Ακριβώς αυτό.
Α κ Ra Pariah, οι Fates δεν γαμάνε μόνο στα 3 πρώτα, αλλά σε όλα τους. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ παντα :razz:
Printable View
Ακριβώς αυτό.
Α κ Ra Pariah, οι Fates δεν γαμάνε μόνο στα 3 πρώτα, αλλά σε όλα τους. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ παντα :razz:
http://www.mic.no/nmi.nsf/pic/red_ha...harvest_01.jpg
official σκοταδιλες.
Το κουπλέ ναι. Υπάρχουν επιρροές, δεν το αρνούμαι και πιο πάνω. Απλώς αυτό που θέλω να πω είναι πως είναι άδικο για δισκάρες σαν το Spectre και το Awaken να χαρακτηρίζονται maiden-ιές. Καθαρή Maiden-ιά, ας πούμε, είναι οι Aria (θα τους ξέρεις) περιόδου 1987-94, οι Fates Warning με Arch έχουν δικό τους ήχο.
Ρε συ, γουστάρω με τα χίλια Fates, αλλά τι να κάνουμε τώρα από Piece of Mind και Powerslave έχουν επηρεασθεί μέχρι τα μπούνια! Ακόμη και στο τρίτο τους πιστεύω πως έχουν επιρροές από την εν λόγω μπάντα. Φυσικά και πήγαν μπροστά τη μουσική των Άγγλων και πολλές κομματάρες είναι ανώτερες από πολλές των "δασκάλων", αλλά δεν παύει να πάτησαν κυρίως εκεί.
Και μια ερώτηση: νοείται US metal δίχως "Quest for Fire"; Για μένα όχι.
ζομγκ μέσα στο τραίνο άκουγα 4 ώρες το άλμπουμ των Buried Inside και σκεφτόμουν πόσο αριστουργηματικό είναι και έρχομαι σπίτι και τσεκάρω το σάιτ τους και συνειδητοποιώ ότι βγάλαν καινούριο. ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ :!:
omega massif exete parei prefa e.Xameno sta mp3 mou to Geisterstadt apo Thursday, July 26, 2007. :D
High Gain katastaseis mia xara ta pedia.
nai einai full oi tipoi.
http://www.youtube.com/watch?v=T6N377sMKQ8
Ante ki apo dw kapou kapos kapote...
σήμερα αγόρασα το Αmerican Soldier από Queensryche...
θα το λιώσω για δεύτερη φορά μπας και βγει κάτι διαβάζοντας τώρα και τους στίχους
όποιος θέλει το μπούκλετ να με στείλει ένα pm να του ρίξω ένα σκανάρισμα*
(*παραλαβές από δευτέρα ή τρίτη μόλις πάω στην αθήνα , στον εκτυπωτή μου :pink: )
απανταχού σάπιοι του φόρουμ παρακαλούνται να ακούσουν τους φίλους Ουκρανούς Mozergush
λινκς υπάρχουν στο stonerobixxx
είδα καινούργιο nightstalker ή έπαιζαν τα μάτια μου όταν το είδα στο ράφι ?
πείτε τιποτες γαμώ το στονερ μου