Η ορθογραφία είναι υψηλή τέχνη, πού να καταλάβετε.
Printable View
Η ορθογραφία είναι υψηλή τέχνη, πού να καταλάβετε.
Νεo-ΠΑΣΟΚΙΚΟ- blog.
http://mypenmightier.blogspot.gr/
ωραία η εισαγωγή. καλή κ η προβοκάτσια του punkfromthegutters με πολύ γέλιο, αλλά καλή και η ώριμη έκφραση πού κ πού.
για τα άλμπουμ δεν ξέρω :P
Καλά τα λες αλλα:
Βάλε λινκς για εμάς που βαριόμαστε να ψάχνουμε
Με τέτοιο ψευδώνυμο δεν πας πουθενά.
αχαχαχ. πρόσφατα είχαμε την ίδια ακριβώς συζήτηση στο τσατ (νομίζω με Σάλοθ Σαρ και Φρικ, δε θυμάμαι) και λέγαμε πάνω-κάτω τα ίδια.
Ξεχνάς όμως τον πραγματικό ΠΑΤΟ της ελληνικής μουσικής. Τη Χρυσή Εποχή του star channel ροκ:
Τους πρόσθεσα γιατί τους ΞΕΧΑΣΑ.
Να σαι καλά Leech :D
Τίποτα :D
Δες και τα σχόλια κάτω από το βίντεο των Φολικών
1998.ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛ.ROCK ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
1997-2000 η καλυτερη εποχη για το Ελληνικο Ροκ..!!!
:wave:
Βρε F-όλα στον σκύλο τον Ραν Ταν Πλαν...
Καρβέλιο Ροκ.
Reject, δεν πήγαινες παλιά στον Παπαγάλο, Mayfair να ακούσεις ελληνικό ροκ;
Πήγαινα. Για να αποπλανήσω βλαχοφοιτήτριες, και να σκυλέψω πάνω στην περιουσία των γονιών τους.
Aπό τα χειρότερα άρθρα που έχω διαβάσει ποτέ σε μπλογκ. Πανκη απογοητεύεις.
Θυμάμαι από τότε να έχουμε απαυδήσει με τα ηλίθια τραγούδια του θεοτοκάτου και άλλων που μας γαμούσαν τη σταρ τσάνελ εμπειρία.
σύγκριση Ονιράμα με Πρασσειν Αλογα...νταξ τι να πεις..
οσο και να μην ηταν Τρυπες οι δευτεροι,η Ξυλινα...ε με Ονιραμα δεν τους συγκρινεις..ηταν αλλες εποχες τοτε..ακομα και τα πιο σαπια και ξεφτιλισμενα ροκ σχηματα κατα τη γνωμη μου,σημαδεψαν με τον ηχο τους γενια,και μια και δυο και τρεις..ας μην τα μηδενιζουμε ολα..οκ δεν ηταν τα σχηματα που θα αλλαζαν για παντα το μουσικο χαρτη της Ελλαδας,αλλα διαδραματισαν και αυτα εναν ρολο.
είχα την τύχη να μην με ακουμπήσουν όλα αυτά "της γενιάς 1995-2000" για διάφορους λόγους.
ΟΜΩΣ έχω μια ένσταση. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι παίζει ότι θέλει ... Αλλά τελικά το κοινό που τους "παρακολουθεί" δίνει το στίγμα της μπάντας.
Και κάτι Θεοτοκάτοι δεν νομίζω ότι είχαν ποτέ "ροκ" κοινό.
Πιο κοντά σε ένα πιο (γελοία ατάκα ακολουθεί) σκληρό έντεχνο μου έφερναν όλα αυτά. Και όπου έντεχνο εγώ το ορίζω σαν νεοσκυλάδικο :)