το Fahrenheit όπως έχουμε πει τόσες φορές, γαμάει και δέρνει. Το Titan Quest είναι πολύ γαμάτο diabloειδές. Έχει ψιλοbugs αλλά οκ. κλασσική πώρωση mindless point-n-click-fest
Printable View
το Fahrenheit όπως έχουμε πει τόσες φορές, γαμάει και δέρνει. Το Titan Quest είναι πολύ γαμάτο diabloειδές. Έχει ψιλοbugs αλλά οκ. κλασσική πώρωση mindless point-n-click-fest
file gamhseta,mexri to diamerisma eftasa kai exw pa8ei plaka...
apisteutos xeirismos apisteuto concept kai to pio gamato apola to oti ry8mizeis ektos apo to story kai th fysikh kai th psyxologikh katastash tou xarakthra sou...epos
Αα πολύ ωραία!Εγκέφαλε σου 'ρχομαι! :DQuote:
Originally Posted by Ithilmir
ΕΝΤΙΤ:Αλήθεια,με εναν intel pentium 4 στα 2.40 Ghz με 512 MB RAM
και μια GeForce FX 5900 XT θα παίζει το Titan Quest ή θα πρέπει να τα βάλω όλα στο low? :(
Έχω 2 προβλήματα!
1οv: Το Νορτον μου ζητάει να κάνω renew subscription!Αυτο κοστίζει 35 ευρα! :shock: Άρα ουτε καν. Όμως αν δεν κάνω renew δεν μπορώ να κάνω update!!Τι να κάνω?
2ov: Για κάποιον λόγο δεν μπορώ να μπω στο MSN ούτε στην Hotmail για να δω τα mail μου! Εχω αποσυνδέσει το firewall και τπτ..Σκατά.Τι κάνω?
Ιούλης.Quote:
Originally Posted by DarkOmeN
Μπαα..Όλες τις εποχές το ίδιο πρόβλημα έχω! :)Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
Όταν το έγραφα μου φαινόταν συμπαθητικό λογοπαίνιο. Ιός λοιπόν.
Όχι ρε γμτ, όχι! Υπάρχει ακόμα αυτό το μέρος; Και αν ναι, γιατί πηγαίνετε εκεί;Quote:
Πειτε λιγο, η αναβαθμιση γινεται/θα γινει και απο τους providers? ή απλα αναβαθμιζεται η γραμμη σου και (π.χ. η 384) βαραει τελικες?Quote:
Originally Posted by freak brother
αυτό.. δλδ οκ.. κλέφτες ήταν τότε. τώρα ... γάματαQuote:
Originally Posted by wraithgr
επίσης :
Η απάντηση για οποιονδήποτε έχει το norton είναι ΒΓΑΛΤΟ.Quote:
οδηγίες για full removal εδώ : (γιατί είναι τόσο μεγάλη μαλακία το νόρτον που σου βγάζει προβλήματα και ΜΕΤΑ το ανιστόλ)
http://service1.symantec.com/SUPPORT/sh ... _lvl=&seg=
Μετά κατεβάζεις το Nod32 και αναρωτιέσαι τί στο μπούτσο έκανες τόσο καιρό.
LOL νταξ ναι, το Norton πέτα το όπως είναι. Όταν πήρα το δικό μου PC το Norton ερχόταν ως συνοδευτικό software, όπως το έβγαλα από το κουτί το έριξα στα σκουπίδια.
Αντί του NOD32 μπορείς να δοκιμάσεις και τη free edition του AVG. Το βάζεις μια φορά και το ξεχνάς...
Γίνεται/θα γίνει. Επικοινώνησε με τον provider σου για περισσότερα.Quote:
Originally Posted by invisistoned
για free antivirus το AVGfree (μαζί με το avast) είναι το καλύτερο. Και μια χαρά άμα δε ψάχνεις τίποτα super. Αλλά οκ .. καμία σχέση με NOD32 και κανα 2 άλλα non freeware antivirus. Αλλά Nod32 πρέπει να πληρώσεις.. ή ξέρεις τώρα... κανά χειμαρώδες μουλαράκι ή κάτι.
asdfasdf αντε να δουμε.Quote:
Originally Posted by cloud
Συμπαθητικό ήταν αλλά είπα να κάνω και εγώ ένα! :)Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
Βασικά ο Κάλκι μου θύμισε χθές τις τιμές στον εγκέφαλο οπότε σιγά μη πάω!
Γιατί ρε παιδιά βρίζετε το Νορτον μου?Αλήτες! :)