μπορω να προτεινω depeche mode.Quote:
Originally Posted by Mostos
Printable View
μπορω να προτεινω depeche mode.Quote:
Originally Posted by Mostos
Kamia sxesh omws.Quote:
Originally Posted by freak brother
Kalutera na sou milhsei kapoios pou exei entrufhsei perissotero (o holc kserw gw, an den "kaigetai"), pantws to "Azzazin" pou eixe anebasei paliotera o xrhsths pou proanefera, to timhsa deontws.Quote:
Originally Posted by Griffith
επίσης όπως συζηταγαμε και χτες έχει περί τα 134,72 albums, οπότε ξεκίνα και ερχόμαστε.
Νομίζω "Hamas Cinema Gaza Strip", "Dar Es Salaam", "Coup D'Etat", "Azzazzin" και οι συνεργασίες με Bass Communion, είναι απόλυτα must.Quote:
Originally Posted by Griffith
Αλλά έχει 145 κυκλοφορίες, προφανώς και αυτά είναι ενδεικτικά από τα όσα έχω ακούσει.
Αλλά στο "Hamas..." υπάρχει μερική από την καλύτερη μουσική που υπήρξε.
:?
δεν μπορεί να μην σου αρέσει!
Να ακούσεις οπωσδήποτε και το "Gulf Between us" που είναι ουσιαστικά ένα μπιτάτο τρακ των 23 λεπτών αλλά διαλύει κάθε κόκκαλο πανέμορφα, το Azzazin που είπε κι ο Σακ47 για τον έντονα ανατολίτικο θόρυβο του παρόλο που τα κανονικά μουσικά όργανα φαίνεται να εκλείπουν, το "Sufiq EP" μόνο και μόνο για το κομμάτι Girl Who Sleeps With Persian Tulips και τo Gun Aramaic part 1 για το εισαγωγικό τρακ ειδικότερα αλλά και την απίστευτη συνέχεια, το Izlamaphobia για τον κάπως πιο φουτουριστικό ήχο που επέλεξε εκείνη την αλμπουμική στιγμή ο Bryn Jones, το Sandtraffikar για τον μοναδικό ambient ethnic του και το In Search Of Ahmad Shah Masood γιατί κι εκεί βρίσκεται μερική από την περισσότερο μυστήρια μουσική που έχει δημιουργηθεί από άνθρωπο, αγαπητοί μου συνάνθρωποι.Quote:
Originally Posted by carheart
ΕΔΙΤ:
α! και μην κατεβάσεις τίποτα από π2π, θα ανεβάσω τα περισσότερα αύριο.
ε τα πες χύμα.
Γενικώς μπορούμε να μιλάμε ώρες για δαύτονα τον αζζαζζιν.
Ένα τόρρεντ και με τα 145 μέσα, έδωσε τη λύση. Τα ακούω με ελεγχόμενο ρυθμό, για να μην τρελαθώ.Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
ναι, να τα ανεβάσετε, γιατί τα τορρεντζ είναι του σέιταν.
θα ανεβάσουμε, ρε παλιόμουνο.
Ευχαριστώ, γαμώ το χριστό σας.
Θα προσπαθήσω να μου αρέσει. Δεν μπορεί να μη μου αρέσει. Δεν έχει κινηματογράφο πάντως εκεί κάτω (για την ιστορία :p).Quote:
ekeino to dvd pou ofeila na metavivasw,sto edwsa pote?Quote: