Μάλλον για ΠΟΥΣΤΗΣ πάει.
Printable View
Μάλλον για ΠΟΥΣΤΗΣ πάει.
I4.. :rofl: όχι πως γελάω μαζί σου, απλώς μετά από τόσα που γράφτηκαν στο thread, κατέληξες στο I4!Quote:
Originally Posted by freak brother
edit: όχι στην Αυλώνα δεν παίζει μεγάλο γαμήσι.
αμα ρθει κανεις απο 302 προς μυτιλινη να παρει μαζι του τα λελεδωνια μου γιατι εχουν αρχισει ηδη και διαμαρτυρωνται
εχω συγγενικη συνοστεωση υποστραγαλικου οστου σορυ κιολας :P εσυ σε ποια εσσο ησουν στην αυλωνα?Quote:
Originally Posted by Nodoordonotthereisnotry
Σε καμία :( Περαστικά με το πόδι.
Basika einai xronio to problhma tou, opote den einai enas traumatismos pou 8a ia8ei sun tw xronw gia na tou peis perastika.
το ποδι δεν περναει γιατι το χω αυτο απο γεννησιμιου :P (ειμαι λιγο κουτσος) . παντως εκανα ενα καλο 2-4 θαλαμοφυλακας με -12 βαθμους την τεταρτη... :|
Freak bro kalo upoloipo, phrate kai kalh adeioula ema8a 2day stas aylwnas...:P
Kai pali kalo upoloipo m8..
θενκς ρε
πηραμε 5 μερες τιμιτικη :D :D :D
meimarakhs??
to i4 glutwnei apo skopeta..kai skopeta einai suckz!
5 μέρες!?? πλησιάζουν εκλογές.
μπαινεις στρατο πας στο ιατρειο και σε πανε σε στρατιωτικο νοσοκομειο.εγω ηξερα οτι εχω ενα κουσουρι στο ποδι αλλα αναγκαστηκα να παω στο νοσοκομειο οταν με τα κωλοαρβυλα και τις προσοχες δεν μπορουσα να το πατησω.Quote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
To kalutero einai na to paixeis ligo me brogxika (as8ma tespa) kai exeis ena uperoxotato i4 sthn tseph sou.
epishs ka8e eidous psuxologika traumata primodotountai kai auta me giwtomonades (analogws to prob e)
Η μυωπία μέχρι Ι2 σε βγάζει. Επίσης, αν είσαι πολύ χοντρός, χωρίς κάποιο πρόβλημα υγείας, μπορεί να σε βγάλουν Ι3 άοπλο.Quote:
Περαστικά σου. Αν δε βλέπεις, παίρνεις Ι5 απαλλαγή.Quote:
[quote=eleventh guardian]Η μυωπία μέχρι Ι2 σε βγάζει. Επίσης, αν είσαι πολύ χοντρός, χωρίς κάποιο πρόβλημα υγείας, μπορεί να σε βγάλουν Ι3 άοπλο.[/quote:2q4ll9os]Quote:
Originally Posted by "Lost_In_Cooperland":2q4ll9os
και ι4 ανετα λογω παχους. εντομεταξυ στην ιλη μας ειναι ο Γλυνιαδακης που ειναι 2.17 , και δεν του βρισκουν παπουτσια και ρουχα αλλα στα παπαρια του , γιαυτον ο στρατος τελειωσε τωρα :wink:
Kai anabolh (auto mou to eipe shmera o bro pou einai str (MX) nayplio gia ena typo pou htan pragmatika arrwsta xontros) xtypas eukola...
O sugkekrimenos typos tsimphse 6mhnh anabolh kai toy eipan meta apo lipometrhsh na meiwsei to pososto lipous tou kai na ksanapaei se 6 mhnes!!!!!
λοολ. μαλακία δεν προλαβαίνω να πάρω μια 70αρά κιλά, ούτε να τυφλωθώ τελείως :P
ούτε άσθμα έχω, αλλά διαθέτω στραβό διάφραγμα που με εμποδίζει να αναπνεύσω σωστά από τη μύτη! παίρνω δωράκι γι' αυτό :?:
εχω δυο φιλους εκει , κολλεγιο μου λεν οτι ειναι :P
[quote=freak brother][quote="eleventh guardian":17ivj87n]Η μυωπία μέχρι Ι2 σε βγάζει. Επίσης, αν είσαι πολύ χοντρός, χωρίς κάποιο πρόβλημα υγείας, μπορεί να σε βγάλουν Ι3 άοπλο.[/quote:17ivj87n]Quote:
Originally Posted by "Lost_In_Cooperland":17ivj87n
και ι4 ανετα λογω παχους. εντομεταξυ στην ιλη μας ειναι ο Γλυνιαδακης που ειναι 2.17 , και δεν του βρισκουν παπουτσια και ρουχα αλλα στα παπαρια του , γιαυτον ο στρατος τελειωσε τωρα :wink:[/quote:17ivj87n]
όχι ρε, μυωπία μέχρι 4 είσαι Ι1, μέχρι 7 Ι2 και από 7 και πάνω Ι4.
Grafikos stratos, einai to KEMX kai eidika gia to bro einai kai 10 lepta apo th xestra toy spitiou toy :DQuote:
Originally Posted by freak brother
εγώ είμαι χοντρός,έχω μυωπία κ αστιγματισμό κ εμφύσημα στη καρδιά
τι παίρνω?
το μπούλο?
