προτιμώ το 'ράφλα, όποιος δε γουστάρει να πάει στο rocking. εδώ νομίζουμε ότι είμαστε 4chan και κατεβάζουμε παιδική πορνογραφία από tor, καριόληδες.
Printable View
προτιμώ το 'ράφλα, όποιος δε γουστάρει να πάει στο rocking. εδώ νομίζουμε ότι είμαστε 4chan και κατεβάζουμε παιδική πορνογραφία από tor, καριόληδες.
Rules #1 and 2#, FAGGOT.
Σα να γίναμε λίγο μυγιάγγιχτοι. Επειδή είναι καθυστέρας ο H. και κάνει προσωπικές επιθέσεις, θέλουμε να τον κάνουμε μπαν. Σε λίγο θα το κάνουμε και ΣΕΗΦ ΦΟΡ ΓΟΥΕΡΚ.
Δώσε ποπκόρν, Φοίβε.
Πάντως, ούμπου, παρ'όλο που έχεις όλα τα δίκια του κόσμου και σ'ευχαριστώ, είναι ο γαμημένος Η. ρε φίλε.
http://iruntheinternet.com/lulzdump/...2991956962.jpg
χάππυ ενδ
Άσχετο, αλλά πήγα να πλύνω το αμάξι και το καθαριστικό που έβαλαν είχε άρωμα καραμέλα. Σιχαίνομαι την καραμέλα. Ο χρήστης ΓΆΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ έφαγε μπαν.
Μηνύσεις πάλι;
Από τότε που έγινες super moderator έχεις χάσει κάθε ίχνος χιούμορ. Μόνο ΝΤΑΙΛΙΚΙ, τίποταλλο.
Δε βγάζεις γέλιο πλέον βρε μαλάκα, σταμάτα να προσπαθείς.
Μη μου μιλάς εμένα έτσι, θα σε συντρίψω.
μπδγ (NSFW)
Spoiler
ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ
ε ρε πλακες
Ti vlima eisai re gonzo. Gamw to theo sas genika.
Ρε δε παιρνω χαμπαρι σου λεω
Γενικα εχουμε ξαναπει οι επιθεσεις επι προσωπικου ειναι ενα κακο πραγμα.
και καποιοι (αλλοι) εχουν παρεξηγησει το χαλαρο υφος με τη μαλακια.
όπως και τηνμε τηνSpoilerSpoiler
λοιπον, να τα πω πολυ απλα:
α) οποιος γνωριζει τον Η. και δεν του γαμαει το σπιτι στα μπουνιδια ειναι απλα λαθος.
β) το φορουμ εχει γινει μια μαζα μηδενικων, οι περισσοτεροι χρηστες ειναι ιδιοι απλα επειδη δεν μπορουν να ειναι τιποτα αλλο.
γ) τα μονα ενδιαφεροντα που ειχαν μεινει ηταν το μιουζικ και το πολιτιξ. κι αυτα ομως πλεον εχουν χασει το ενδιαφερον τους.
κοινως, νταξ. τι να κανουμε. τα περισσοτερα ενδιαφεροντα ατομα που ειχε αυτο το φορουμ εχουν φυγει ή ποσταρουν μια φορα το εξαμηνο, οσοι εχουν μεινει βαριουνται να συζητανε με τους ηλιθιους και κατι μηδενικα τυπου phoebus αυτοπροσδιοριζονται σαν κουλ τυπακια. οκ, ειναι σκοτωμα χρονου πλεον χωρις καποια δημιουργικη διασταση, δεν χρειαζεται να το κουραζουμε, το μονο υγιες πραγμα ειναι η ελλειψη μοντερεησιον, ε, ας αφησουμε αυτο τουλαχιστον.
οσο για τον Η. η λυση δεν ειναι μπαν. η λυση ειναι μπουνιες οπου το πετυχεις το μαλακισμενο.
Quote:
Originally Posted by Khalkji
χαχ, δεν ειναι λιγο ακυρο να το λες εσυ?
λεω γω. :P
Ρε φίλος, έχεις λυσσάξει, γιατί δεν έρχεσαι να μου τις ρίξεις εσύ αφού φαγώνεσαι κυριολεκτικά?
