κλαίω με το σχόλιό σου στο youtube!
Printable View
κλαίω με το σχόλιό σου στο youtube!
να μιλα για gayιλικια ο ποδοσφαιρικος κοστετσος
απο τον οποιο εχουν παρελασει την τελ πενταετια τουλαχιστον 3 φουστες μπλουζες ειναι λιγο καπως
καλα τι φανελα φοραει ο ντατολο?
δεν καλεσαν ακομα τον λετο στην εθνικη?
Ε ναι είπε να κατέβει προς τα από κει μέρη μαζί με τον όσκαρ το ντιόγκο και τα άλλα λάτιν αστέρια σας τώρα που θα τους καλέσουν για ποτηράδες σε κανα μπαράκι του ρίο.
τζόυ εσύ έχεις ή δεν έχεις πρόβλημα με τη λουκρητία, αυτό δεν μας έχεις ξεκαθαρίσει. Γουστάρεις δλδ άμα παίζει καλή μπάλα και βάζει και κανα γκολάκι να είσαι μαζί με τα πρόβατα / χειροκροτητής του σωκράτη / ανεμιστής στρινγκ, ή θα στήνεσαι στα κάγκελα να φωνάζεις ντάτολο ντάτολο σε παρακαλώ, πάρε μας μια πίπα και φύγε από δω?
Ή μήπως τώρα άμα παίζει τρομερή μπάλα θα είσαι στη πρώτη κατηγορία αλλά του χρόνου έτσι και σας τον πάρουμε για να μας σκουπίζει το πάγκο θα ξαναγίνει πούστρα λούγκρα και κραγμένη (εξνώ τώρα θα είναι ενεργητικός και γαμίκουλας)?
Ε νούμερο?
μη μιλας ετσι στον τζου γιατι θα θυμωσει και μπορει και να σου απαντησει.
ειναι μαγκας αλανι περαιωτης, οχι αδερφαρα ξεφωνημενη.
το νου σου.
χοντρος καραπαπας "δημοσιογραφος"
πριν το ματς
"Τι μένει σε μια ομάδα; Ο κόσμος της. Και η εκστρατεία, διότι περί αυτού πρόκειται, των φίλων του Ολυμπιακού στην Καβάλα κάτι λέει
7.500 εισιτήρια, 9.000 κόσμος και άνθρωποι απ’ έξω Σε μια εποχή που η ομάδα του Ολυμπιακού δεν παίζει μπάλα. Σε μια εποχή που δεν υπάρχει ο σούπερ σταρ για να δεις σε μια ομάδα που τέλος πάντων είναι και πέντε βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό. Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ένα ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ αντίδρασης από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Οπως το βλέπω εγώ, οργανωμένοι και μη οπαδοί των «ερυθρόλευκων» είναι οι τελευταίοι που θα δεχτούν να κατεβάσουν τις ασπίδες και να αφήσουν τα όπλα για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Θα μου πείτε, «πρώτη φορά κοκκινίζει μια πόλη»; Οχι βέβαια. Και θα συμβεί αρκετές φορές και στο μέλλον. Ομως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Αυτή η κοσμοπλημμύρα στην Καβάλα είναι ΜΗΝΥΜΑ με πολλούς αποδέκτες. Και ελπίζω αυτοί που πρέπει να το καταλάβουν πριν σφυρίξει ο Κάκος την έναρξη του παιχνιδιού Διότι αυτή τη φορά ο κόσμος μιας ομάδας δείχνει το δρόμο. Και τώρα που το σκέφτομαι, είναι πολλές οι φορές που συμβαίνει αυτό"
μετα
"Αφησα για το τέλος τον Κάκο. Με τέτοια εμφάνιση ο Ολυμπιακός δεν δικαιούται να μιλάει για την αποβολή μαρς που δεν δείχνει ο ρέφερι στο 4ο μόλις λεπτό.
Αλλά, από την άλλη, ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός ΔΕΝ μπορεί να μιλάει για διαιτησία; Ή μήπως υπάρχει κάποιος Ελληνας που ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ το έργο φέτος; Και η πλάκα είναι ότι «ανησυχούσαν» κιόλας..."
:touched:
Έτσι, παρασκήνιο και ζικο φταίνε και μόνο οι οπαδοί το πολεμάνε. Ε ρε γέλια.
μ'αρεσε αυτό με τις ασπίδες
Spoiler
Πόσο για το μπούτσο ο τύπος.
από παλιά μέσω supersport ψιλοέγλυφε τους gayρους, αλλά σε αυτό το άρθρο το παραγάμησε. την επόμενη φορά πίπα
Γενικά,οι έλληνες δημοσιογράφοι τα ξέρουν ΟΛΑ.
Δεν το κρύβει ότι είναι γαύρος, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε πει χοντρές μαλακίες (πέρα από τις γνωστές όλων των γαύρων - ποιά παράγκα, κοιτα να κάνεις ομάδα, εμεις κάνουμε επενδυσεις κλπ).
Κρίμα γιατί στο ραδιόφωνο έχει τη κορυφαία εκπομπή (δίκανο με τον θεούλη Μαρκάκη) και έχει χιούμορ.
Στο γκαζζεττα λεει οτι εδιωξε τον Ζίκο ο Κόκκαλης.. Κρίμα κι αδικο αν ισχυει.
Ας πάρει τον Τεν Κάτε τώρα!
πιτσντορκ εχω πει ηδη τη γνωμη μου για τον ντατολο
τη γνωμη σου για ιβανσιτς και τεν κατε?
ο evil θανατος απο που ειναι?
τρελο αλανι ακουγεται,,ιδρωνει το πληκτρολογιο
ο καραπαπας καταβαθος ζηλευει τις επικες εκδρομες φιλαθλων παναθηναικου
ειδικα οταν ειχατε διοργανωσει εκδρομη στον ακρατητο και ειχατε βαλει και χαρτη για να μην χαθειτε εχει γραψει ιστορια
σαββας live στο ραδιο :touched:
Μεγαλείο, "έχω τα μητρώα όλων των διαιτητών μπροστά μου" λέει ρε
αλλού οι ειρωνείες για τον αγωνιστή, αδελφό της ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.
ο σύντροφος Σάββας είναι ένας από εμάς.
απλά δεν το ξέρει ακόμα.