σπαζω
Printable View
σπαζω
MANOWAR RE 8NHTOI
:dfinger:
μου αρεσω
ainte re 5am stis 5:39 to prwi :P
Μαγκες, ακουω κανονικα και με το νομο.
Δε μασαμε.
Btw, οσες φορες εχω προσπαθησει να σας κανω add στο messenger τρωω πορτα. Why is that?
Βαλτε τωρα darkthrone να χυσω
en vid av sorg αφιερωμενο στον ασιμηνα
παμε ρε ριβολτινγκσδφδσφσδφαδσφαδασφμ,λ΄χψμ,΄λζχ ψμκλκκλν ξμν κνζ<ξσαξκσαξκασξμασδ
:dick:
boom se ekana add kai se vlepw kanonika... apla fenesai offline kai den mporw na sou steilw mnm
malmsteeeen reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
πωωω παίδες επειδή κ εγώ σήμερα ήρθα από Αθήνα, Πάτρα και είναι κομμάτια... πολλά.... όπως ο θείος Μπίλιας... λέω να πάω να πεθάνω σιγά σιγά
okeik re.... thnx gia thn akroash! kalh ksekourash... ki emeis siga siga thn kanoume! ta meleeee!Quote:
Originally Posted by Swollen
πρωτα νταρκοθρον μετα υπνο και εγω εχει βεραντα πιτσα και μετα περιστερια αμαξι ενυδρείο
καληνύχτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
νυχτα ρεεεε
ΕΠ! Τι λέει? :P
Κανά καλό ξένο hip hop παίζει..? :P
ωπα
ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ ΒΑΖΕΤΕ ACTIVE MEMBER ΓΙΑ ΝΤΕΝΙΖ ΟΠΟΙΟ ΝΑΝΑΙ
sou exw ekplhksh esena !!! :)Quote:
Originally Posted by DENIZ
Ρε bullet 6 η ώρα το πρωί στριγγλιές θες να ακούς..? :P
δακρυζω
εν βινταβ σοργκκκ
κερια διαολοι και βρωμα στο στουντιο εθεριαλ το παλιο και ο αντρεας να στριβει
ΩΠ!! ΩΠ!!Quote:
Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
Αυτά είναι..
BANANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Όχι τον ταρίφα ρε μόρτες.. θα γίνουμε ρόμπα σε όσους δεν έχουν ξανακούσει active member.. :D
Θενκς για τα songs και τις αφιερώσεις... :pink:
Οι κακό συναπάντημα είναι άθλιοι στα ρέγκε τους.. χώσε γκρίζο ουρανό από τα low bap χρόνια τους να γουστάρουμε.. :dfinger:
:rofl: :rofl: :rofl: ΕΛΕΟΣ ΡΕ BULLET !!!
Επίσης είμαι φοιτητής.. γι αυτό βόλτες και ξύσιμο και radio underground τα χαράματα! :D
Λοιπον τι λετε για Public Enemy και Black Steel In The Hour Of Chaos;
ειμαι καλα
8a to vaza alla den paizei dystyxws :(Quote:
Originally Posted by Boom!
Ωραία απορία του έκατσε του παληκαριού!! :P
Είναι και αυτό μέσα στην φάση του live.. και γουστάρουμε όλοι.. απλά.. :)
Για το κακό συναπάντημα δεν με πολυκαίει που φύγαν και το ότι κάνουν τώρα reggae.. απλά πιστεύω ότι είχαν απίστευτες δυνατότητες σαν low bap/hip hop group και σε επίπεδο μουσικών που έφτιαχναν και σε επίπεδο στίχων που έγραφαν.. και αυτό που ακούω τώρα μου φαίνεται πολύ κουκουρούκου και απογοήτευση ας πούμε.. απλά και εδώ.. :)
Και αυτό για εσάς.. του Σώτου θα αρέσει I think.. :D
http://www.sendspace.com/file/iol823
thnx!Quote:
κικαπου και σας φχαριστω για αλλο ενα ερωτικο βραδυ,radio κατωαπτεδαφος φορεβα
αποχερεταω και μασαω πιτσα απο ΕΚΕΙ και ακουω αλλα δεν ειμαι στο πισι οποτε bye bye αγαπες ,χουα
ainte re! kalh ksekourash! ta leme!Quote:
Originally Posted by Bullet
kai polla thx! na prosexeis thn ARETH! :wink:
Άντε καληνύχτα ρε παίδες!! Thanks για την παρέα! :) :pink: :spin: :teddy: :yawn:
Καλημεριζω με τη σειρα μου ακροατες και παραγωγους.
kalhnyxta se olou wre palhkaria! thanx! na ste kala!Quote:
Originally Posted by Boom!
pername panta fovera!
Quote:
:D kaloooooo!!!!
sotos dose ena info gia ton radiostathmo giati variemai na koitaw tis selides(ontas 100vale).Info enoontas pote paizeis,ti paizeis kai pws to paizeis re paidi mou :D
:yoyo:
Quote:
Originally Posted by Marillion
Διάβασε και το πρώτο μηνυμα του thread και θα καταλάβεις. Αλλά εν συντομία:
πρόκειται για το Radio-Underground, το ραδιοφωνο του πολιτιστικού συλλόγου φοιτητών στο Πολυτεχνείο Ξάνθης. Εκπέμπει στους 100.3FM στην Ξάνθη και πρόσφατα βγήκαμε και στο Ιντερνετ μέ τη βοήθεια του server του πανεπιστημιου στη σελίδα http://live.duth.gr.
Εκπομπές έχει καθημερινά, μεσημερι 12-2 και το απογευμα μετα τις 4 εως μετά τα μεσάνυχτα όσο παει. Όλες τις άλλες ώρες παίζουν λίστες που αλλάζουν αυτόματα απο κάποιο πρόγραμμα στο PC.
Η εκπομπή μου (ή καλύτερα εκπομπή ΜΑΣ γιατί κάθε φορά περνάει πολύς λαό από το στούντιο και χωρίς αυτόν εκπομπή με τόσο τζερτζελέ δε θα γινόταν) ονομάζεται "Ραδιο-κανιβαλισμοί" και παίζει κάθε Σάββατο βράδυ από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι συνήθως στισ 7 το πρωί! Πραγματικός μαραθώνιος αλλά περνάμε και γαμώ!
Παίζουμε κυρίως ROCK + METAL αλλά και ό,τι άλλο μας κατέβει στο κεφάλι εκέινη την ώρα και ό,τι ζητάνε οι ακροατές και βοηθάει στο να γίνει πουτάνα το στούντιο :P
Δε λέω άλλα, το επόμενο Σάββατο να είσαι εδώ για να ακούσεις :)
Oraia,oraia.To epomeno savvato loipon sintonismenos.thankya :roll:
Λοιπόν ανακοινώνω έκτακτα ότι αυτό το Σάββατο 21/4 η εκπομπή Ραδιο-κανιβαλισμοί θα ξεκινήσει 2 ώρες νωρίτερα απο το συνηθισμένο. Δηλαδή στις 10:00 το βραδύ αντί για μεσάνυχτα. Τώρα για το πότε θα τελειώσουμε είναι άλλο θέμα :P