οσοι παλιοι γιουζερς του ΕΡ "θαβουν" το μακαριτη, ειναι τουλαχιστον λολοι.
με ομικρον.
Printable View
οσοι παλιοι γιουζερς του ΕΡ "θαβουν" το μακαριτη, ειναι τουλαχιστον λολοι.
με ομικρον.
Αν τυχόν αναφέρεσαι σε μένα πάντως, τουναντίον.
Quote:
Originally Posted by H.
Quote:
Originally Posted by Candiru
Και μόνο γι' αυτό έπρεπε να γίνει μοντ.
Απλα προσκυνω το μεγαλειο του υιειαρ.
διαβαζοντας τις πρωτες 15 σελιδες του θρεντ κατεληξα στο εξης:
ο αγαπητος υπερ-αντμιν εχει σκοτισει τα παπαρια διαφορων σοβαρων χρηστων (πχ πιτσαδορος) κατα καιρους με γουορνινγκ μπανς και πουτσιλικια και εχει αφησει τον καντιρου.
απο αυτο και μονο το γεγονος οφειλει να αυτομπαναριστει-μιας και εχει επανελθει η συγκεκριμενη λεξη/πραξη στο καθημερινο λεξιλογιο του μεσου χρηστη-ως ελαχιστη ηθικη δικαιωση ολων εμας των υπολοιπων
στο καλο Ikonoklats , θα μας λειψεις.αλλα θα σε θυμομαστε οσαν τον στυλοβατη τοπικς και απιστευτου "ηθους" (χαχα.καλο αυτο). ελπιζω να συνεχισεις καπου εκει ψηλα να μας γραφεις...τωρα μπορει να μας εχεις γραμμενους.εμενα θα με λειψεις παντως.φεικ ακαουντ δεν μπορει να κανει να ξαναμπει?δηλαδη οχι φεικ αλλα ενα καινουριο.ελπιζω να μαθαινουμε νεα των εαακ απο υπολοιπους.πωπω πεμπτη στην δουλεια δεν παλευεται.το φορουμ φτωχυνε με την απομακρυνση του.και ο πληθωρισμος τρεχει με 5% να δω που θα παει αυτη η κατασταση.μεταναστη στην δανια στα ορυχεια με βλεπω συντομα.αλλα επειδη μακρυγορω και θα κουρασω το φιλοθεαμων κοινο να δηλωσω πως ο δρακος μιλησε σοφα.το πνευμα μου συμφωνησε με το μπαν- παιζει και για πρωτη φορα στην ιστορια.ουγκ.epicηDioς τελος. :pingpong:
Πειραματιζόταν με την σταλινική προβοκάτσια. :lol: Τουλάχιστον την πείρα του στο χάκινγκ να την εφαρμόσει σε κανένα υπουργείο ή στη ΓΑΔΑ.
Οντως κρίμα, ο ευφυής χαβαλές του θα μας λείψει, αλλά δεν φτάνει να είσαι μόνο διαβασμένος για να αλλάξεις την κοινωνία, χρειάζεται πάνω από όλα ήθος και σεβασμός του άλλου όσο και να σου τη σπάει.
Magia sou pou den to krazeis pou sou mphke sto account Candy,egw tha ton eixa arxisei sta vrisidia
τα βρισίδια τα έριξα χθες
Καλή φάση. Εγώ χθές έριξα ένα ποτό χάμου.
δεν τα ξέρω σαϊκοτρε αυτά με τούς απόστροφους,εγώ δεν έχω βγάλει το σκολείο
Ούτε γω. Χτυπάει πχιο ωραία στο μάτι όμως :!:
Φέρτε πίσω τον ikonoklats γιατί όταν θα σκάσουν αυτοί δεν θα σκάσουν για phissing. Θα σκάσουν για τις ΚΟΡΕΣ σας.
http://bp2.blogger.com/__dYMiLty4Vk/...600%5B1%5D.jpg
http://bp3.blogger.com/__dYMiLty4Vk/...600%5B1%5D.jpg
(δεν σπρώχνουμε σύντροφοι, δεν σπρώχνουμε)
λολ τι φιασκο.
:oops:
ημουν και γω