Μετά από 6 χρόνια πλύσης εγκεφάλου, μπορώ περήφανα να πω ότι τα καθαρά μαθηματικά και φυσική είναι εξίσου βαρετές μαλακίες.
Printable View
Μετά από 6 χρόνια πλύσης εγκεφάλου, μπορώ περήφανα να πω ότι τα καθαρά μαθηματικά και φυσική είναι εξίσου βαρετές μαλακίες.
ενισταμαι. τα καθαρα μαθηματικα ειναι το μονο ενδιαφερον πραγμα που εχω βρει στο πανεπιστημιο.
πφφφ και τα δυο εχουν τον απαλεφτο. ζητειται φοιτητρια του φυσικου να ρθει να γραψει στη θεση μου στις 9 φλεβαρη
καλη;
τουλαχιστον να ξερει τα βασικα. ενα 5 θελω να τελειωνω
κανεις δεν με καταλαβαινει :(
Η εργασια μου αυτη την περιοδο ειναι καθαρισμοι παιδικων σταθμων. πχ μολις γυρισα σπιτι μετα απο 10 ωρες δουλειας περιπου. και φαινεται πιο δελεαστικο απο το να καθισω να ετοιμασω μια κωλοπαρουσιαση για αυριο το μεσημερι που εχω τη τελευταια, αν δεν αποτυχω, εξεταση.
σοβαρολογεις τωρα;
thnx. Σοβαρα μιλαω. 12 ωρες σερι διαβασματακι για να τελειωνουμε με αυτο. (Μετα μονο PhD. Σειρα μου να εξεταζω!λεεεεμε τωρα.)
αφιερωμένο στα αδέρφια που προσπαθούν να τελειώσουν μια κωλοσχολή
καλη μας επιτυχια!
http://i1112.photobucket.com/albums/..._4280290_n.jpg
ειναι καπως παρηγορο παντως να ακους σε ραδιοσταθμο να λενε οτι στηριζουνε τον αγωνα σου να σταματησεις να ειναι φοιτητης
δινω στις 12 θεωρια συνολων - αλγεβρα - γενικα το εχω το μαθημα και ξυπνησα μολις με πυρετο 38,5 και εμετους - γιεαααα