Ρε Κάλκι, είσαι μισή μερίδα άνθρωπος. Σκάσε πια γαμώ τον χριστό σου.
για να μην ψαχνω τωρα, σε τι αναφερεστε;
Η. γαβ καλη μου.
σιμιλαρ θρεντς
:fear::fear::fear::fear::fear:
0 στη ζωή, 0 και στο ER :(
ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ
:wave:
γιατι οχι καλη επιτυχια?
να πω κι εγω μια παπαρια....
ρε φιρεστρομ οκ εισαι ΠΑΟΚ οκ εισαι νεαρος οκ εισαι κομπιουτεριστας κλπ αλλα πραγματικα ρε δκε μου σε θυμαμαι(?) εδω μεσα ποσο? 1..2 χρονια?
οσο ειναι τεσπα
ρε μαναρι το οτι εισαι 20 χρονον και σπαταλας σχεδον ολο τον χρονο σου σε ενα φορουμ δεν σε εχει προβληματισει?
εγω στην ηλικια σου εκανα απεγνωσμενες προσπαθειες να γαμησω, και καταναλωνα οτι υποσχοταν μια αλλοιωσις της συνειδησης (ε και βαρουσα γαυρους)
εντελως φιλικα...εχεις σκεφτει ποτε σου να σπαταλησεις λιγο χρονο παραπανω οπως εκανες για να απαντησεις στον ουμπου ΓΕΝΙΚΑ?
@ Η. δεν θα το παιξω κριτης εκ του ασφαλους....την ιστορια περι Χ_πινω_το_σπερμα_του_ΕΡ την εχω ακολουθησει κι εγω μεσα στο πνευμα του ''ΕΡ..εισαι''...αλλα σοβαρα ρε φιλε,ετσι απο περιεργεια, τι σκατα σκαει ενα γιουζερνεημ στο τσατ ρωταει για συνταγη τζατζικι ξερω γω κι εσυ απαντας με ενα ''πουτανα κλπ'' (ασχετα με το οτι μια πουτανα θες αλλα τεσπα)
γενικα ρε δικε μου τι παιζει με σενα?
δηλαδη πως σκατα το καταφερνεις το γαμημενο πραμα?
παιζει να εχω πει χειροτερα πραματα για την Χ απο σενα στο φορουμ, κερδισα κανα πονταλακι ομως απο αυτηνα...εσυ ρε ΚΙΑΡΑΤΑ πως το καταφερνεις και στην κηδεια σου θα παρεις μονο πινκς?
Minmin ΔΕΝ απάντησα όπως απάντησα χωρίς λόγο όπως γλαφυρά περιγράφεις, έτσι όμως φαίνεται με το επιλεκτικό copy paste του ubu. Τα παραπάνω, το ότι χώνεται δηλαδή, χωρίς πιο πριν να έχει μιλήσει ΓΕΝΙΚΑ για να πετάξει ειρωνία για μένα σε συζήτησή μου με τρίτο χρήστη, τεχνιέντως δεν παρουσιάζεται από τον ούμπου (ή για την ακρίβεια φαίνεται μόνο η ειρωνία χωρίς να φαίνονται τα προηγούμενα, επιτηδευμένα φυσικά). Και είναι κάτι που η συγκεκριμένη το κάνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ με εμένα και ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Μπορεί να πεταχτεί η ίδια και οι υπόλοιποι φίλοι να βρίσουν, να ειρωνευτούν να ρίχσουν εύκολες μούτζες, σου παρουσιάζω όμως και την δικιά μου οπτική. Αν όντως νοιάζεσαι δηλαδή και δεν έκανες το παραπάνω ποστ σου απλά για να το κάνεις να μαζέψεις αποδοχή του ενός κλικ.
λολ
Μπορεί να είναι φίλος μου ο ούμπου, αλλά η αλήθεια να λέγεται, έκανε επιλεκτικό κ/π απλά για να παρουσιάσει ΚΑΚΟ τον Η. Μιας και βαριέμαι πολύ στη δουλειά, βρήκα το χθεσινό λογκ και το παραθέτω για να λάμψει η αλήθεια.
