Έχω καλυφθεί. Σόρι για τον αποπροσανατολισμό (!) της συζήτησης, τα κίνητρά μου ήταν αγνά.
Printable View
Έχω καλυφθεί. Σόρι για τον αποπροσανατολισμό (!) της συζήτησης, τα κίνητρά μου ήταν αγνά.
ικόνοκλαστ δεν σου πέρασε από το μυαλό να αναφέρεις δημόσια τον τρόπο με τον οποίο μπήκες στα φορουμς του μαγκ ώστε να διαβάσει ο καθένας ό,τι θέλει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα;
Αν 8έλετε να δημοσιοποίησετε περισσότερα πράγματα αυτό είναι δικό σας 8έμα και των admins.
Eγώ ή8ελα να επιστήσω την προσοχή στα threads που αφορούν το φόρουμ.
απ' ό,τι φαίνεται πολλούς εδώ μέσα τους αφορούν κι άλλα πράγματα.
Το άβαταρ του ικόνοκλαστ πάντως μοιάζει με τον Ioannis Kostopoulos σε μικρή ηλικία.
Να βγουν στη φόρα και ενδεχόμενα ΓΑΜΗΣΑΚΙΑ μεταξύ της συντακτικής ομάδας παρακαλώ, να ξέρουμε και εμείς ο απλός λαός πώς γαμιέται η ελίτ ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα το σύστημα και το πώς αυτό διαιωνίζεται. Δεν έχει να κάνει με κουσκους φυσικά, είναι καθαρά διδακτικό το θέμα.
Ισχυρό ποστ από τον χρήστη ikonoclutch. Αν και παρόμοιες σκέψεις υπάρχουν ήδη στο μυαλό μου και επηρεάζουν και τις δικές μου συντακτικές επιλογές, είναι ωραίο να τις βλέπεις έτσι χύμα και τσουβαλάτα εκφρασμένες. Αναφέρομαι γενικώς στην αναγκαιότητα ενός ακόμα zine οποιαδήποτε μορφής και όχι συγκεκριμένα στο ER mag. Αρκούδι λοιπόν.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Σε ό,τι αφορά στα δικά μας, θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαχωρισμό που φαίνεται να γίνεται ώστε να μπορώ να πω την γνώμη μου. Δηλαδή ποια είναι η συντακτική ομάδα του mag αυτή τη στιγμή που συμφωνεί με την αποκοπή του από το φόρουμ και ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν να συμμετέχουν στο φόρουμ. Επίσης θα ήθελα να διαβάσω και τις γνώμες των υπόλοιπων συντακτών. Σαν πρώτη εντύπωση πάντως μου φαίνεται ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω για το ER αυτός ο διαχωρισμός.
Α σε περίπτωση δημιουργίας τελικά νέου zine, τα δικά μου κείμενα όχι απλώς επιτρέπω νμα χρησιμοποιηθούν αλλά θα το θελα και πολύ. Το ίδιο και για όλα τα κείμενα που έχουν δημοσιευτεί ως σήμερα.
Diavazontas tis teleytaies 20 selides, sygxwrhste me alla pragmatika pistevw oti meta to post tou symposium to malliotravhgma kalo 8a htan na eixe stamathsei.
Kai poly travhkse.
Otan o odonian eipe oti to pragma pleon 8ymizei star eksefrase pollous xrhstes poy diavazoun to topic pistevw.
παντως καλο θα ηταν αυτοι που διαβασαν και το υποφορουμ των συντακτων να συνειδητοποιησουν οτι ο Dragonlord ειπε ξεκαθαρα πως τον εχει κουρασει η οργανωτικη ευθυνη του περιοδικου και πως δεν σκοπευει να συνεχισει να κραταει περιοδικο στο ER. το ειπε και εδω αλλα και στο φορουμ των συντακτων. κατα τα αλλα, παμε μωρη Ρουμανια;
Ρε παιδιά σταματείστε να εκθειάζετε τον ikonoklast. ΟΚ, καλά τα λέει, αλλά ας μη ξεχνάμε ότι είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ :!:
Εσυ να μην εισαι βλακας, οντως μοιαζει, μπορω να ποσταρω και φωτος απο παιδικη ηλικια, αλαλ μη γραφεις ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ γαμω την σιαειει.
Αυτό το ποστ του ικόνοκλαστ νομίζω ότι συνοψίζει τα λάθη που έγιναν και μετέτρεψαν ένα εξαιρετικό e-zine σε κάτι μη εξαιρετικό. Το ermagazine αρχικά είχε μια μοναδική ταυτότητα ικανή να σε κάνει να περιμένεις το κάθε επόμενο review, το κάθε επόμενο άρθρο. Είχε τη δυνατότητα να γίνει το αγαπημένο e-περιοδικό για αρκετούς. Πλέον έχει γίνει ένα λίγο πιο εναλλακτικό μέταλ χάμερ. Σόρυ editors, αλλά έτσι φαίνεται.
