Εσύ λες ότι τα αστέρια σου δεν έχουν κάποιο βαθύτερο νόημα. Άρα, γιατί δεν έχουν καμία σχέση με αυτά στον καρπό ή πίσω από το αυτί ή στον αστράγαλο;
Printable View
Εσύ λες ότι τα αστέρια σου δεν έχουν κάποιο βαθύτερο νόημα. Άρα, γιατί δεν έχουν καμία σχέση με αυτά στον καρπό ή πίσω από το αυτί ή στον αστράγαλο;
Μπλίτζερ μην ακούς κανέναν ρε, εγώ κοπάνησα δώδεκα στο κούτελο και δεν με πιάνει τίποτα.
I see what you did there !111 Και ομολογώ ότι σωστή η παρατήρηση. Αλλά.
Δεν είπα ακριβώς αυτό. Το συγκεκριμένο τατού έχει βαθύτερο νόημα, αλλά εγώ δεν το έκανα γι'αυτό. Το έκανα επειδή μου αρέσει. Δε θα έκανα ποτέ ένα αστεράκι στον καρπό ή στον αστράγαλο όμως. Και γενικά το να κρίνεις ένα τατού από το ΣΧΗΜΑ του είναι τουλάχιστον καθυστερημένο. Κρίνεις το σύνολο, τη μεγαλύτερη εικόνα. Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, βέβαια, γιατί, ξανά, είναι 100% θέμα γούστου. Άλλοι βαράνε νεράιδες και γουστάρουν, άλλοι ορκς, άλλοι ηλεκτρικές συσκευές.
Ναι ρε παιδίμ, δεν αντιλέγω ότι είναι θέμα γούστου και μονάχα αυτό (και προσωπικά πιστεύω ότι άπαξ και αρέσει σε σένα, στα αρχίδια σου τι λένε οι άλλοι).
Το θέμα είναι ότι όλο και κάποιος διάσημος θα το χτύπησε σε "ψαγμένα" μέρη του σώματος (κοιλιά, συμμετρικά στους ώμους, αυχένα, κωλομέρια και δεν ξέρω που αλλού), οπότε ναι ήταν καλή ιδέα, τη στιγμή κιόλας που το αστέρι σαν αστέρι είναι friendly και για αυτόν που το κάνει ως σχέδιο και friendly απέναντι σε αυτούς που το βλέπουν. Και μετά βάζει ο καθένας ένα εκατομμύριο ερμηνείες για τους λόγους που τον ώθησαν να κάνει κάτι τόσο μόνιμο, αλλα μιας και ειναι δικό του μονάχα άξιζε τον κόπο. Ε καταλαβαίνεις πιστεύω τι θέλω να πω. Και μιλάμε για το αστέρι, όχι για το δικό ΣΟΥ αστέρι ε.
Mαζί σου. Δεν κατάλαβα αρχικά τι ακριβώς ρωτούσε η ένι γιατί ήταν σαν να ρωτούσε "γιατί παστίτσιο?" και να περιμένει τρανταχτά επιχειρήματα. Θεώρησα ότι η απάντηση σε τέτοιου είδους ερωτήσεις είναι προφανής σε όλους. Μάλλον όχι. Ή κάτι κατάλαβα εγώ λάθος.
Ναι, αν πάρουμε το αστέρι γενικότερα σαν σχέδιο είναι πάρα πολύ διαδεδομένο (user friendly, ακριβώς όπως το πες) και, επιπλέον, μπορεί να έχει 200 διαφορετικές ερμηνείες, ανάλογα το σχήμα, μέγεθος, το χρώμα, το σημείο, τη συμμετρία ή μη και ένα σωρό άλλα, από πεντάλφες και τραγοκεφαλές μέχρι ναυτικά. Οπότε είναι απολύτως λογικό να "ταιριάζει" σε πολλούς και εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους. Φυσικά κάποιοι, συνήθως παντελώς άσχετοι με το σπορ, θα σπεύσουν να κράξουν και να ισοπεδώσουν το σύμπαν "ου μαλάκα παλιοήμο με αστεράκια και ντεκαπάζ". Δεν είναι ακριβώς έτσι. Γι'αυτό και μου φάνηκε περίεργο να κάνει τέτοιες διακρίσεις η λεντυκίλερ. Από τον τυχαίο βλάκα το περιμένεις. Επίσης, τα κινέζικα (αν εννοεί αυτά που κατάλαβα κι όχι τα ιδεογράμματα) είναι, κατά κύριο λόγο, έργα τέχνης.
