Quote:
Originally Posted by ismosax
Βασικά γι' αυτά που γράφεις παραπάνω έγραψα και σε ρώτησα. Νόμιζα ότι το είχες ψάξει και καλά το θέμα.
Κατά τα άλλα, μάλλον εσύ δεν έχεις επιχειρήματα όταν λες "γάμα τις διαπροσωπικές σχέσεις, εδώ μιλάμε με νούμερα, στατιστικές και συναρτήσεις" (τις οποίες δεν βλέπω επαναλαμβάνω)
Δες το προηγούμενο ποστ, αν θες επακριβώς να σου γράψω τις σχέσεις στις γράφω. Αν θες σου δίνω και 3 pdf να διαβάσεις.
Quote:
Originally Posted by ismosax
Τα μαθηματικά μεταφράζονται σε χρήματα και τίποτα άλλο και νομίζω ότι το καταλαβαίνεις αυτό. Και θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνεις ότι δεν είναι και πολύ όμορφο να σκεφτόμαστε πάντα με κεντρικό άξονα τα κωλολεφτά. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ανθρώπους. Είναι κατάντια να συζητάς για τους μετανάστες αντιμετωπίζοντάς τους σαν άλλη μια στατιστική. Κατάντια όμως.
Να υπήρχαν τα χρήματα ξαναλέω, να δίναμε. Αλλά όταν ήδη άτομα που εγώ πήγα μαζί τους σχολείο, και εσύ και οποιοσδήποτε, τα βλέπεις έξω και τα ρωτάς "πως τα πας;" και σου λένε "αρχίδια, ψάχνω δουλειά 10 μήνες τώρα και τίποτα καλό", εκεί δεν έχεις την ανθρωπιά; Πρέπει να είσαι πολίτικλ κορέκτ και υπέρ παγκοσμιοποιήσεων για να είσαι κουλ;
Δηλαδή καταλαβαίνω, είναι πίκρα πχ για τον Πακιστανό ή τον Ιρακινό να ζει όπως ζει σήμερα, αλλά αφού η Ελλάδα δεν είναι δα και η χώρα που τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια του μέσου Έλληνα, πόσο μάλλον υπάρχουν πόσοι Έλληνες που πινάνε γιατί δε μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμά τους στην εργασία(λόγω ανεργίας), πρέπει να δεχόμαστε αλόγιστα μετανάστες για να χειροτερεύει η κατάσταση;
Αν δε χειροτερεύει, στο προηγούμενο ποστ είπα κάτι για 0.9 νέες θέσεις εργασίας. Δώστε μου στοιχεία.
Αυτά. :)