ελα μωρε, η αλγεβρα ειναι ψιλο-προκατ πραγμα. παρε μια σακουλα και τραβα.
Printable View
ελα μωρε, η αλγεβρα ειναι ψιλο-προκατ πραγμα. παρε μια σακουλα και τραβα.
σε 24 ωρες αποφασιζεται το αν τελειωνω την ιουνη ή αν θα χρειαστει να κατεβω και τον σεπτεμβρη.
Γράφω αύριο εργαστήριο και η ανακοίνωση βγήκε πριν δύο ώρες
:touched:
προσπαθω να αντιγραψω εργασιες αλλων για να παραδωσω μεχρι παρασκευη, ωστε να μου δωθει η ευκαιρια να δωσω το μαθημα και δεν καταλαβαινω τι γραφουν γιατι ειναι χαλια τα γραμματα. κ βριζω.
έχω τίγκα παλιά θέματα,δίνω αύριο στις 11,και φέτος έχουν αλλάξει οι καθηγητές..... FML.
klasik. η ελπιδα πεθαινει τελευταια
ον τοπικ παπαρια και σημερα.
εμενα πεθανε η ελπιδα. κοπηκα. παω να το ποσταρω στο μαι λαιφ ρου...ωπ...μπα...
εμενα πεθαινει σημερα τ'απογεμα η ελπιδα.
και το χειροτερο ειναι οτι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΙΔΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ~!
μιας κι εχω καθε_αλλο_παρα_κεφια. μιας και πηρα τον πουλο.
γι'αυτον που εβαλε το ταγκ "khalkji kourases": θα του γαμησω την μανα αν τον πετυχω. ετσι. επειδη μπορω.
Την παρασκευή πολυμερή, τα οποία έχουν μια τερατώδη ύλη γαμώτοθεόμου, διαβάζεις για ώρες, μέρες και αντιλαμβάνεσαι ότι αντί να μειώνεται, αυξάνεται. Και εκεί που θα 'πρεπε να ειναι αποκούμπι η ανακύκλωση παλαιών θεμάτων όπως συνέβαινε παλαιότερα, τα τελευταία 2-3 χρόνια βάζει όοοοοο,τι να 'ναι, οπότε fml.
αυριο. 10:45. πρωτη προβα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
υγ. tha tou klaseis flwrako
Πήρα 3 στα ΣΑΕ (τώρα βγήκαν τα αποτελέσματα της εξεταστικής). Δύσκολος ο Φλεβάρης μπροστά μας, τα ξαναδίνω και από φέτος για πρώτη φορά με κλειστές σημειώσεις. Αν αυτή η εξεταστική δεν πετύχει πάω να ζητήσω δουλειά σε ρεμπετάδικο να παίζω καμιά συγχορδία.
λεμον παρτι!