:moutza: :moutza: :moutza: :moutza:Quote:
Originally Posted by Broccoli
Ta prwta toy gibson se gamane kala
Printable View
:moutza: :moutza: :moutza: :moutza:Quote:
Ta prwta toy gibson se gamane kala
Πιθανότατα, αλλά τα cyber-punk έτσι και αλλιώς δε τα πολυπάλευα ποτέ. Βάλε και τις όλες συνομωσίες και χάθηκε το παιχνίδι. Boring
Mudded iss, mporingk pote!Quote:
ντροπή ρε θ' αφήσεις το gibson για τον gaarder; goddamn chick books έχουν καταστρέψει τον κόσμο.
Yeh, ok. Απλά αν δε γουστάρεις πολύ το στυλ, μάλλον εύκολα θα σε κουράσει.
ja πρέπει να είσαι λιγάκι τεχνόφιλος (πως λέμε νεκρόφιλος). επίσης δεν έχω ιδέα πώς θα φαινόταν σε μένα ή τον nerd αν το διαβάζαμε σήμερα πρώτη φορά. ευτυχώς το διάβασα στην κατάλληλη ηλικία. βέβαια είμαι ένας ανώριμος οπότε μπορεί και να μου άρεσε το ίδιο :?Quote:
Τελείωσα το απίστευτο και συγκλονιστικό Robert Whyte's 1847 The Famine Ship Diary (The Journey of An Irish Coffin Ship) και στο τέλος είχε αρκετά άρθρα από εφημερίδες για το θέμα -και εκείνης της εποχής και πιο σύγχρονα- και γενικά άξιζε.
Απόψε λέω να αρχίσω ένα χμ ιστορικό μυθιστόρημα του Edward Rutherford με τίτλο "Dublin". Είναι μεγάλο. Ελπίζω να μην είναι πίπα.
Τελικά τέλειωσα και τον Κομη Μηδέν (τι σου κάνει η έλλειψη βιβλίων και οι πολλές διαδρομές με λεωφορεία).. Από τη μέση και μετά πλάκα είχε, γενικά πάντως ισχύουν λίγο πολύ ό,τι και για το πρώτο.
diavazo ta lemony snicket kai sas gamane
Αυτό να λέγεται. Έχω τελειώσει το Υφαντό της Φιόναβαρ στο λεωφορείο. Και είναι τριλογία.Quote:
giannhs ksanthoylhs - to pethameno liker
Το έχω διαβάσει και μου φάνηκε ότι ο συγγραφέας αδυνατεί να ολοκληρώσει σωστά γεγονότα και χαρακτήρες.Είναι πολύ σύντομο,ο χρόνος κινείται πολύ γρήγορα ενώ κάτι σούρεαλ εικόνες στο τέλος του βιβλίου μου φαίνεται ότι χρησιμοποιούνται περίσσοτερο για να υπάρξει γράγορα κάποιο τέλος.Εχω διαβάσει και το "Τανγκό των Χριστουγέννων" το οποίο επίσης μου φάνηκε μπαρούφα.Quote:
Originally Posted by Gabriel
Άσχετο, ο Ξανθούλης δεν είναι που έχει γράψει κάτι τέλεια παιδικά? Ανέβα στη στέγη να φάμε το σύννεφο πχ? Πρέπει να έχω ακόμα τους δίσκους.
tha toy dwsw thn eykairia (an mh ti allo, gia na eksereynhsw se oso bathos to "fainomeno" Ksanthoylh apo prwto xeri), alla ws twra h proza toy moy fainetai poly metria. kamia moysikothta sto keimeno. poly axaro styl. pros to paron, paramenw dysaresta ekplhktos.
tha epanelthw.
Σήμερα ξεκινάω Nick Hornby - A long way down