χαχ Nothing Left to Say με Zimmerman στα drums! Είμαι περίεργος! Πωπωπωπωωπωπ το dvd...
Printable View
χαχ Nothing Left to Say με Zimmerman στα drums! Είμαι περίεργος! Πωπωπωπωωπωπ το dvd...
nai ontws, to dvd fainetai zoumerotato
problepw gelia kai klamata me yperbolika 8etikh ennoia omws.... 8)
Quote:
Originally Posted by wino
carheart?
kveld?
ikonoklast?
allos?
ο Μαρίλιος έχει δίκιο για το νέο Mudhoney ε.
http://www.google.gr/search?hl=el&clien ... E%B7&meta=Quote:
?
thx, alla kati antistoixo eixa kanei kai egw, vasika exw psa3ei poly, apla mhpws kaneis sta8ei pio tuxeros-pio e3upnos kai vrei kati pou den mporesa na vrw egw
exei kaneis ypopsh tou tous die kreuzen? khalkjis, pavlos, pankhs?
katevasa apo sponta to century days kai skotwnei giayto rwtaw
επίτηδες το κάνεις ε? :D
έχω τα 2 πρώτα τους σε διπλό cd
καμία σχέση το 1ο τους (s/t) όπου πάιζουν πρώιμο hardcore
με το αμέσως επόμενο october file όπου το γυρίζουν σε ένα περίεργο μίγμα,
πιο heavy, πιο progressive, πιο alt rock'n'roll
γενικώς η Touch and Go έχει βγάλει απίστευτες μπαντάρες
και όλως τυχαίως σήμερα άλλαξα κομμάτι στο μαισπεις μου
και κατέληξα σε αυτούς τους Touch&Go-ίτες
που θα σου πάρουν το σκαλπ φίλε μαρίλλιον (και μαζί και αυτό του κάλκι) - αν δεν το έχουν κάνει ήδη
ola ginontai gia kapoio logo se ayto to amoiro sympan. :P
gamaei to sister pou akouw twra. laughing hyenas allo ena onoma pou exw akousta, alla pote den mphka ston kopo na katevasw. genikws prepei na tin psaxw me touch & go.
epishs des to video pou postara x8es to vrady kai kane ta koumanta na vroume to sygkekrimeno documentary. prepei na skotwnei!!!
το creeper από το καινουριο islands είναι χιτάκι και θα παίξει πολύ σε καφετέριες και τέτοια, συμφωνείς psychomaverick; :P
hitάκι είναι, αλλά το album τελικά δεν είναι κάτι αξιοσημείωτο.
επίσης, το Coldplay έχει beats!!
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA240_.jpg
αξιολάτρευτος ο πουστάραπας
Επίσης να πω ότι μετά τις πασχαλινές μου διακοπές όπου μου κράτησε ιδιαίτερη παρέα, οφείλω να αναγνωρίσω ότι η επιλογή του κάρχαρτ να βάλει το σάουντρακ του Death Proof στα καλύτερα του 2007 ήταν πολύ σωστή.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...oulballads.jpg
σπάνια το oh lord είχε τόση δύναμη.
μπα, κι εσύ αράπηδες; =ρ
σκούροι νέγρουλες! εκτός από καλούς σκλάβους έκαναν και ωραία τραγουδάκια!
απ' εδω κατεβαζουμε το αλμπουμ των Maybeshewill, που αποδεδειγμενα πλεον κοιτουν απο ψηλα τους 65daysofstatic.
geiastostomas
καινουριο Cult of Luna, επεισοδιο νουμερο 5.
mia fora t akousa kalo mou akoustike sigoura kalitero ap to proigoumeno. to xw gamisei me ta posts simera
λοιπόν
έβλεπα μια εκπομπή στη τιβί με κάτι πιθηκισμούς χοντρών αμερικάνων
και μπακγκράουντ μουσική έπαιζε ένα συγκροτηματάκι του οποίου ο τραγουδιστής είχε ΙΔΙΑ φωνή με τον Maynard James Keenan μα δεν ήταν μηδέ οι TOOL ούτε και οι A Perfect Circle
έχεται καμια ιδέα ;
ΥΓ,οι Maybeshewill γάμησαν
μπας κι ήταν puscifer;
χμμ τους ξέχασα αυτούς
αλλά δε νομίζω
Τίποτα Chevelle ίσως?
