:touched:
Printable View
:touched:
τι θα γίνει επιτέλους, θα το κάψουν το γκέττο να τελειώνουμε με τους βλάκες;
ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ τόπο επεισοδίων, τα Εξάρχεια (στη συμβολή των οδών Κωλέττη και Λόντου), συνεπλάκησαν χθες το βράδυ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, δύο ομάδες νεαρών εντελώς άσχετες μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 15 νεαροί οπαδοί της ΑΕΚ και αντιεξουσιαστές ήρθαν στα χέρια, για άγνωστους προς το παρόν λόγους. Οι δύο ομάδες ξέσπασαν ως συνήθως σε βιτρίνες καταστημάτων και αυτοκίνητα. Επίσης, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο από τους νεαρούς.
www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=87433&ct=1
μαργαριτάρια πάλι στη δίκη για τη δολοφονία φιλόπουλου..αυτή η χώρα πάει κατα διαόλου.
xontromalakies grafoun sto ar8ro, i katastasi itan poly pio sovari distixws http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=908710Quote:
Originally Posted by nothingman
den ksero kata poso einai 8ema ghetto ti stigmi pou iparxoun dimoiries matadwn 2 dromous pio panw kai allous 2 pio pera, alla otan skane 40 atoma den einai kai to pio eukolo prama na tous xeiristeis, an kai anamenomeno na kanoun tis kotes ki oi mpatsoi kai na ftasoun meta.
wtff
Oλιβάρες ρε μουνιά.-Quote:
Originally Posted by Daffy
:touched: :touched: :touched:
Quote:
Originally Posted by cancer
ολα ξεκινησαν στις οταν ενας εκ των αρχηγων του κλαμπ των εξαρχειων επιτεθηκε σε αναρχικους στο αγρινιο την ωρα που εκανε αφισοκολληση για τον πατερα του που κατεβαινε με το λαος
κάνσερ φίλος, το εκεί κλαμπ λέγεται getto (από ορθογραφία σκίζουν) και είναι κάπως χμ, παρεξηγήσιμων πολιτικών αποχρώσεων, δεν εννοούσα ότι είναι γκέτο η γειτονιά :ρ
πάντως η ιστορία με το getto club και την ευρύτερη γειτονιά των εξαρχείων είναι πιο παλιά θαρρώ. εγώ πχ θυμάμαι σκηνικά σε ένα φιλικό Προο-ΑΕΚ στην επιστροφή του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ, πότε ήταν αυτο, το 2002; τότε λοιπόν ήδη υπήρχε κλίμα. τες πα.
νομιζω οτι το κλαμπ των εξαρχειων ειναι της οριτζιναλ.το γκεττο θα ειχε παρει ποδι πολυ πιο γρηγορα
μουρινιο : "Όταν πήγα στο Λονδίνο, ειπώθηκε πως είμαι ένας κανονικός προπονητής στο τιμόνι μιας σπέσιαλ ομάδας. Ξαφνικά έγινα «ο Special One», αλλά ποτέ δεν χαρακτήρισα τον εαυτό μου ως τέτοιο. Δεν θεωρώ ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, αλλά παράλληλα δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος στον κόσμο που να είναι καλύτερος από εμένα".
Πανουτσος:
"Eτσι όπως έχει παγκοσμιοποιηθεί το ποδόσφαιρο, ο προπονητής πρέπει να ξέρει και τις ισλαμικές εορτές. Για παράδειγμα ο Γιώργος Δώνης, αν δεν έχει ρωτήσει τον Ραφίκ Τζεμπούρ, μπορώ να τον πληροφορήσω ότι σήμερα βρισκόμαστε στην 20ή μέρα του Ραμαζανιού. Αλλες 10 λοιπόν και ο 9ος μήνας του 1429 κλείνει και ας ευχηθούμε τα καλύτερα στην ΑΕΚ, που με μουσουλμανικό μέτρημα έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 1414" :rofl: :rofl:
Ο Βραζιλιάνος άσος τόνισε ότι «θέλω να κερδίζω όσο μπορώ με τον Ολυμπιακό», ενώ σχολίασε το στόρι της μεταγραφής του, λέγοντας: «Με ήθελαν Ντόρτμουντ, Λοκομοτίβ, ΤΣΣΚΑ, Βέρντερ, Άρσεναλ, Άιντραχτ και Ίντερ, ήθελα Ολυμπιακό, επειδή μου χτύπησε πρώτος την πόρτα του σπιτιού μου».
sportfm.gr :D
ε ναι, και μένα αν με ήθελαν Ίντερ και Άρσεναλ, θα κοιτούσα ποιος χτύπησε πρωτος την πόρτα του σπιτιού μου.. :?
Δύο διπλά σε τρεις αγώνες. Νομίζω πως την τελευταία φορά που έγινε αυτό πρέπει να κυκλοφορούσαν ακόμα δραχμές.
Δηλαδή αν μου έλεγες πέρσι ότι θα πάρουμε δύο διπλά, εγώ θα σου έλεγα ότι το ένα το θέλω χωρίς κρεμμύδι, μόνο ντομάτα, πατάτες, μουστάρδα.
Τώρα πρόσεξε τι γίνεται: για να πάρουμε εμείς δύο διπλά μέσα σε τρεις αγωνιστικές έπρεπε να καταρρεύσουν τα διεθνή χρηματιστήρια και να πάρει προβάδισμα το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις...
Δεν χάλασε ο κόσμος αγόρι μου. Πάνε να τον τελειώσουν εκείνοι στο CERN με τον επιταχυντή σωματιδίων. Δεν θέλουν να μας δουν ψηλά. Βλέπουν την Τούμπα ανταγωνιστικά.
περσι cernομασταν, αλλα φετος επιταχυντες σωματιδιων μουσλιμοχιγκς φαση!
θελω να με πατε χερακι χερακι στην τουμπα οι αποπανω.