μαντέψτε
Printable View
μαντέψτε
:!:
ακριβως
γιατί;;;!
βασικα το aoc δεν εχει content απο το 50 εως το 80, και χρονο για αδυσωπητο γραηντ δεν εχω, οπότε επιστροφή στις ρίζες σιγα σιγα (καινουργιο χαρακτηρα, σε ασχετο σερβερ), να εχω 70ρισει μεχρι να βγει το εξπανσιον και βλεπουμε
ε οκ, είναι και αρχή. Αργά ή γρήγορα θα μπει που θα πάει.
Σέρβερ; Κλαςς;
Turalyon ο σερβερ, σαμανος το κλας
αμα ο σαμανος είναι και αλλάιανς θα σε παρακαλάνε να μπεις σε guild, για Horde δεν ξέρω αλλά πάνω κάτω το ίδιο θα παίζει :!:
ρε γιατι δεν ερχεστε shattered halls?
εχω φτιαξει και guild ο θεος να τη κανει the dharma initiative
To eixa melethsei ligo otan epaiza, tora de thymamai. Nomizo fel head+gloves eixa katalhksei, dread ta ypoloipa.Quote:
Originally Posted by Abruzzi
thnx
welfare epix
Εκτος του λιγο παραπανω ταχυτητας και της μουρης, γιατι σωνει και καλα αξιζει ενα επικ μαουντ?
Εσύ ο αποπάνως δες τα πι-εμς σου.
Gia thn taxythta profanos. Kai den einai "ligo" parapano.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
locust να το βρασω το pve gear :P
Den ennoouse akrivos ayto :P Look up "welfare".
ε ναι αλλα δεν ειμαι εγω αυτος,ειδικα στο vindication φτυνεις αιμα ;p
Quote:
Originally Posted by BLi
δε θα μου απαντας με υφος παλιου, γιατι δεν το χω σε πολυ, να μπω στο σερβερ σου και να σε φυτευω οπου σε βρω.
Αυτή η "λίγο παραπάνω ταχύτητα" (sic) σημαίνει πως κάνεις mining/herbalism πολύ, πολύ γρηγορότερα => πολλά λεφτά.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Meta apo kairo arxizw ksana WOW. Epeidh den 8elw na ksanapathsw to podi mou ston poustogenjuros,protinete mou kanan swsto server.
εγω τώρα (εδω και μια βδομαδα δηλαδή) παιζω turalyon
Me neo xarakthra? h apla allakses server?
με νεο
527 res και συνεχιζουμε :)
Τι το θες τόσο resilience ρε; Κάνεις καθόλου dmg;
τι να το θελω,να δεχομαι μηδαμινα crit :P
και dmg κανουμε :)
gamw egw exw molis 130 res :( ....
καλα ρε ενας δε βρεθηκε να μου πει οτι το cap ειναι 492.7; :P
πεταξα gem (& gold :() και εχωσα σταμινα και spelldmg
btw ακουσα οτι το νοεμβρη θα βγει το wotlk,ισχυει;
Νοέμβρης, Δεκέμβρης είναι πολύ πιθανοί μήνες.Quote:
Εάν δεν δεις ημερομηνία στο επίσημο σάιτ ή απο μπλου πόστερ τότε μην πιστεύεις τίποτα. Απλά δεδομένου ότι κάπου στο τέλος καλοκαιριού ίσως να είναι έτοιμο για μπέτα, εκείνη η εποχή φαίνεται σωστή.Quote:
Άσε ρε Πάνο-σπασαρχίδας όσο δεν πάει είναι ο τύπος
δε λεω οχι αλλα με αυτο το βιντεο ελιωσα
σε αλλα νεα το γυρισα sl/sl γιατι επεμενε ο παλα οτι για να ανεβασουμε rating ειναι must και δε μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα...φυσικα το ποσο αντεχω σε σχεση με πριν ειναι τεραστιο συν αλλα απο dmg τπτ...ασε που νιωθω οτι παιζω αλλο παιχτη και πρεπει να τον μαθω :|
Quote:
Originally Posted by Roswell47
γμσ τα, το χειρότερο είναι πως ήρθε στο σέρβερ και εκτοτε γεμίζει με φάνμποηζ που ρωτάνε στο chat "zomg wheres athene". Μετά είπε πως το battlegroup/server είναι τo καλύτερo pvp-wise στο wow και τώρα έχουν κάνει migration ολοι οι pvpers και βλέπεις παντού armored netherdrakes.
Και πάνω που λέγαμε πως τον κάνανε μπαν και ηρεμήσαμε τον πέτυχα πάλι τις προάλλες στο IF. gtp.
Quote:
Ποια η διαφορα;
Απλά με siphon/drain+mitigation ζεις παραπάνω από ότι ο αντίπαλος. Αυτό.
ρε που ειναι το ua μου,που ειναι τα βαρβατα dots και το shadowburn μου :(
ασχετο αλλα μολις απoκτησα talbukακι :D
http://img95.imageshack.us/img95/511...8163326jp0.jpg
Χάλια.
http://wotlkwiki.info/index.php/Main_Page
Cripple: Cripples the target, reducing movement speed by 75%, silencing the target. Cripple causes the target to be immune to physical attacks, but still vulnerable to spells. Lasts 20 sec. Only 1 target can be crippled at a time. (51 point, 1.5 sec cast, no cooldown)
Είναι λίγο uber τα νέα talents λοιπόν...
στo demonology θα εχουμε και druid ταλεντ :P
μια χαρα ειναι το σκουρο talbuk ρε