MT-07 είναι αυτό; Γαμάει.
Printable View
MT-07 είναι αυτό; Γαμάει.
όχι...δυστυχώς δεν έχω μπερδέψει τίποτα στις τιμές.. Πολύ θα ήθελα το tracer 07 το οποίο έχει 15.500 πάνω κάτω. Οι Δανοί γαμιούνται σε αυτό και γαμάνε και εμάς...Καλά αν διάλεγα έτσι απλά θα το ριχνα και εγώ triple ή κάτι πιο εξωτικό.. Αλλά το τριπλ πάει στα 20.000 ίσως και παραπάνω...και καλύτερα να αγοράσω σπίτι...και μερικά εισιτήρια για Ελλάδα και κανά fazer με τα ρέστα.
Βόλτα Λαύριο (και επιστροφή), παραλιακά (ίσως η πιο όμορφη, στριφτερή διαδρομή, τόσο κοντά στην Αθήνα), πρόχειρα, χαλαρά πράγματα, για δοκιμή της κάμερας: https://www.youtube.com/watch?v=h-OqwQZ_WK0
Διπλές γραμμές, όρια ταχύτητας, κατοικημένες ζώνες κτλ στα αρχίδια σου έτσι;
Κανονικός κάγκουρας ο blitzer! Η διαδρομή είναι όπως τα λες αλλά αν φυσάει, που φυσάει συχνά, δεν παλεύεται.
Ναι.
Είχε αρκετό αέρα. Γι'αυτό κουνάει τόσο η κάμερα μάλλον. Πρέπει να βρω πιο σταθερό σημείο.
@Art: Δεν έχω ιδέα τι λες, μάλλον δεν έχεις οδηγήσει ποτέ στη ζωή σου, αλλά η βόλτα είναι σούπερ χαλαρή και 110% ασφαλής.
Δεν έχω οδηγήσει ποτέ έχεις δίκαιο. Και οι διπλές γραμμές, τα όρια ταχύτητας, είναι διακοσμητικά, το να πηγαίνω με 100 ανάμεσα σε κόσμο σιγά μωρέ και τι έγινε. Αφού η βόλτα είναι χαλαρή και ασφαλής.
Πουθενά δεν "πηγαίνω με 100 ανάμεσα σε κόσμο".
Αν θες να κράξεις κάποιον, μπορείς να βρίσεις τα ξεκράνωτα μαλακισμένα που έκοψαν την παραλιακή κάθετα και στα 2 ρεύματα ακριβώς μπροστά μου (4.37). Ή τα ζώα ποδηλάτες σε γκρουπ που συνέχισαν να περνούν τη διασταύρωση ενώ είχε ανάψει κόκκινο για εκείνους εδώ και 5 δευτερόλεπτα (14.16). Ή τον μαλάκα με το SUV που αποφάσισε να βγει από τον κυκλικό κόμβο χωρίς φλας και δεν του έφτανε η αριστερή λωρίδα για να το κάνει αυτό, αλλά έπρεπε να μπει και στη δεξιά (15.50). Ή τον μαλάκα πεζό που διασχίζει τη Βασ. Κωνσταντίνου, με κόκκινο, με το πάσο του (26.35). Και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν κι άλλα. Welcome to Greece.
Bonus, για τους παρατηρητικούς, το σκυλί που μου όρμησε στο 8.08.
Στο 01:54 μπαίνεις σε κατοικημένη περιοχή με 112, συνεχίζεις με 100-110 για τα επόμενα 20-25 δεύτερα στην ίδια περιοχή μέχρι να κοπεί από το μοντάζ.
Α "ανάμεσα σε κόσμο" εννοείς "σε κατοικημένη περιοχή". Οκ. :lol:
Είναι αυτές οι 2 ωραίες στροφές στην αρχή της Βάρκιζας. Μετά πήγαινα με 60 μέχρι το φανάρι. Τρου στόρι. Όλα τα πολύ αργά, βαρετά σημεία ή μεγάλες ευθείες έχουν κοπεί. Ήταν 1,5 ώρα το βίντεο.
ΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ!
Το ότι δεν είναι πλήθος στη μέση του δρόμου έχει διαφορά; Στη φάση με το σκυλί που είπες λίγο μετά κάνεις προσπέραση, διπλή γραμμή πάντα, σε μηχανή και αυτοκίνητο πάνω σε στροφή. Χαλαρή βολτούλα, ασφαλής διαδρομή, να σε χαιρόμαστε.
Αλλά και τι έγινε, δες τι κάνουν και οι άλλοι. Εδώ είναι Ελλάδα.
Ε όταν λες ότι υπάρχει πλήθος στον δρόμο, αλλά δεν υπάρχει, έχει διαφορά, ναι.
Έκανα τυχαία προσπέραση πάνω σε στροφή, χωρίς να είναι 100% ασφαλής, επειδή ήθελα να πεθάνω. Έχεις δίκιο.
Μαθήματα οδήγησης και ηθικής στο ER. :touched:
δεν ξέρω ακριβώς τι περιμένεις να θαυμάσουμε στο εν λόγω βίδεο αλλά μέχρι το 5-6 λεπτό που παρακολούθησα έχεις κάνει την πλειοψηφία των παραβάσεων του κοκ. όριο ταχύτητας, προσπεράσεις σε διπλή διαχωριστική, σφήνες ανάμεσα σε αυτοκίνητα. αλλά οκ φταίνε οι άλλοι.
Το βίντεο απευθύνεται, προφανώς, σε μοτοσικλετιστές, όχι σε μπάτσους. Κοιτάξτε τον τίτλο του thread κι αν δε σας αφορά, move along.