Το συγκεκριμένο, λοιπόν, σχέδιο αστεριών βρίσκω ότι ταιριάζει απόλυτα στη δική μου προσωπικότητα, στο ίματζ, αν θες, όπως θα σε διαβεβαιώσουν πολλοί φίλοι μου. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να "ταιριάξω" κι άλλα τατού στις γύρω περιοχές, ώστε να μη δείχνουν τόσο άκυρα. Σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να τα καλύψω ή να τα κρύψω όμως.
Και δεν ήταν το πρώτο μου τατού, ήταν το 2ο :P
εδω φυλακοβια και τι σημαινουν...
http://info.publicintelligence.net/C...ooHandbook.pdf
Όποιος κάνει ιστούς, αστέρια σε συγκεκριμένα σημεία, χωρίς να ξέρει το νόημα τους, "απλά για την φάση", είναι ΜΕΓΑΣ ΜΠΟΥΦΟΣ
εγώ να σου πω την αλήθεια άλλο νόμιζα ότι σημαίνει ο ιστός, και άλλο βλέπω ότι είναι.
Και μάλιστα είδα ότι είναι αδιάφορο το μέρος που βρίσκεται, μιας και σημαίνει το ίδιο.
ο ιστος απ'οσο ξερω, σε ολο τον κοσμο, ειναι γενικα για φυλακη
αρκετα διαδεδομενος στους φασιστες ειδικα
στην ελλαδα ομως, οπως τουλαχιστον με ειπε παλια καποιος, σημαινει το πρεζακι που εκανε φυλακη
για αγκωνα μιλαμε ε?
σε αυτα που αναφερει ο αλεξ να προσθεσουμε και τις τρεις κουκιδες...γελαει ο κοσμος
τρεις κουκίδες στο ελλάδα τι σημαίνει? ένα παληκαράκι από μενίδι μου είχε πει ότι για αυτούς εκεί της περιοχής σήμαινε πρέζα-αρνταν-υπνοστεντόν ή κάτι τέτοιο. δεν ξέρω μπορεί να με έλεγε και ψεϊμματα. το έχω δει σε πολλά πανό επίσης και έχω ακούσει και την εκδοχή μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι.
βασικα ειναι ξενοφερτο και ''Usually, three dots are seen together in a triangle, signifying
“prison, hospital, cemetery”,
representing the path and ultimate
end of a gang lifestyle.''
το Μ.Γ.Δ. ακουστηκε μεσα 70, τουλαχιστον ετσι διαβαζουμε εδω
απο την αλλη λιγο δυσκολο να σημαινει υπνοσεντον μιας και τοτε αν δεν κανω λαθος δεν ειχε βγει ακομα (διορθωστε με), τοτε υπηρχε το μαντραξ
ειναι λιγο εως πολυ δυσκολο να εντοπισουμε την αρχικη σημασια, ψαχνοντας στον ιντερνε θα βρουμε συνδεσις και με τεκτονες κλπ...χεσε μεσα
ασκετο...ριχνοντας μια ματια στο ''Της Φυλακης'' του Πετροπουλου επεσα στην περιπτωσις ενως σαλονικου που ειχε κανει ψαρια στην γλωσσα του, που σημαινει εχεμυθος
εγώ πάντως από αρκετά σιτεμένο μπάρμπα φυλακόβιο ήξερα το "Γαμημένα Σώματα Ασφάλειας" και οι 4 τελίτσες σε τετράγωνο + 1 στο κέντρο είναι το κελί και ο κρατούμενος.
Αλλά οκ , 2012 και μιλάμε για το τι σημαίνει ένα τατού ... νομίζω πλέον τίποτα γενικευμένο ή έστω ελάχιστα σχέδια.
αυτο με τις 5 κουκιδες ισχυει και εξω...εγκλειστος κλπ
το θεμα ειναι οτι γενικα ειναι ταττου περιθωριου και ''συνομωτικο'' και το κανει το καθε τσουτσουνι που ηπιε ενα ακινετον...δε βαρεις,,,νεοι