Δεν είναι δικό σου θέμα ρε Χ. Αν ο άλλος δεν ψήνεται, εσύ δεν τραβάς, απλό.Quote:
Originally Posted by X
Με την ίδια λογική "και εγώ κάμερες στήνω, ας βάλω μερικές σε κεντρικά σημεία να σας βλέπω"
Printable View
Δεν είναι δικό σου θέμα ρε Χ. Αν ο άλλος δεν ψήνεται, εσύ δεν τραβάς, απλό.Quote:
Originally Posted by X
Με την ίδια λογική "και εγώ κάμερες στήνω, ας βάλω μερικές σε κεντρικά σημεία να σας βλέπω"
[quote=Raven Lord]Quote:
Originally Posted by "Raven Lord":3n224hv1
μάλλον, βράδυ... ο "μεταφραστής" απ'ότι φαίνεται, κάηκε χτες το βράδυ :D
αν βιάζεσαι...[/quote:3n224hv1]
μπεκροπινε;.... δεν εχω αλλη ακρη, θενξ οποτε κι αν το στειλει
Den phga oute fatses na travhksw, oute to spiti tous. Mh ginesai upervolikos k su.Quote:
Originally Posted by carheart
Ρε τσουτσεκι,ποσο δυσκολο σου ειναι να καταλαβεις οτι η λεξη εξεγερμενος και αγωνιστης ειναι αυτη που μας αντιπροσωπευει?Δεν μπορεις να αναγνωρισεις το οτι οι χαρακτηρισμοι εξεγερμενος και αγωνιστης ειναι κατι που ξεπερνα κατα πολυ χαρακτηρισμους για στεκια και για ομαδες?Εδω μιλαμε για συλλογικοτητα,τι στο πουτσο δηλαδη να καθομαι να σου εξηγω περαιτερω?
Εγω τι ζορι τραβαω?Τραβαω πολλα ζορια,για αυτο θα γαμησω τη μπαναγια σε καθε πουστη που παει να μου κλεψει την ελευθερια με καθε τροπο.Και επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μου,θελω να περνω καθε μετρο απεναντι σε οποιονδηποτε περιεργο,μεσα στον οποιο υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να βρισκεται κομματι του παρακρατους.
Και αυτη τη στιγμη,εσυ η ιδια δεν σεβεσαι τους συντροφους του πολυτεχνειου που δεν γουσταρουν να τους εχεις σε φωτογραφιες.Δεν σεβεσαι την ελευθερια τους και την επιθυμια τους.Δεν σεβεσαι τη προσωπικοτητα τους.
Το οτι εχεις φιλους αναρχικους εγω δεν το ειδα.Το οτι σε πηραν με τις πετρες ειδα.
Και αμεσως ηρθες να κλαφτεις στην ασφαλεια σου.Στο ιντερνετ δηλαδη.
ετσι ακριβως.Quote:
Originally Posted by carheart
LOL omws.
Βρε Χ, αυτοί δεν ξέρουν γιατί πήγες, και κανένα λόγο δεν έχουν να σε πιστέψουν αν τους πεις πως πήγες να φωτογραφίσεις με καλλιτεχνική σκοπιά.Quote:
Originally Posted by X
Τις προάλλες μια γνωστή μου, για παρόμοιο καλλιτεχνικό λόγο, είχε πάει να φωτογραφίσει ένα παπατζή εν ώρα καθήκοντος. Παραλίγο να τη δείρει.
Tι ΛΟΛ ρε παπαρι?μιλα με επιχειρηματα,αλλιως αδειασε μας τη γωνια.Quote:
Originally Posted by X
αυτόπτες μάρτυρες
Για να μην ξεχνάμε και παρασυρθούμε από τις μετέπειτα στροφές των ΜΜΕ
όλες οι μαρτυρίες είναι σαφέστατες και χωρίς αντιφάσεις και ερμηνεύουν και το κακοτραβηγμένο βίντεο. ΑΝ η σφαίρα εξοστρακίστηκε, αυτό δεν έγινε σε περαστικό UFO, αλλά σε σκληρό αντικέιμενο (ταμπελα κολώνα) δίπλα στην παρέα των παιδιών, που σημαίνει ότι σημάδεψε προς αυτούς.
μετά θα έβαζες τις φωτό στο myspace σου και θα ήταν εκτεθειμενες οι φάτσες του κόσμου στο διαδίκτυο μια και άγνωστο πού θα κατέληγαν οι όποιες αναδημοσεύσεις από τυχαίους επισκέπτες.Quote:
Originally Posted by X
Quote:
Και αμεσως ηρθες να κλαφτεις στην ασφαλεια σου.Στο ιντερνετ δηλαδη.
Quote:
Ρε τσουτσεκι
word.Quote:
Tι ΛΟΛ ρε παπαρι?
Quote:
Originally Posted by Kelldorain
word.[/quote:u2i4u573]Quote:
Tι ΛΟΛ ρε παπαρι?
ε?
καθηστε κι αλλο εδω να γραφετε
X, i erwtisi einai nomizw i eksis:
An den sou petousan petres kai apla sou fwnazane na min tous fwtografizeis, tha stamatouses?
kata ta alla to "opoion thelw fwtografizw kai aftos den exei apopsi epi tou thematos" einai kapws malakia, den einai?
Den fwtografiza autous, fwtografiza to polutexneio k ta spasmena. Kai den stamathsa epeidh efaga 2 petres, stamathsa epeidh mou "eipan" na mhn travaw k arxisane na erxontai apeilhtika pros to meros mou.
Tespa, ela to kourasame. Den paraviasa thn eleutheria kanenos, isa isa paraviasthke h dikh mou.
Ftanei omws e.