γουσταρα σισε σημερα.ετσι λιγο να ξεκαβλωσει μπας και παρει μπρος.
Printable View
γουσταρα σισε σημερα.ετσι λιγο να ξεκαβλωσει μπας και παρει μπρος.
Γκολάρα Κατσουράνη, γενικά μέχρι να μπει το πρώτο ήταν. Σισέ πολύ καλός
Σε μια στιγμή εντωμεταξύ γυρνάω στην ΕΤ1 και βλέπω το Μίχο να δείχνει το ματς του Ολυμπιακού και να ζωγραφίζει στο γήπεδο έναν κενό χώρο μέσω ΓΡΑΦΙΚΩΝ και να λέει "να εδώ υπήρχε κενός χώρος" και μετά να δείχνει ένα βελάκι και πάνω στο βελάκι να πηγαίνει ένας παίκτης του Ολυμπιακού, τρομαχτική εμπειρία :fear:
Αν και κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο, η ομάδα έδειξε την διαφορά της με πέρυσι και πρόπερσι: αντί να μιζεριάσει και να κλειστεί, μπήκε μέσα στο β ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε τους χώρους, πέταξε και άλλα 3 μπαλάκια και "γεια σας". Γκολάρα Κατσούρ και ελπίζω επιτέλους να ξεμπούκωσε ο Σισσέ. Επίσης το αελάκι, μπαίνει στην λίστα - ελίτ των ομάδων που έχουν φάει γκολ απο τον Καρκίνο (θυμίζω: παοκ, αρσεναλ, σεβίλλη). Το μόνο κακό είναι οτι με το που θα πέσει η αελ, Β' εθνική θα ξαναπήξουμε στους γαυρους εδωπέρα.Τέσπα.6Χ6
Μέχρι το 60 μοιρασμένο ματς, μετά μπήκε ο Νίνης (ή να το πω αλλιώς, βγήκε ο Καραγκούνης) και έγινε κατηφόρα. Αμυντικά είχαμε θέμα περισσότερο στο κέντρο που αν δε τον πρόφταινε ο Ζιλμπέρτο τον αντίπαλο μέσο, έφτανε και σούταρε (αυτό μόνο ο Σιμάο το μαζεύει αλλά.). Ευτυχώς που ο Τζόρβας ήταν καλός ξανά. Ο Λέτο ήταν κακός σχετικά με αυτά που μας συνήθισε. Γενικά περιμένουμε και τους τραυματίες και το ξεμπούκωμα Σισέ, ο οποίος ήταν καλός σήμερα (και μάρκαρε μέχρι το τέλος), αλλά γενικά η ομάδα είναι εμφανώς καλύτερη σε νοοτροπία από την αντίστοιχη περσινή.
Για τους λάτρεις της στατιστικής, έχουμε 2 γκολ ανά ματς και ο Σισέ μισό το παιχνίδι πλέον, απόδοση για πρώτο σκόρερ πρωταθλήματος. :grin:
Εγώ έχω να πω ότι με τον πιτσιρικά αλλάζει η ομάδα ΕΝΤΕΛΩΣ. Ρε παιδί μου καλός και άγιος ο Καρα αλλά νομίζω ότι καθυστερεί το παιχνίδι και την ανάπτυξη..
Επιτέλους έστω και σε μικρό βαθμό μια ψιλοσιγουριά πίσω μην το ματιάξουμε το παληκάρι..
Djibril έπρεπε να γίνει το σημερινό να ανέβει λιγάκι ψυχολογικα, φαίνεται πάντως ότι το γουστάρει και ότι το θέλει, για να δούμε..
Πάντως όπως είπε και κάποιος παραπάνω όχι για το 6x6 αλλά για θέμα νοοτροπίας νομίζω η ομάδα είναι διαφορετική από πέρυσι..
Μη με αντιγράφεις ρε.
και εγω πιστευω οτι στα ματς αυτα ο καραγκουνης κθυστερει πολυ την αναπτυξη..και χανουμε απιστευτα σε ταχυτητα..
για τον λετο που λετε συμφωνω ηταν κακος αλλα ισως να φταιει οτι πισω του ειχε και τον καντε ο οποιος δεν μπορουσε να ανεβει να τον βοηθησει..
το επομενο ματς με καβαλα ειναι γερο τεστ..ελπιζω να συνεχισουμε το σερι και ελπιζω να παρει μπρος ο σισε
μέχρι το 60 δε βλεπόμασταν πάλι, αλλά με την είσοδο του νίνη άλλαξαν όλα... όντως, ο καρα είναι για ματς που πρέπει να ζαλίζουμε τη μπάλλα κ όχι για τέτοια εντός έδρας που πρέπει να τα καθαρίζεις.
- μακάρι ο σισέ να συνεχίσει. πάντως, μετά το 1ο γκολ φάνηκε απελευθερωμένος.
- για λέτο συμφωνώ με τζακ. έπεσε όταν τραυματίστηκαν οι αριστεροί χαφ μας. ίσως και στο gayρο πέρσυ να έφταιγε ότι είχε πίσω του το ΓΙΓΑΝΤΑ ντομί.
- όσο για τη νοοτροπία που θίξατε πολλοί, να δούμε πότε θα πετύχουμε το σωστό συγχονισμό νοοτροπίας, σκοπιμότητας, άμυνας και επίθεσης. σήμερα αργήσαμε 60 λεπτά να μπούμε στο ματς. η λάρισα είχε 15 τελικές (!), 2 λιγότερες από εμάς και 2 δοκάρια. άνετα θα μπορούσαμε να μπούμε σε περιπέτειες.
- η αελ ΔΕΝ πέφτει.
ΥΓ. ΚΥΡΙΑ ΕΝΧΕΛΑΑΡ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!!
Το δεύτερο δοκαράκι το εβγαλε ο Τζόρβας και είχε και ένα ακόμα ο Βύντραλντίνιο.
Επίσης δυο αγκωνιές, αυτή στον Σισέ στη μεγάλη περιοχή και μια σκαριά (στον Νίνη) ο κυρ διαιτητής δεν τα είδε;
ναι, ο τζόρβας καλός. τον πίστευα από πάντα για το τριφύλλι που έχει στο μπράτσο!
επίσης, στον ρούκα παίζει να ήταν πέναλτυ.
Κλασικοί βάζελοι.
Η ομάδα σας πέταξε 4 μπαλάκια σε μια όχι_ψόφια_ομάδα, έκανε ένα γαμάτο ημίχρονο, έβαλε 2 γκολ ο Σισέ, και σεις ψάχνετε να βρείτε τις φάσεις που σας αδίκησε το ΚΟΡΑΚΙ.
:thumbsup:
α btw ο ρουκαβινα σημερα αν και το σκορ ηταν 3 ή 4-0 οταν μπηκε επρεπε να ειναι λιγο πιο σοβαρος και να τελειωσει καμια φαση ε
επίσης, πιστεύω ότι το αεκάκι, πέρα από ότι φέτος είναι επιεικώς για τα πανηγύρια, σε 2ο ματς φέτος ο κόρακας είχε διάθεση να το αποτελείωσει τελείως.
Ε, τουλάχιστον χάρηκαν το σαββατοκύριακο των εκλογών οι καρπαζοεισπράκτορες που έμειναν για λίγο πρώτοι
Πάλι πούτσα από Δευτέρα όμως, τα γνωστά δλδ.