Εντωμεταξύ αυτή η συνεργασία με την Alterground(c) και τα προβλήματα της Alterground(c) με ποστς στο φόρουμ είναι μια κατάσταση τραγελαφική, ανεκδιήγητη και μίζερη. Όχι για κάποιον χρήστη του rocking.gr ή του in.gr που καταπίνει μασημένη τροφή, αλλά για κάποιον χρήστη του electricrequiem που ξέρει ότι ζητάει ένα ελεύθερο-ιδιαίτερο φόρουμ κι όχι ένα μεταλοφόρουμ με σκληρό μοντερέητινγκ και συζητήσεις "-καλοί οι Nevermore?-gamaneeeee \m/".
Atheist/Veinsaw αλλά πάνω απ'όλα Κωνσταντίνε, γνωρίζοντας τι έχεις γράψει και στα κρυφά φόρουμς και στα φανερά πλέον να πω ότι είσαι πιο σιχαμένος και ύπουλος ακόμα κι από μύξα κάτω από πόμολο πόρτας. Keep it up.
A, θα ήθελα να διαβάσω και γνώμες συντακτών του er magazine εδώ πέρα (κι όχι μόνο στα κρυφά). Harvestman, Marillion, Psychomaverick, Toufas, περιμένω.
αυτό με βάση το περιεχόμενο των κειμένων? τους δίσκους που σχολιάζουν ή του ότι παίρνουν προσκλήσεις για τα λάιβ.Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
και επίσης ποτέ δεν είναι αργα να γίνει το μαγκ που λατρεψες και όχι μονο εσυ.
προφανως εννοει γενικα την προσεγγιση(βλ προμο, καλυψη συναυλιων κλπ).
ειναι ενα ακομα (καλο)μουσικο περιοδικο αλλα οχι κατι ξεχωριστο = κατι εντελως ανεξαρτητο(ουσιαστικα, αν καταλαβα καλα αυτο λεει).
Αν για αυτή την τροπή του θρέντ δεν με είχε ενημερώσει συμπαθέστατος χρήστης, δεν θα είχα πάρει πρέφα μέχρι αύριο. Απλά αναρωτιώμουν πώς έφτασε 25 παραπάνω σελίδες.
Σκατά, το όλο θέμα έχει να κάνει με προηγούμενα χρηστών προς χρήστη και όλο αυτό είναι απλά η αφορμή, όχι η αιτία. Μαλλιοτραβηχτείτε, εγώ παώ να αποσυρθώ στο RPG μέχρι να το σβήσετε και αυτό.
Quote:
Originally Posted by Milton
Συνειδητοποιηστε ομως με τη σειρα σας, οτι για τη διαφωνια σας μπορει να ειναι αποκλειστικα υπευθυνος ο Δραγονλορδ, η ο Κων/νος, η ο Γιαννης Ορεστις Αρχιδαμος, αλλα δεν εχει τοση σημασια μια που τα ποστ γινονται σε τοπικ του φορουμ και οχι σε τοπικ του "ειδικου" (το λεω σικ) φορουμ του μαγκαζιν.
Για μενα πιο πολυ σημασια εχει α) οτι ξαφνικα αρχισαν να εμπλεκονται εταιρειες στις συζητησεις σας πραγμα το οποιο συγχωρειστε με αν κανω λαθος αλλα ειναι το πρωτο βημα σε μια οχι τοσο "γραφουμε για την καυλα μας" και "εγω ρηβιου για μουσικη ηθελα" κατασταση και εκπλησσομαι που δεν το καταλαβαινετε κιολα. Εκτος αν καποιοι απ τη Συντακτικη Ομαδα, γουστερνουν τετοια φαση, οποτε αυτο που ελεγα απο χτες, ειναι βρε παιδια, λιγη ειλικρινεια και καποια στιγμη πρεπει καπως, ολοι εσεις, η ενας απο σας (οποιον βαλετε να σας εκπροσωπησει, ελπιζω οχι τους χτεσινους γιατι καλα τα καταφεραν!!!!!) να πει επιτελους τι ΣΧΕΔΙΑΖΟΤΑΝ να γινει σε σχεση με το φορουμ, μια που α) ειναι ενα ματσο απο λουμπεν βλακες και β) εταιρειες "ζητησαν" λιγη προσοχη με οσα γραφονται εκει οποτε κατι επρεπε και να γινει και γ) το φορουμ φθινει και το μαγκ γιγαντωνεται και δε γινεται να φερω εγω σαν ΕΡ καποια μπαντα και να λεμε για τα ΔΗΚΚΙ και τα ΣΕΛΕΤΕ.
Εν τελει δηλαδη οσο κι αν δε με νοιαζει να μαθω ποιος ειχε απ τις 2 πλευρες τις "αγαθες" προθεσεις (εκτιμηση? κανεις. οποτε το αγγελοι και διαολοι δεν εχει τοση σημασια εδω) αλλα πραγματικα με οσα διαβαζω και αν κρινεις οτι ακομα ποσταρω στο φορουμ με το ιματζ που αυτο εχει, οποτε ισως και να μ αρεσει το στυλακι που εχει, εν τελει μπορω να πω οτι παλι καλα που δεν πουληθηκε το ΕΡ στον Αθεηστ. Παλι καλα.