http://i47.tinypic.com/2k4owj.jpg
Spoiler
Printable View
Μακάρι να'χε βγει και σε PC
These photographs show a human botfly being surgically removed from a boy's eyeball.Female botflies capture mosquitoes and attach their eggs to the mosquitoes body. They then release it. Eventually the mosquito makes its way to an animal and bites it, inserting the eggs while it feeds on the blood. The eggs then gestate under the skin and hatch as a larva. The larvae develop within the subcutaneous layers for up to eight weeks before they drop out and pupate beneath the soil.
This is one of the only known examples of a botfly infecting a human eye. The case study was first published in the July 2000 issue of Archives of Ophthalmology, and explains:
"A 5-YEAR-OLD boy with inferior orbital swelling and an erythematous mass arising from the inferior cul-de-sac of his right eye (Figure 1 and Figure 2 to the right) was seen by an Air Force Mobile Ophthalmic Surgical Team working in a rural area of the Republic of Honduras. The respiratory pore of a late-stage larva of the human botfly (Dermatobia hominis) was located in the anterior orbit. The larva was gently removed under general anesthesia through a small incision in the conjunctiva (Figure 3, Figure 4, and Figure 5 to the right)."
Εγχειρηση σε ματι, αν μολις φαγατε μην ανοιξετε μωρε:
Spoiler
http://i133.photobucket.com/albums/q...psdb158257.jpg
Κρίμα που δε φαίνεται τόσο καλά, η ουσία είναι πως η μάρκα είναι Λαχανά και το γοογλετρανσλάτε το πήρε για λάχανο και οι οδηγίες βγήκαν οτι ναναι.
εξήγησέ μου αυτήν την εικόνα σε παρακαλώ.
fasistofatsa prepei nanai
Πρέπει να το εξηγήσω?
Ούτε εγώ το έπιασα. Ψήσου να το εξηγήσεις.
Είναι και λίγο (έως πολύ κάψιμο) να κάτσω να το εξηγήσω.... αλλά κάπου στράβωσε το πράγμα.. (εκλαμβάνεται ως κακός χαβαλές?)
Αμάν ρε φίλος, τόση ώρα θα το είχες εξηγήσει.
Εντάξει Parasight έχεις δίκιο, το εξηγώ:
Σε αυτό το φωτογραφικό έργο αποτυπώνεται η αγωνία της σύγχρονης ελληνίδας για απόλυτη καθαριότητα, μανικιούρ, πεντικιούρ και τον καινούριο δίσκο του Βέρτη, σε αντιπαράθεση με την καταπιεστικά φαλλοκρατική αντίληψη του ανδρικού φύλου για τις γυναίκες των δυτικών (όπως εξυπονοείται από την φωτό) προαστείων, οι οποίοι προσπερνούν την ανθρώπινη διάσταση του ατόμου και εμμένουν στην εικόνα (ήτοι image) που τονίζει την θηλυκότητα.
Θεωρητικές αναλύσεις, επεξήγηση έργων τέχνης, riff σε μία χορδή: "Ο ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ" (πληροφορίες εντός)
Δε βλέπω κανένα μανικιούρ.
Συγκεντρώσουυυυυ
δεν με κάλυψες, πάρε μερικές μούτζες.
γυναικα γαριδα
είναι πολύ απλή η φωτό, κάτσε να στην εξηγήσω γιατί (κάνεις πως) δεν την κατάλαβες. πρόκειται για μια εικόνα που ζέχνει σεξισμό και φαλλοκρατισμό (ειρωνικό που τον ανέφερες): εμείς οι άντρες τις γαμάμε και τις δέρνουμε, ενώ αυτές καθαρίζουν με κλινέξ. κατάλαβες;
ε ρε παντόφλα από τη γιουλάη που σου χρειάζεται.
...άσε που η γιουλάη ρωτούσε για σένανε.
Μπα, εγώ νομίζω ότι είναι θολοκουλτουριάρικης (!) έμπνευσης η εικόνα, η βεβαιότητα μερικών ότι οι γυναίκες που έχουν πλατινί μαλλί και βαμμένα νύχια γουστάουν Κασιδιάρη και σφαλιάρα και φέρε τις μπίρες είναι τελικά ανάλογη με τη βεβαιότητα του Κασιδιάρη ότι ο πακιστανός είναι βρωμιάρης και δε ξέρω γω τι. Έχει νόημα το πόσο ο ψυχαναγκασμός του ίματζ συνδέεται με τον φασισμό, αλλά όχι έτσι, έλεος
ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ
Κοίτα δεν γνωριζόμαστε αρκετά ώστε να ξέρεις ούτως ή άλλως που πάει η ειρωνεία μου και που όχι. Ας κρατήσουμε ότι δεν την βρίσκω σεξιστικά, φαλλοκρατικά, κρατικά, κρατιστικά, θρησκευτικά ή ότι, μαζί με το benefit of the doubt... βλέποντας και κάνοντας.. πάρτο όπως θες και τα καρφιά για τον σταυρό μου δώρο ;)
Ας κρατησουμε οτι δε γελασα παντως.
εκεί πάω πάσο ;)
όντως, μίλησα για την εικόνα κυρίως, αλλά αναδημοσιεύοντάς την σημαίνει προφανώς ότι συμφωνείς με το μήνυμα. κι επειδή η επεξήγησή σου ούτε εμένα με κάλυψε, είπα να βοηθήσω λίγο. για να καταλάβω κι εγώ λοιπόν, η εικόνα μας λέει ότι όσες γυναίκες κάνουν μανικιούρ κι έχουν πλατινί μαλλί ο λαός θεωρεί ότι είναι χρυσαυγίτισσες, γουστάρουν ξύλο και είναι ειρωνικό να καθαρίζουν με κλινέξ; νομίζω ότι όσο πάει γίνεται και χειρότερο
έλα για να το κλείνουμε γιατί κρτάει χρόνια αυτή η κολώνια: η φωτό είναι απλά μία αναδημοσίευση της μαλακίας που μπορεί να κουβαλάει ο άλλος στο μυαλό του, προφανώς η φωτό είναι κλεμμένη από ανυποψίαστη τύπισσα σε σούπερ κάπου στην επικράτεια, από εκεί και πέρα τί να λέμε, μήν τα κάνουμε και όλα πολιτική δήλωση, θα πάθουμε και Σφακιανακισμό στο τέλος... φιλικά (ΠΑΝΤΑ)
Κακή εικόνα αλλά έχουμε ένα ολόκληρο subsection με παρόμοιο υλικό.
αυτό μπορεί να το εξηγήσει κανείς;
http://i.imgur.com/Gw1a3pU.png
Μπορώ εγώ, αλλά επειδή πιάνω το point θα το αφήσω στην διακριτική ευχέρεια του κοινού, που ξέρει ;)
mia eikona ison xilies lekseis
synexiste.
Εγώ σκέφτομαι ονιμπότσο καβάλα στη μάνα σου.Quote:
Βασικά, είσαι φίλος του OniBocho;
χαχαχαχ, θρας ατακς από το πουθενά ο σούβλας.
Vasika den eiste asteioi me Onibocho.