πας για γιωτα 4 ισωςQuote:
Originally Posted by geologiko_karoto
δεν νομίζω, φύσημα στην καρδιά απ' ό,τι ξέρω δεν είναι κάτι σοβαρά και είναι πάρα πολύ αυτοί που το έχουν. ίσως και όχι από την άλλη.
Ε, δεν νομίζω να είναι τόσο στραβός.Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Me emfushma sthn kardia 8arrw pws pairneis anabola gia ta kala..
Einai polu sobaro. Pas gia I5 kai an peseis se malakes I4 sthn xeiroterh.Quote:
Originally Posted by Entrancemperium
Μυωπία νομίζω σε πάει και για Ι5 αν είναι υπερβολικά πολύ. Σε βαθμό τύφλωσης βασικά. 16 βαθμοί και πάνω ή κάτι τέτοιο νομίζω. Τέσπα, στα πιο λογικά πλαίσια, 3.5 ή 4 νομίζω σε πάνε Ι2(ακατάλληλο για οδηγό, μετρά imo), στα 6.5 ή 7 πας Ι3(ένοπλο/άοπλο δεν ξέρω), κάπου στα 11 με 12 πας Ι4.
Κάπου είχα πετύχει μια φορά σελίδα που έλεγε τι προβλέπεται για το Ι με κάθε πρόβλημα.
Αν το βρω θα ποστάρω. Όχι πως θα ξεσκιστώ κι όλας, άλλωστε αργεί η 303 να μπει. :P
EDIT: Άντε, δείτε τι παίζει.
http://thiteia.org/somatikikanotita.htm
Βασικά δείτε και το λινκ που δίνει στο κάτω μέρος. Έχει όσα προβλέπονται.
PS: Tο Ι μετρά τελικά, χλωμό να πάρεις πράσινο χαρτί αν έχεις κάποιο Ι2+ τελικά. :D
oi giotades den exoun maximes eidikotites(mageires,taxidromoi,grafeis) opote den tha tous xreiazontai gia metekpedefsi opote lefko xarti
to I mou allakse ti zoi :D
Και τα περαστικά μου, για να μην ξεχνιόμαστε..Quote:
απότι ξέρω τα 3 πρώτα περνάνε,το 4ο δύσκολα
εδώ http://thiteia.org/downloads/si.pdf λέει πολλά
όπως οστεομαλακία lol
αλλά η Tourette's δίνει Ι5 - δλδ άμα πας εκεί κ τους αρχίσεις στα μπινελίκια καθάρισες
tourette's δεν ειναι μπινελικια
gilles de la tourette=νοσος πολλαπλων tics απο οτι ειδα.παντως πολυ χρησιμο link.να'σαι καλα κυριε καροτε!..Quote:
ε, ναι, θα βοηθησει το tourettes αν τελειοποιησεις την προσποιηση κι εχεις κανα γνωστο ψυχιατρο να στο επιβεβαιωσει.
Φαντασου να σου εδιναν οπλο και να εκπυρσοκροτεις κατα λαθος επειδη "δεν το ελεγχεις". Οπότε δεν το διακινδυνευουν.
αλλα μην πατε και τους αρχισετε στα βρισιδια (και καλα δεν τα ελεγχω), παιζει να το βρουν και διασκεδαστικο αυτο...
Δεν παίζει απλώς. Θα πέσει τρελό γαμήσι... Βασικά μία τέτοια συμπεριφορά είναι βούτυρο στο ψωμί των στελεχών τα οποία, ξαναλέω, έχουν αλλάξει τα τελευταία χρονια και δεν έχουν όρεξη για μαλακίες. Αρκεί να μην τους δώσεις πάτημα για να το κάνουν.Quote:
Originally Posted by enitharmon
στον Blindgeo αυτο που ισως γνωριζει:
εχω κανει επινεφριδεκτομη καθοτι το ενα επινεφριδιο μου εξελιχθηκε σε καλοηθη ογκο(συνδρομο Coushing-δεν ειμαι σιγουρος αν γραφεται ετσι αλλα γιου γκοτ δε ποϊντ). Εχεις καμια ιδεα αν αυτο μου δινει Ικατι.
περισσοτερο ρωταω αν υπαρχει περιπτωση λογω αυτου να μην με ξανακαλεσουν επιστρατο(ας μην γινει συζητηση για το αν εχει χαβαλε να πας ή οχι, απλα θελω να μαθω)
Gi'auto prepei na rwthseis sigoura sthn stratologia sou. Apo ekei kai pera kata pasa pi8anothta 8a pareis I5 kai an oxi I4 kai sthn xeiroterh I3 aoplo. Auto bebaia 8a eksarth8ei kai apo thn epitroph pou 8a peraseis, to busma ktl. Kai 8a sou pw 3 periptwseis pou gnwrizw. Enas gnwstos mou pou eksaitias atuxhmatos tou aferaisan to pagkreas (opote ektos twn allwn kanei kai insoulinh) kai enas allos pou eixe leukaimia phran I5, enw enas gnwstos mou enw tou elegan oti 8a parei I5 epeidh eixe epilhpsia kai malista eixe perasei 3 epitropes pou ton ebgalan I5 sthn 4h epese se enan malaka pou ton ebgale I4.
h anoiksh ftanei...
ta poulakia 8a arxisoun na kelahdoun, ta louloudia 8a an8isoun kai ta leledonia 8a arxisoun na hxoun!!!!!
Η επιληψία είναι δύσκολη να διαγνωσθεί. Είχαμε και μεις ένα παιδί με επιληψία στο θάλαμο.