Spoiler
Spoiler
Τις 3 τελίτσες που τις βάζεις? Πως να μην τσιτώσει ο άνθρωπος? Συγγνώμη, Η.
Καλά, πες ότι έκανες λάθος και εννοούσες .|. και άστα αυτά.
Η., πέρα από το ότι είσαι ψεύτης και, όπως φάνηκε, το μόνο που είχε πει η Drumsick πριν από το log που έκανα paste ήταν τρεις τελείες, υπονοείς επίσης πως αν η Drumsick όντως σε είχε ειρωνευτεί έντονα πιο πριν αυτό θα δικαιολογούσε την αντίδρασή σου. Θα το πω για νιοστή και ελπίζω τελευταία φορά. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του να μειώνεις κάποιον με βάση όσα λέει δημόσια και του να τον μειώνεις με βάση όσων κάνει στην προσωπική του ζωη. Η Drumsick σε ειρωνεύτηκε (ελάχιστα μάλιστα) επειδή έλεγες μαλακίες και καλά έκανε επειδή όντως έλεγες μαλακίες. Αν ήθελες μπορούσες να της πεις οτιδήποτε για την συμπεριφορά της στο φόρουμ αλλά, όχι, εσύ έπρεπε να πέσεις στην τελευταία υποστάθμη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και να την πεις πουτάνα. Πέρα από το ότι αν γαμιέται ο καθένας, με πόσους γαμιέται, αν γαμιέται με άτομα του ίδιου ή του άλλου φύλου κλπ εσένα δε σε αφορά ούτε στο ελάχιστο, πέρα από αυτό, πόσο κομπλεξικό, σεξιστικό σκουπίδι πρέπει να είσαι ρε φίλε για να πεις κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα; Και μάλιστα δημοσίως, ως απάντηση στο ότι σε έιπε "αίλουρο" (ω μοντιέ!). Προσπάθησε να μην είσαι τόσο εξωφρενικά μαλάκας, στο λέει τόσος κόσμος, εμπιστεύσου αυτόν, μην εμπιστεύεσαι τα δικά σου ένστικτα, αποδεδειγμένα δεν σε βοηθάνε καθόλου.
Και πάρε και κάνα πούλο.
τόσα χρόνια δεν κουραστήκατε με το Η.? ούτε πούλο πρόκειται να πάρει, ούτε να σταματήσει τις κατινιές.
θα μαθαίνει τα νέα του καθένα κ θα χώνει. πάντα έτσι ήταν τα πράματα. ελληνικό καφέ με μουστοκούλουρο, όχι ποπ κορν
κ εδώ που τα λέμε έχουμε αφήσει να τρέχει ανέμελο το φαηερστορμ κ να συζητάει με τα φέηκ του χωρίς κανένα μα ΚΑΝΕΝΑ λόγο. κ μας αρέσει κ όλα
έλεος
<Drumsick> γεια σου ηαρ
<ubu> καλως το πουτανακι
<Drumsick> το θλιβεροτερο απ'ολα στην ολη ιστορια, ειναι πως για ενα ζευγαρι αρχιδια παραπανω, θα ημουν ο ΓΑΜΙΑΣ του φορουμ και θα με γλειφανε ολοι οι Η.
Και μου λες μετά για ελάχιστη ειρωνία, αξιοπρεπή στάση απέναντί μου, οπότε και αναίτιες αντιδράσεις μου και σούξουμούξου μανταλάκια. Ε τράβα και γαμήσου ρε ούμπου και Ντράμσικ.
ρε Η αγορίνα μου μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις κ εσύ. το ίδιο είναι να έγλυφες τα αρχίδια της Δραμσικ κ το ίδιο είναι να κρατάς πρακτικά για την οικογενειακή κατάσταση κ το πόσους πηδιέται ο καθένας. μη μας το παίζεις πρώτη δημοτικού να_κοίτα_μπαμπα_δεν_το_έκανα_μόνο_εγώ. μεγάλο παιδί είσαι, μην δικαιολογείσαι γι'αυτά που κάνεις. τα κάνεις. τέλος.