όταν νομιμοποιηθεί η οπλοκατοχή, αυτός θα είναι μέσα στους 10 πρώτους που θα καθαρίσω.
Printable View
όταν νομιμοποιηθεί η οπλοκατοχή, αυτός θα είναι μέσα στους 10 πρώτους που θα καθαρίσω.
Ναι γιατι αλλωστε οι καμποσοι μηνες το πολυ στη φυλακη για παρανομη οπλοκατοχη ειναι σαφως τρομακτικοι μπροστα στα ισοβια για προμελετημενο φονο που ουτως η αλλως θα φας. :P
και συνεχιζομε με εντοπια ουζα.....
βρωμανε οι καλτσες μου αλλα στ αρχιδιαμ...ειμαι σουρας
πλακα κανεις.
2 βδομαδες χωρις μπανιο ειμαι,και απορω πως πανε γκομενες μαζι μου.
παοκ-σαπιλα-κραστκοριλα.
εγω παλι κανω μπανιο ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ και γαμαω την παλαμη μου :dfinger:
to mpanio den exei simasia. simasia exei na allazeis swvrako.
here lies the proof oti eimai ka8ysterhmenos...i guess.
έρχομαι απο κει.
γαμιεσε και μπηκες στην hate list μου
ANON WILL LEARN YOUR ADDRESS
ωραιο ηταν το ποστ σαμπαττακ.
οποιος βρισει να ξερει οτι προειδοποιηθηκε και ανοιξε ενα σποηλερ που δεν ητανε γι αυτονα.
ας προσεχε.
εγω πιστευω πως ηταν ηδη πεθαμενο και τελος παντων ασιατες.
τιποτε απ τα 2, αλλα το γατανθρωπος (φτου φτου λαμπρος σκορδας) πως διαλο σου ρθε?
είχα την εντύπωση οτι είσαι cat hater και υπέρμαχος των καλύτερων φίλων μας, των σκύλων. ε και στο ποστ σαμπατάκ είναι κουτάβι, όχι κατσούλι.
...
ρε τρομπετα σαμμπατακ, σκυλος ειναι.
χαχαχ.... μηδεν.
τι μαλακες ειναι αυτοι, γαμιουνται.
λαθος ζωο πηρανε.
malaka ontws...tipota...
oute na trollareis de mporeis se auth th gamwzwh...
eimai megistos mparistas.... :takatak:
αντε, απεσυρε το ποστ σιγα σιγα, γιατι θα μας δειρουνε.
κλαπ κλαπ σαμπατάκ.
πιειτε αυθονο jaegermeister κι ακούστε λε μοντ γιανγκ, εγγύση
έχω να τελειώσω ένα κείμενο που πήγαινε για άρθρο σε μια τοπική αναρχοφυλάδα και μας βγήκε προκήρυξη, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
έχει μπαστακωθεί η αδερφή μου στο δωμάτιο και βλέπει πρωινές εκπομπές.
λίγο ακόμα και θα διαβάζετε για το ντεθ μεταλ στον περισσό!:dfinger:
Sunday bloody Sunday.
έφυγα για ταβέρνα και άγρια μασαμπούκα!
χτες ειπαμε με την παρεα να κανουμε μια καμενια και να περασουμε απ'ολα τα ροκαδικα-μεταλαδικα απο λαδαδικα για να κανουμε ενα απντειντ των τιμων στα ουισκια-τζιν-βοτκες.Το συμπερασμα ηταν :
ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΕΣ
AΠΟ ROCK BOTTOM-DIZZY-AΔΥΤΟ-DOWN UNDER
6 ευρο ρε μουνοπανα μεσος ορος για το ποτηρι?
χιλιες φορες μπουκαλι στο σπιτι η σε ταβερνες-κρασαδικα οινοποσια,και σε σας μια μπυρα και πολυ σας ειναι
Νταξει ρε ρειζορα,παντου οι ιδιες τιμες ειναι.Αλλα ειναι απλο,εξαλλου το λες και μονος σου.Ουτε 1 ευρω στους μαλακες.
Πού περίπου πέφτει η Ιεράπετρα; Κοντά σε Ηράκλειο; Χανιά; Ρέθυμνο; Φάρσαλα;
αρπάζω την ευκαιρία μιας και μίλησε κάποιος
η ιεράπετρα είναι ανατολικά, το κοντύτερο από αυτά που είπες, εξόν από τα Φάρσαλα που τα κουβαλάς μέσα στην καρδιά σου απ'ότι έχω καταλάβει άρα είναι πάντα πιο κοντά, είναι το Ηράκλειο. Αλλά η Ιεράπετρα είναι ανατολικότερα ακόμα.
εντιτ: και νότια κρήτη, από την άλλη μεριά από το Ηράκλειο.
εντιτ2: γιατί έγραψα την Κρήτη με μικρό και το ηράκλειο με κεφαλαίο; ανάποδα έπρεπε.
Τη βρήκα στο χάρτη. Γαμώ τη μπουτάνα μου, τόσα μέρη έχει η Κρήτη. Ηράκλειο με κτελ πόση ώρα περίπου είναι;