Αν καταλαβα καλα, Κοιλιά, με το καλο :pink:
Printable View
Αν καταλαβα καλα, Κοιλιά, με το καλο :pink:
τέσπα για να μην το παίζω οσία , και να πετάω μόνο "ατάκες" αφορά επαναληπτικές εξετάσεις πολύ αγαπημένου δικού μου ανθρώπου.
Αισίως 1,5 χρόνο όλα καθαρά :)
Αλήθεια όμως σας αγαπώ
μυριάδες πινκ κι αγάπες
\m/
Γερά Μητσάρα, το'χετε λέμε ρε :pink:
Κοιλιά, τα πινκς δεν είναι αρκετά.
Eίναι μια φάση που την κυνηγάμε κάνα 8μηνο. Αισίως έκατσε και υπέγραψα ένα συμβόλαιο με μια ξερωγώ γνωστή πλατφόρμα με έδρα το Delaware σαν part-time web developer μέσω skype. Ξεκινάω αύριο και σήμερα θυμήθηκα ότι έχω να μιλήσω στα σοβαρά αγγλικά 10 χρόνια (δε συζητάω καν για τα φίδια στο βιογραφικό). Θα γελάσουμε.
Spoiler
Koilia μόνο χαρές και 10 τόνους αγάπη από δω πάνω για σας :pink:
Ικονοκλαστ, καλή αρχή :)
Και για να πω και εγώ το δικό μου, μετά από ΠΟΛΥ καιρό και ΠΟΛΛΑ προβλήματα, ξαναλειτουργεί το pc μου. 3 χρόνια τώρα ταλαιπωρία και μονο αρχίδια, ήρθε η δικαίωση.
Κοιλια :pink: εις την απειρη δυναμη
Ικονοκλαστ συγχαρητηρια και σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα, και κυριως να μη σε θελουν να δουλεψεις στην εδρα της εταιριας ποτε, που να τρεχεις τωρα :*
Κρίνοντας απο τιτάνιο Todd Solondz (και φιλαράκια/HIMYM, λολ) το New Jersey πρέπει να είναι μεγάλη χαβούζα ε; Σε κάθε περίπτωση ελληνικό branch κάνουμε, με κάτι Ιταλούς θα συνεννοούμαι τελικά (λολ^2) οπότε φαντάζομαι κλαιν. Να ξέρεις ότι κάθε μου κίνηση οδηγεί στο να γίνουμε γειτονάκια πάντως :teddy:
Μαλάκα Φίκσερ, έτσι και πας με τον ικόνο στα ίδια μέρη που πήγαμε μαζί στο NJ, ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ. Με την καλή έννοια.
Το NJ ειναι μια ολοκληρη πολιτεια, με αποτελεσμα να εχει προφανως και καλα και ασχημα μερη.
Μια μικρη περιληψη:
1. Οι δρομοι ειναι σκατα. Μιλαω για interstate, οχι απλα για τοπικους. Λακουβες, χιλιοπατημενη ασφαλτος κτλ. Επισης βρωμαει. Οχι, δεν ειναι μυθος.
2. Οι καλες γειτονιες ειναι πολυ ομορφες. Εχω παει και σε πουλ παρτυ (ο μαη γκαντ) και ηταν σε ενα γαματο κτιριο σε ωραια γειτονια με θεα ολο το Μανχαταν απεναντι.
3. Jersey City, downtown κτλ ειναι αρκετα χαλια. Δηλαδη οχι απλα απεριποιητα κτλ, αλλα και επικινδυνα.
4. Jersey Shore ο πατος ο ιδιος. Οτι βλεπεις στο ρηαλιτι, ετσι ακριβως. Δεν εχω παει, αλλα δε χρειαζεται, τα εχω δει αλλου. Guidos και χαζογκομενες.
5. Atlantic City γαμω, αλλα λιγο παρακμη. Κατι σαν μινι λας βεγκας, καζινο παντου και τελειωμενοι, αλλα και πολυ τουρισμος. Το boardwalk ειναι ωραιο ομως.
6. Οτιδηποτε αλλο (δηλαδη το μεγαλυτερο ποσοστο) της πολιτειας ειναι κωμοπολεις και χωρια (για τα αμερικανικα δεδομενα) στα βουνα και στην εξοχη, με τεραστιες σπιταρονες σε απειρες εκτασεις, απειρη φυση και μονο ομορφια. Το Αμερικανικο Ονειρο για οποιαδηποτε οικογενεια μενει εκει περα δηλαδη.
Πολλά συγχαρίκια ικονοκλαστ. Σιδεροκέφαλοι.
