Agent Smith ρε πρωτα απο ολα (για να μην πουμε και V ο Βεντετας), ποιος Ελροντ... :P
On topic, διαβασα τα πρωτα δυο βιβλια της σειρας Star Wars: Darth Bane και εχω καει, ειναι επικα. Πρεπει να παρω και το τριτο και μεγαλυτερο.
Printable View
Agent Smith ρε πρωτα απο ολα (για να μην πουμε και V ο Βεντετας), ποιος Ελροντ... :P
On topic, διαβασα τα πρωτα δυο βιβλια της σειρας Star Wars: Darth Bane και εχω καει, ειναι επικα. Πρεπει να παρω και το τριτο και μεγαλυτερο.
E τον ανέφερα ως elrond γιατί είναι στο ίδιο κλίμα.
όχι. δεν είναι.
Αχαχαχαχα.. Ισα ρε φανμπόι εσύ. Είναι σίγουρα πιο εντός κλίματος απο τον agent smith.
Θέλω κι εγώ να το διαβάσω τούτο.
Ωστόσο συνεχίζω το Atlas Shrugged της Ayn Rand. Τον ατελείωτο έχει, είμαι ακόμα σελίδα 210 από ~950, και έχου ήδη περάσει ιστορίες για τρία μυθιστορήματα. Να δω που θα το πάει.
Διαβάζω τον Ηλίθιο του Ντοστογιέφσκη ο οποίος αναγράφεται ακριβώς έτσι στο εξώφυλλο των (κατά τα άλλα άψογων) εκδόσεων Γκοβόστη και είμαι στη δέκατη σελίδα οπότε δεν έχω κάποια άλλη κριτική να κάνω πέραν του "τι Ντοστογιέφσκη βρε παιδιά".
αυτό εμπεριέχει κάποια αρνητική χροιά;
μόνο ένα περιττό Η.
=)
ντοστογιεφσκ' θα ηταν το σωστο δηλαδη;
τελείωσα τις καουμποϋσες του ρόμπινς. γάμησε- χαχα χοχο και χιχι δηλαδή - αλλά βίλα ινκόγκνιτο δεν ήταν σε καμμία περίπτωση.
με βλέπω για τζάνκι του μπάροουζ τώρα.
πραγματικά απορώ στο τι βρίσκει τόσος κόσμος στο ρόμπινς...
να διαβάσεις βίλα ινκόγκνιτο.~~~
μωρέ αυτό είναι υπεύθυνο για την αποψάρα μου! :p
ναι
Spoiler
αδύνατον να μην αρέσει.
ε, καλά... δεν ήθελα να σε πληγώσωSpoiler
8)
βρισκω καταπληκτικα αποδοσμενη τη φιγουρα της νασταζιας φιλιποβνα και το βιβλιο μου εχει μεινει πολυ εντονα, κι ας ημουν πιτσιρικι οταν το διαβασα. για τον ηλιθιο,ε.
ναι..κ γω μουνάρα τη φανταζόμανε.
χαχα ; p αναφερομουν στο εξαιρετικο ενδιαφερον που εχει η αυτοταπεινωση για να μην προελθει απο καποιον αλλοκαι στην ιδιαιτερη αυταρκεια της, αλλα γενικα, ναι, συμφωνουμε..
egw twra diavazw Steven King "Mauros Purgos : no1".. nta3..
stephen
Ολοκλήρωσα τη "Μεγάλη Χίμαιρα" του Καραγάτση. Πάρα πολύ καλό με μοναδική ένσταση τη μικρή κοιλίτσα που σημειώνεται κάπου στη μέση του βιβλίου. Τώρα ξεκινάω Κάφκα "Μεταμόρφωση".
Καλύτερα να αρχίσεις με την Δίκη, ίμο.
Κι έλεγα να ξεκολλήσω από το pc και να πέσω με τα μούτρα στο διάβασμα... :oops::oops: Ok, θα συνεκτιμηθεί η γνώμη σου. :dfinger:
Edit: τη "Δίκη" ακόμη δεν την έχω πάρει, δηλαδή.
Διαβάζω τελικά την "Πτώση" του Καμύ. Ας μην κάνω ακόμη κανά σχόλιο... Μπορεί να είναι βεβιασμένο.
καλύτερο βιβλίο έβερ, και τέτοια.
Τέλος το life of pi. Τρομερό βιβλίο, δεν έχω διαβάσει ποτε κάτι παρόμοιο, να το διαβάσετε.
Juliet, naked tou 8eou Hornby. Mexri twra gamaei...
γιατί είναι πολύ πιο βαρύ/βαθύ και μη λογοτεχνικό από την μεταμόρφωση, και είναι όλη η παράνοια και η ιδιοφυία του Κάφκα σε ένα βιβλίο. Επίσης είναι το αγαπημένο μου, μαζί με τον Πύργο, και επειδή εγώ διάβασα πρώτα την Δίκη όταν ήμουν μικρός, εξελίχθηκα σε έναν ΓΑΜΑΤΟ άνθρωπο, well, γιατί να μην το κάνουν κιάλλοι;
Εσύ δεν έγινες cool όταν το διάβασες;
Εγώ ήμουν από πριν, εξάλλου το είχα μέσα μου και θα έβγαινε έτσι κι αλλιώς.
Σκεφτόμουν ανάποδα όμως, πρώτα τη χαριτωμένη χαζομαρούλα να πάρει μπρος κι ύστερα τα υπόλοιπα.
me tous aforismous n arxiseis
καρχαρτ, αμα διαβάσω πέρα από τις 10 πρωτες σελιδες του πύργου, θα ακούσεις μισο αλμπουμ νεβερμορ;
διαβασα χθες για να κοιμηθω το minority report (το διηγημα, οχι ολη τη συλλογη) του philip k. dick
τι γαμηστερα απιστευτοτατο πραμα ηταν αυτο, πω.