδε τι ζαιρι αντι μιραλας ρε παναγια, βαλτονε κορυφη τι σου χει κανει.
καλα βασικα καρφι δε μου καιγεται για τους βαζελογαυρους, αλλα καλοπουλε ΜΠΙΝΕ βγες στο τηλεφωνο τωρα γιατι εχασα 72 ολοκληρα ευρω με τις αλχημειες σου
vres tis diafores
http://www.sport24.gr/football/ellad...tavros-20a.jpg
http://www.gazzetta.gr/media/k2/item...154?1298140154
auto me ta photoshop se gavrikes efhmerides exei paraginei
για να ειμαστε ακριβεις ακομα και ετσι να ηταν η φαση παλι οφσαιντ δεν ειναι ο κατσουρανης, πρεπει να βρισκεται ενας παικτης μεταξυ αυτου και της γραμμης για ειναι :razz:
εντιτ
γελαω με τα περι νεου πρωταθληματος...ναι παιδια εγω λεω να κανουμε αλλα 10 να πηγαινουμε ολοι τσουλου
http://www.dailymotion.com/video/xh4...embed&start=20
fatty, you screwed me .- :touched::touched::touched:
να πεθάνει από καρκίνο ο πούστης
επίσης:
αυτό και τέρμα. μακάρι να κατεβάσουμε την ομάδα νέων στα επόμενα ματς.Quote:
Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα χθες, φτάνοντας τη διαφορά στους 10 βαθμούς. Να το χαίρεται κι αυτός και ο κόσμος του και ο πρόεδρός του, τα «εγκλήματα κατά της Ελλάδας» και τα «με πήρανε τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν ήτανε». Και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα.
TO OTI EXEIS TO MONO XILIOMOUTZWMENO POST VAZELOU DEN TO VLEPEIS RE PAPARA?
xaxaxaxax
το σκεφτηκα αλλα λεω θα κανει καποιο ειδος πορωτικου χιουμορ που δν πιανω. δν γινεται !
:lol:
το θλιβερό είναι ότι μεχρι προχτες αν σας περιέγραφαν τη φάση του ακυρωμένου γκολ ως οφσαιντ, θα απαντουσατε επισης "λεω θα κανει καποιο ειδος πορωτικου χιουμορ που δν πιανω. δν γινεται !"
Σήμερα το κεντρικό δελτίο του Mega είχε πρώτο θέμα τα χθεσινά αίσχη και έδωσε έμφαση και για πολλή ώρα τόσο στα εγκλήματα των διορισμένων από τον οσφπ διαιτητών όσα και στους κουραδοχούλιγκανς της σφαλιάρας.
Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο ακόμα και στα πολύ χειρότερα εγκλήματα των 12 προηγούμενων κάλπικων διοργανώσεων και αν κρίνω και από τα διαφημιστικά του κεντρικού δελτίου του star είμαι αισιόδοξος ότι ξεκουνήθηκαν εκεί στην αχαρακτήριστη οικογένεια. Είναι ηλίου φαεινότερο σε όσους ζουν σε αυτό το μπουρδελοκράτος ότι το mega και το star μαζί μπορούν να σε τελειώσουν ακόμα και αν είσαι καθαρός σαν τη θεία μου στο χωριό, πόσω μάλλον αν είσαι απλά το παραταμείο του μητσοτακέικου.
Ο μπάσταρδος κατέλης δεν είχε καν την εξυπνάδα του κρόκους που θα άφηνε να χαθεί το παιχνίδι και θα καθάριζε τα επόμενα έτσι ώστε να μη μπορούσε να του πει κανείς κουβέντα.
Είμαι λίγο αισιόδοξος για τη συνέχεια, μπορεί και να απατωμαι όμως, είδωμεν
μην περιμένεις τίποτα από τα συγκεκριμένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ ούτε κάτι της προκοπής από την ΚΑΡΙΟΛΑ οικογένεια
Έλεος δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.
0 ευκαιρίες,σκατά ποδόσφαιρο,ο Μπλάνκο δεξί χαφ,ο Μπάχα ούτε 2 σωστές ενέργειες(να θυμίζει Έντερ).Και ότι καλύτερο κάνει ομάδα αμυντικά και επιθετικά(!) να ξεκινά από τον Δέλλα.
Ούτε πλέι οφ δεν μας βλέπω...
Οι χέστηδες γάβροι της αθλητικής κυριακής αφού πρώτα μας είπαν 100 φορές την αλήθεια για να είμαστε σίγουροι ότι είναι ξεκάθαροι έβγαλαν και οπαδό μας να μιλήσει.
Τοίχο τοίχο όσο είστε εδώ στην ελλαδίτσα μας μούλοι γιατί πλησιάζει η ώρα που θα πέσει η πρώτη πούτσα...