Πιστευω σε πορεια τουτης κιολας της σεζον θα χωρισουν
Printable View
στο τελευταίο αυτή που φέρανε για τη θέση της 13 ειναι MILFAPA
13 kalyterh
alh8eia efyge monima ayth? giati stoys titloys tis seiras ti vgazei kanonika kai gia prwth xronia malista fetos...(olivia wilde)
den thn kovw na ka8etai gia polla episodeia thn kainourgia, polu vareth
Νομίζω μετά απο δεκατρία επεισόδια, η Θερτίν θα γυρίσει.
Όσον αφορά το τελευταίο, ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΣΕΙΣ, τα γάμησες όλα στο τέλος.
Xαουζ-Γουιλσον επικες στιγμες κ η τελευταια ατακα του επισοδειου, ολα μα ολα τα λεφτα!!! Υπεροχο το τελευταιο.
Kαλό, καλό.
Αν και μισώ τα παιδιά, η μικρή είναι αξιολάτρευτη.
Spoiler
Spoiler
γενικα σας αρεσουν τα τελευταια?
Εχω να συμπαθησω επισοδειο απο το επικο διπλο στο ψυχιατρειο.
Τα τελευταια μου φαινονται σαν να εχουν βαλει στοχο να κανουν τον house συνηθισμενα ευτυχισμενο επιτρεποντας του που και που καμια witty αναλαμπη.
Η σχεση του με την Caddy ειχε καλυτερη δυναμικη οσο δεν ηταν "μαζι", και δυστυχως επαληθευουν σεναριακα οτι απο τη στιγμη που καταστρεφεται το tension της ανεκπληρωτης χημειας, δεν υπαρχει επιστροφη. Χανεται η μαγεια.
Ενοχλητικα λιγες και οι στιγμες του διδυμου Wilson-House τις οποιες προσωπικα αγαπησα απο την εναρξη της σειρας.
Κι εκεινο που μου την σπαει περισσοτερο απο ολα ειναι το ανυπαρκτο πλεον team. Ειχε καποιο ενδιαφερον την εποχη που πρωτοδιελυσαν την ομαδα και υπηρχε πειραματισμος με τη συνθεση της. Απο εκει και μετα, ακομη και τους γνωστους χαρακτηρες τους εκαναν καρικατουρες. Υπαρχουν για να υπαρχουν.
Οχι οτι δεν ειναι η σειρα στην ουσια one man show, αλλα για να αναδειχθει ενας τετοιος σκοτεινος πρωταγωνιστης, χρειαζονται παντα ικανοι δευτεραγωνιστες. Ε, αυτους τους γαμησαν τα πρεκια και χανουμε και τον Gregory σιγα-σιγα.
Αυτα.
Κράξιμο, κράξιμο, αλλά δεν βγήκατε να πείτε πόσο γάμησε το τελευταίο!
μάλλον επειδή δεν
Δεν ειδαμε ακομα μωρη αρρωστια!
Edit: με την ντιβα ειμαστε.