come back του τσακ νόρις βλέπω για μία ακόμα φορά....
χμμμ έχω δύο ψόφια πρόχειρα:
Ο Τσακ Νόρις ανάβει κουνουπάκι για να διώξει τα φίδια.
Ο Τσακ Νόρις γελάει καλύτερα από τον τελευταίο.
Printable View
come back του τσακ νόρις βλέπω για μία ακόμα φορά....
χμμμ έχω δύο ψόφια πρόχειρα:
Ο Τσακ Νόρις ανάβει κουνουπάκι για να διώξει τα φίδια.
Ο Τσακ Νόρις γελάει καλύτερα από τον τελευταίο.
Η γυναικα φτάνει ξαφνικα στο σπιτι και βρισκει τον αντρα της να κανει ερωτα με μια νεαρη κοπελα σκετη μπομπα!!!.
- Ανηθικε!, πως μπορεις να το κανεις αυτο σε μενα, στην μητερα των παιδιων σου, την πιστη γυναικα σου?, !Θελω το διαζυγιο τωρα!-
-Περιμενε ενα λεπτο αγαπη μου, σου ορκιζομαι υπαρχει μια εξηγηση!-
-Mμμμμμ.... μιλα αλλα γρηγορα, δεν θελω να σε ξαναδω ποτε πια στη ζωη μου!, θελω να φυγεις αμεσως και για παντα!-
-Συνεβη το εξης: Γυριζα στο σπιτι μετα απο μια τρομερη μερα στο γραφειο και ειδα αυτη την φτωχη κοπελα που εκανε ωτοστοπ στη λεωφορο. Μου φανηκε τοσο ανυπερασπιστη που αποφασισα να τη βοηθησω.
Προσεξα οτι ητα πολυ αδυνατη, κακοντυμενη και βρωμικη και μου ειπε οτι ειχε τρεις μερες να φαει. Συγκινηθηκα, την εφερα στο σπιτι και της ζεστανα να μακαρονια που σου εφτιαξα χτες βραδυ και δεν τα εφαγες γιατι παχαινουν!, η καημενουλα τα καταβροχθισε!.
..Επειτα, οπως ηταν τοσο βρώμικη, της ειπα να κανει ενα μπανιο και εν τω μεταξύ ειδα οτι τα ρουχα της ηταν σε κακη κατάσταση, ετσι τα πέταξα στα σκουπίδια και της έδωσα εκεινα τα jeans που χρονια τωρα δεν φοράς επειδή δεν μπορείς να τα κουμπώσεις!, την μπλούζα που σου χαρισα για την επέτειο και δεν φοράς γιατι δεν έχω καλό γούστο και δεν ξέρω να σου διαλέγω ρούχα!, το sweater που σου χάρισε η μάνα μου για τα Χριστούγεννα και δεν φοράς για να της μπεις στο ματι!, και τις μπότες που αγόρασες απο τον Μουριάδη 1000 ευρώ και τις φόρεσες μια μονο φορά επειδή η φίλη σου αγόρασε τις ιδιες!. Στο τέλος η κοπέλα οταν έφευγε γεμάτη ευγνωμοσύνη και χαρούμενη, και την συνόδευσα στην πόρτα, γύρισε με δάκρυα στα ματια με ρώτησε:
-Υπάρχει κατι άλλο που η γυναίκα σου δεν χρησιμοποιει???
Μπορει το διαζυγιο να μην το γλιτωσε , αλλα τουλαχιστον της τα πε της καργιας επιτελους!
Χαζομαρούλα αλλά δε βαριέσαι.
Σε ενα ξενοδοχείο περιμένουν 2 μελαχροινές και μια ξανθιά κυρία για το ασανσέρ. Το ασανσέρ φτάνει, οι κυρίες επιβιβάζονται και ο υπάλληλος του ασανσέρ τους χαιρετά ευγενικά.
- "Που πηγαίνετε εσείς?", ρωτάει την πρώτη κυρία
- "Στον τέταρτο",
- "Εσείς;", ρωτάει την άλλη κυρία
- "Στον πέμπτο",
- "Εσείς;", ρωτάει την ξανθιά
- Στον 73ο", απαντάει.
- "Μα το ξενοδοχείο μας έχει 7 ορόφους μόνο κυρία μου", αποκρίνεται ο υπάλληλος
- "Αχ!...για ορόφους μιλάτε τόση ώρα;;..."
Πάει ένας τύπος στο Λας Βέγκας και χάνει όλη την περιουσία του. Βγαίνει απελπισμένος από το καζίνο και πάει να πέσει στο Γκραν Κάνυον.
Εκείνη την ώρα εμφανίζεται μπροστά του... ο Αϊ-Βασίλης!
- Τί έχεις παιδί μου; τον ρωτάει.
...
- Έχασα όλη την περιουσία μου Άγιε.
- Είμαι ο Αϊ-Βασίλης και θα σε βοηθήσω. Θα έχεις την περιουσία σου πίσω. Αλλά πρώτα πρέπει να κάτσεις να σε... πηδήξω....
Σκέφτεται τότε ο τύπος από μέσα του: «Ε, εδώ θα έπεφτα στον γκρεμό, δεν βαριέσαι...»
- Εντάξει, έγινε, λέει τελικά.
- Για πές μου παιδί μου, λέει ο Αϊ-Βασίλης, την ώρα της πράξης. Πόσων χρονών είσαι;
- 40.
- Και ακόμα πιστεύεις στον Αϊ-Βασίλη..;
Η γωνιά του Candiru και όποιος αντέξει
Μπαίνει η μάνα στο δωμάτιο του γιόκα της και βλέπει σπέρματα παντού...
- Τι είναι αυτά ρε Κωστάκη??
- Sorry μάνα... Μαλακία μου!
(δεν το έβγαλα εγώ)Spoiler
Πχοιό είναι το μοναδικό αυτοκίνητο παραγωγής που έχει στο στάνταρ εξοπλισμό του ένα όπλο;
Spoiler
Ρωταει η δασκαλα των θρησκευτικων:
"Πώς θα θελατε να πεθανετε;"
Απανταει ο Νικολακης:
"Οπως ο παππους μου,ο οποιος αποκοιμηθηκε ησυχα"
Και συνεχιζει η δασκαλα:
"Και πώς δεν θα θελατε να πεθανετε;"
Νικολακης:
Spoiler
Πάει ο Ρουβάς σε ένα σούπερ μάρκετ και ζητάει ένα κιλό φέτα.
Του λέει η πωλήτρια: Θέλετε να τη βάλω σε κεσέ ή να την τυλίξω με χαρτί;
Και απαντάει ο Ρουβάς:Spoiler
ποστάρεις ανέκδοτα από Φώτη κ Μαρία. Fuck My Forum.
Δεν το΄ξερα, χτες μου το'παν. FML
Τι κοινό έχουν τα άστρα και η μασέλα;
Spoiler