Φιξερ, ισχύει ότι στα προάστια, που είναι τίγκα στις μονοκατοικίες υπάρχουν ιδιωτικά security που κάνουν περιπολίες 24/7 και παίζει ενδεχόμενο ιδιοκτήτης σπιτιού (που οπλοφορεί) να μη διστάσει να το χρησιμοποιήσει το κουμπούρι αν κάποιος του πατάει το γκαζόν πχ;
κοιλια ολα τα πινκς του κοσμου ειναι λιγα!!!:frik::frik::frik::frik::frik::frik::frik::frik::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::maikl::maikl::maikl:
Πιστευω θα ηταν πανευκολο να εξακριβωσουν τα φιδια στο βιογραφικο απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου.
στην ανατολική γερμανία να δεις
Χαζογελάω με το κόνσεπτ ότι Ικόνοκλαστ και Φίξερ πάνε για να κάνουν κολλητιλίκια στο απώτερο μέλλον :touched:
(μπράβο ρε)
Γιατί όχι? :)
Μπράβο Ικονοκλάστ πάντως :)
δεν υπονόησα καν ότι είσαι κακός ρε, απλά αν σου έκαναν παράπονα για τα αγγλικά σου ή τεχνικούς όρους στα αγγλικά ή ό,τι άλλο σε προβλημάτιζε στο προηγούμενο ποστ, δε θα έπρεπε.
ψιψερ, αν στο βιογραφικό μου έγραφα ότι ξέρω c++ και java, δε μπορούν να το εξακριβώσουν; (δεν πάει προς ικονοκλαστ αυτο)
σε ποια μεριά του Βερολίνου βρίσκεσαι;
Spoiler
και στις δυο εδω και κατι μέρες
Spoiler
Proton, den kseroume ti akrivos fidia evale o ikonoklast. An as poume evale proypiresia stin tade mikri etairia tou theiou tou tou Xaralampou Anakin, tote trexa gyreve. An evale C++ kai Java xoris na kserei kai otan tou zitisoun na kanei kati aplo aytos de mporei, KAI ti douleia tha xasei, KAI rezili se OLO TO DELAWARE tha ginei. Triton, oxi, de mporoun na to eksakrivosoun ektos an tou zitisoun na programmatisei kati. Me dedomeno oti ton proselavan, profanos den tou zitisan tipota pou na theloun kai autos na mi mporei na to kanei. Ase poy logika tha kserei na ta kanei ola osa xreiazontai, den einai xazos o anthropos na grapsei oti exei nobel se Biochemistry.
Phtoggon, einai ola sxedio. Vlepeis tora yparxei panta o kindynos na erthei Ameriki o ikonoklast. An omos erthei mia fora, kai OLOS TYXAIOS meta apo anonymi pliroforia gia akroaristeri epanastatiki drasi kai pithani tromokratiki energeia kata tou amerikanikou laou tou kanoun ena sosto nomimo deport piso sti xora tou, tote de tha mporei na xanaerthei pote
Παντού παίζουν assestments, συνεντεύξεις ή έχεις συστάσεις/ξέρουν τη δουλειά σου. Όταν λέμε φίδια εννοούμε πράματα που εγώ και φίλοι-συνάδελφοι ξέρουμε ότι είναι φίδια και κανείς άλλος, δε σε παίρνει ποτέ να πεις πολλά ψέματα και τελοσπάντων τι συζητάμε τώρα.
ικονοκλαστς γιορλαιφροξ
τελος
Αυτό θα το πούμε όταν Αυτή Καταλάβει και Γυρίσει...
αγαπας...
το ΗΞΕΡΑ οτι εισαι ανθρωπος
αουρλαιφροξ
godflesh eishthriaki. axti edw kai dekaetia.
ps.Krinontas apo Broadrick 2006 sto An to synaylidi 8a gamhsei.
τελικά δεν είναι κάτι μόνιμο η πίεση του αίματος που παρατηρήθηκε από τον γιατρό και οι εξετάσεις είναι οκ αν εξαιρέσεις σοβαρή έλλειψη βιταμίνης D
είπαμε σκοτάδι ο βορράς αλλά όχι κι έτσι
απ τον οκτωβρη εχω δει ηλιο 10 μερες. τις 4 ημουν στην Αθήνα. μου πε να διπλασιασω την δοση των χαπιων με βιταμίνες που παίρνω και να κάτσω περισσότερο στον ηλιο το καλοκαιρι..
Εδω παντως φιλε εχει τοσο καλο καιρο που ουτε αυτοι το πιστεουν. Ηλιος σχεδον καθημερινα, για αρκετη ωρα. Πλεον ακομα και βραδυ γενικα βγαινεις χωρις μπουφαν, με μια μακρυμανικη κ ενα πουλοβερ ξερω γω
χωρίς μπουφαν. χαχαχαχαχα. δεν υπάρχει ποτέ εδώ αυτό. παίζει να χω βγει 2 μερες χωρίς μπουφάν ...στα 5 χρόνια. και την 1 να το μετάνιωσα κιολας.
vidna p eisai ollandia;