http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231254337
bonus
http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%...89%CE%BD%CE%B9
Printable View
[IMG]http://img341.imageshack.us/img341/4566/e27v.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
8-)
Ας μου εξηγήσει κάποιος για τις μούντζες. Θενξ.
μαλλον επειδη δεν προκειται να υπάρχει καμιά μικροδιαφορά. θα γαμησει την παναγια σε οτι εχει απομεινει. τωρα θα δούμε την πλήρη διάλυση σε ολα τα επιπεδα. καλυτερες επιλογες προφανως και δεν υπαρχουν. πρεπει να είναι αδιστακτος οποιος και αν αναλαβει. και ολοι οσοι ανελαβαν αυτο εχουν σκοπο. καλως ηρθατε στην πορεία προς τον πάτο. όσον αφορά στον λαό έ! τα γκολντεν μποις τα εγγονια και τα παιδιά τους θα περάσουν καλά. άλλωστε αυτή η κυβερνηση είναι μάλλον η πιο κραυγαλεα περιπτωση νεποτισμου και ελπίζω να σπασει πλεον και όσες ψευδαισθήσεις εχουν απομεινει στα ζωντοβολα που τους εχουν ψηφισει. δεν σε μουτζωσα παντως.
Είμαι της άποψης πως διαφορές ακόμα και στο επιφανειακό επίπεδο του ποιος είναι ο υπουργός, μπορούν να έχουν επιπτώσεις ακόμη και σε αυτή τη διαλυμένη κοινωνία. Το να διορίσεις υπουργό έναν άνθρωπο που πιστεύει (σοβαρά το πιστεύει όμως ε) πως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν δημόσια νοσοκομεία δεν είναι το ίδιο με το να τοποθετήσεις στην ίδια θέση έναν οποιοδήποτε πασόκο ή νεοπασόκο, ή δεξιοπασόκο. Δε νομίζω πως είμαι αφελής σε αυτήν μου τη σκέψη.
Οπότε ας το ρίχνουμε και σύριζα, γιατί τα σκατά που θα φάμε μετά θα χουν γεύση φράουλα.
Το τι θα κάνεις σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, ελάχιστα έχει να κάνει με όλη την υπόλοιπη πολιτική δραστηριότητα και τη σημασία της έξω απ' αυτό. Είναι η κλασική υπόθεση του ''λιγότερου κακού''. Λυπάμαι που δεν είμαι ιδεολόγος και δε χρησιμοποιώ δογματικά μερικά αναλυτικά εργαλεία για να κάτσω να εξηγώ πόσο ντετερμινιστικά εξελίσσεται όλη η πολιτική σκηνή. Οι περισσότεροι στην Ελλάδα βέβαια τα γνωρίζουν αυτά, έχουν ήδη αναλύσεις που εξηγούν τον κόσμο τέλεια και κατάφεραν στα 20 τους να βρουν τις απαντήσεις στα πιο κρίσιμα ερωτήματα της ύπαρξης. Μάλλον είμαι αφελής και αξίζω τις μούντζες (πάμε άλλη μια γύρα).
Λεκέ τώρα που θα πας εκεί στα εξωτερικά, σε προκαλώ όλα αυτά τα ποστ να τα γράφεις στα Αγγλικά. Θα αποκτήσεις και πιο πολύ κύρος ;-)
Στην Ελλάδα του Μνημονίου η Κυβέρνηση που στηρίζει το Μνημόνιο ακολουθεί ένα πάρα πολύ αυστηρό πολιτικό πρόγραμμα και λογοδοτεί τακτικά πρώτα στο ΔΝΤ και ύστερα στην Κομισιόν και την ΕΚΤ για την πορεία της. Στο site του υπουργείου οικονομικών μπορείς να δεις την τελευταία Επιστολή Προθέσεων που περιγράφει όλους τους βραχυπρόθεσμους στόχους της κυβέρνησης αλλά και λίγα λόγια για την πορεία της εφαρμογής της μνημονιακής πολιτικής. Με λίγα λόγια η χώρα είναι στον αυτόματο. Όλα τα άλλα που λες είναι άσχετα. Άιντε "τα έχωσες" και στους ιδεολόγους πήρες και τα πινξ σου μπράβο.
Σιρίμε, αν είναι στον αυτόματο σταμάτα τώρα όλη την κοινοβουλευτική δραστηριότητα. Δεν υπάρχει ουσία να πιέσεις για τίποτα βασικά, ούτε τροπολογίες, ούτε να ασκήσεις πολιτικές πιέσεις ούτε τίποτα. Βασικά βάλε και τους πιο φανατικούς ελευθεραγορίτες στα υπουργεία τώρα που το σκέφτομαι, να δώσουν και το σπίτι σου στον ανταγωνισμό της αγοράς για να έχεις καλύτερη εξώπορτα. Προτείνω και Κασιδιάρη Υπουργό Αμύνης, δεν θα διαφέρει αφού η Τρόικα γέννησε το φασισμό.
Ρε, δεν είπα πουθενά πως δεν έχει καμία ουσία η πολιτική δράση, αλλά ότι δεν έχει καμία σημασία το πως αυτοπροσδιορίζεται ή το πως εσύ χαρακτηρίζεις τον πολιτικό που συμμετέχει στην μνημονιακή κυβέρνηση.