οκ με γράψατε στα αρχίδια σας και έψαξα και βρήκα μόνος μου...Quote:
με τη βοήθεια του γοογλη που μου έμαθε ο λόκις, αύριο θα ποστάρω στο γνωστό ποζερο-thread
καροτε; σιγουρα ειναι οι 10 years.
μαζι με τους Chevelle, αγαπημενες μπαντες του εητζ μιας και τους ανεφερε.
φχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
όντως σε σημεία μοιάζουν πολύ οι φωνές!
πιθανολογώ ότι άκουσα τους Chevelle στην τιβι,καλή μαλακιούλα ακούγεται
διαβάστε εδώ ποιο είναι το μεγαλύτερο αμερικάνικο συγκρότημα,έβερ
Εγώ παιδιά μαζί με τον καφέ μου αποφάσισα να σερφάρω στο διαδίκτυο και που λέτε πάνω στο σερφάρισμα πέτυχα ένα περίεργο λινκ που υποστήριζε ότι περιέχει τη Scarlett Johansson να διασκευάζει Tom Waits. Απορημένος το πάτησα και μετά από λίγο (broadband motherfucker yeah) είχε κατέβει. Το έβαλα να το ακούσω, έψαξα και λίγο στο γκούγκλ και συνειδητοποίησα ότι όντως ισχύει και ότι μπροστά μου είχα τη Scarlett Johansson να διασκευάζει Tom Waits. Το αποτέλεσμα;
Αναμφισβήτητα έχει κάνει καλή επιλογή κομματιών. Τα περισσότερα απ'αυτά τα λατρεύω στην αυθεντική τους εκτέλεση. Αμέσως, από την πρώτη νότα, το album μου δημιούργησε εικόνες στο μυαλό, όπως π.χ. εμένα να κρατάω τη Scarlett από τα μαλλιά, να της χτυπάω με δύναμη το κεφάλι στο πάτωμα και να της φωνάζω στο αυτί "ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ".
Η αγαπητή Scarlett πήρε ορισμένα τέλεια κομμάτια και ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ. Έτσι απλά.
Ωραία πούτσα για κυριακάτικο πρωινό.
""""They've stayed true to themselves. "Instead of selling out with videos and constant press coverage, they pulled back at their height, and focused on the music,"""""Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
ναι, για αυτό και βγάζουν 32 λάιβ σε χάρτινη συσκευασία που κοστιζεί κανα 18εύρο.
αμερικά, φακ γιέα.
εντιτ
οι περλ τζαμ είναι ΣΚΑΤΑ
τελίτσα σ'αγαπω.
τουλαχιστον της εριξε κανενα ο Θωμας τη σκαρλετ?
ηθελε προσπαθεια να τα γαμησει τα κομματια ετσι ομως..
Εν τω μεταξύ σε δύο κομμάτια τραγουδάει ο Μπάουι και κιθάρες νομίζω παίζει ο κιθαρίστας των Yeah Yeah Yeahs. Σκατά σε όλους
ο μητροπάνος δεν είναι ο τελευταίος μεγάλος;
http://thumbs.filmstarts.de/wallpape...MyHeartHas.jpg
min ksexnate oti eixe vgei autos o diskos prin dio xronia k mi thewrisete oti itan poli aptounteit na ton akous tote alla twra ksevapse mi to kanete auto to lathos. einai arketa athanato album auto
den xerw an to xete sta ypopsh, to Instrument apo Fugazi, einai xalara mesa sta 3 kalytera rockumentarys pou exw dei. apo oles tis apopseis exairetiko. psaxste to.
http://static.rateyourmusic.com/album_images/155829.jpg
edit : akoma kai an den sas aresei h mpanta, paramenei apisteyto psarwma
Να ρωτήσω, τι studio εκτελέσεις (απο zeps) του baby i'm gonna leave you ξέρετε;
για πείτε, τι κατεβάζουμε από calexico.
Όλα?
για αρχή;
the black light / hot rail, 2ο και 3ο αντίστοιχα
και κάποια στιγμή ασχολούμαστε και με τους
Giant Sand (Love Songs, Center of the Universe, Swerve)
την υπερμπάντα από την οποία προέκυψαν
οι Calexico, Friends of Dean Martinez, OP8