με τη διαφορα ότι εσύ είσαι διπλα όμως
και οι s11 δε διαλύθηκαν ποτε για να επανενωθούν ρε :P
απλά πρέπει να είμαι εδώ το άλλο σούκου,παίζουν και αφραγκίες
δε μας βιάζει κανεις ρε,εκτος και αν έχει σκοπό ο σώτος να το κλείσει το μαγαζί :P
Printable View
με τη διαφορα ότι εσύ είσαι διπλα όμως
και οι s11 δε διαλύθηκαν ποτε για να επανενωθούν ρε :P
απλά πρέπει να είμαι εδώ το άλλο σούκου,παίζουν και αφραγκίες
δε μας βιάζει κανεις ρε,εκτος και αν έχει σκοπό ο σώτος να το κλείσει το μαγαζί :P
Boom k Stam allos enas xwraei pantws
ektos an telika de mporei o Bullet 'h vrethei k 2o amaksi
proswpika tha kserw gia to allo s/k thn tetarth pou exoume synelefsh sth sxolh, an to kleisoume pali, fygame, an oxi :( paei gia pio meta
:lol:Quote:
Originally Posted by MastodontoideaPliokenous
Καλα νταξ, ξέρετε πως θα το κάνουμε το στούντιο αμα ανεβείτε, ε?
Ξύδανδρο....
Αντε ρεεεεε!!!! Μαζευτείτε και εχουμε χώρο να σας βολέψουμε!! :D :D
εγώ σήμερα μάλλον δεν θα μπορέσω να ακούσω :(
αν γίνεται γράψτε την και όταν σκάσουμε μύτη εκεί τη μπαίρνουμε σέμπι8ρι (κι όσες άλλες έχετε) :D
k egw logika gmt thargisw na mpw
kata tis 3-4 ypologizw :(
Don't worry be happy. Σε μπ3 υπάρχουν οι προηγούμενες και θα γράψουμε κι αυτη! Καλα φαντάζομαι ότι θα ειμαστε εκει... οτι ώρα και να μπείτε.... Τέτοιοι τελειωμένοι που μαστε... Αλλα σήμερα η εκπομπή δε θα έχει Μήτσο... Ειναι Θεσ/νίκη δυστυχώς.....
εγώ λέω να το πάρουμε συντεχνιακά, να πάμε γεωλόγοι (Swollen, Mastodonta, εγώ χε χε και Lost in Cooperland μιας και τοπογράφος κοντά μωρέ)!
σήμερα θ'ακούσω και γω ίσως πιο αργά!
Σλάντζ μωρε΄σλάντζ λέμε \m/
to magazi den kleinei pote.... gia to allo savvato sigoura 8a exoume ekpomph.
Niw8w atyxos twra pou arxise kai organwnetai tetoio panyghri gyrw apo thn ekpomph... giati se ligo kairo prepei na thn egkatalhpsw :( opws kai thn Xanthi fysika, LOGW STRATOY!
To 8ema einai oti afou 8a eiste oloi sto studio poios 8a mas akouei? :P
Parempiptontws an 8elete na paiksoume otidhpote kammeno tragoudi 'h sygkrothma ferte to mazi sas kai kapou 8a to xwsoume sthn ekpomph :P
edit: Pantws an mporeite na to kanonisete gia to epomeno Savvato 8a htan to kalytero
:D :D
poutana ola kai shmera! @!#@$%$%^%&
θα ήμεθα συντονισμένοι
Θα προσπαθήσω κι εγώ, αν και δεν την πολυπαλεύω. Είμαι άυπνος τις τελευταίες μέρες και αυτήν την ώρα που γράφω είμαι ακόμα στο γραφείο (και θέλω να ακούσω και το νέο Manowar :D). Και θέλω να σηκωθώ και νωρίς αύριο. Από 00:30 και για καμιά ωρίτσα θα προσπαθήσω να είμαι παρών πάντως.
βασικές ελλείψεις βλέπω και ξενερώνω :(
Όταν έλειπες εσύ την προηγούμενη φορά ήταν καλά νομίζεις; :evil:
Και δεν θα λείψω, θα ακούσω, απλά δεν θα ξημερώσω.
jazz ακουω ή εβαλα λαθος σταθμο ρε;