Λεπτομέριες για το πού παίζεις και διδάσκεις;Quote:
Originally Posted by Waldstein
Printable View
Λεπτομέριες για το πού παίζεις και διδάσκεις;Quote:
Originally Posted by Waldstein
Παίζω σε ένα τρεντομάγαζο καινούργιο τρεντομάγαζο στα σφαγεία (New York λέγεται) με την μπάντα μου
Διδάσκω στο "Γαλαξίας" στην Καλαμαριά
- onoma/hlikia/asxolia
Ρανια, 16,5, μαθητρια! Χο.
- xronia pou paizoume
8 χρονια κλασσικη κιθαρ.
- wdeia/mousikes gnwseis
Μουσικη σχολη περιοχης μου/3 πρωτες θεωριες της μουσικης και 2α μεση στην κιθαρα(εχω αλλαξει 5 καθηγητες. Μουαχα, μονο 2 εχω αλλαξει καλα.)
- agaphmenoi ki8aristes/bassistes/mousikoi (drummers den anaferoume gia eunohtous logous :D )
Dimebag/-δεν ξερω-/Dio, Maenpaa, Hansen, Kursch και απο ντραμερζ ο MCBRAIN, NE.
- e3oplismos (ki8ares, enisxutes, effects ktl.)
-πικρη ιστορια, δεν μιλαω για αυτα πλεον.-
- oti allo goustaroume (groups pou paizoume, narkwtika pou pinoume ktl.)
Δεν εχουμε ονομα, ειμαστε μια ηλιθια μπαντα που παιζει σκατοελληνικα επειδη ακομα και το μελανχολη των αησντ ερθ το βρισκουν χεβι οι υπολοιποι. ΣΤΑΔΙΑΛΑ.
απέφυγες να αναφερθείς στα ναρκωτικά
Μετα το LSD παιρνω μονο vicodin.
rania. perna kai apo to postpiksof giorselvz xwris na postareis thn idia pik me afthn sto blog sou.
ean theleis perna kai apo to "anhlikoi kai seks"
oups. arghsa.
Εγώ με λένε Νικόλα και πάω Πρώτη Πανεπιστημίου.Στη Νομική.Παίζω κολοκύθια τούμπανα κανα 3 χρόνια.Τον πρώτο χρόνο έκανα κάτι μαθήματα αλλά τα βαρέθηκα σε χρόνο dt.Πλέον παίζω όπως με φωτίσει ο Θεός. ( :| )
δεν έχω αγαπημένους κιθαρίστες,γιατί είναι όλοι κομπλεξικοί και πάντα το όνειρό τους είναι να τραγουδήσουν.
ο εξοπλισμός μου είναι μία μπαγκέτα καρμποτέτοια,καθώς επίσης και μια άλλη ίδια μπαγκέτα.τέλος,έχω και μια γαλλική μπαγκέτα για σάντουιτς.
παίζω σε πολλές μπάντες.
σε μία παίζουμε νόιζ-αβανγκαρντ και κλαπατσίμπανα.
σε μία νόιζ ροκ-πανκ κάτι
σε μία μπλακ/ροκενρόλ/πανκ μέταλ
(τώρα είναι στα σκαριά μια σερφ-ροκενρολ ανσάμπλ :disco: .
House?Quote:
Originally Posted by powerania
Ναι :nj:
Prin apomerika lefta hr8e to mpasso mou :touched: eimai apoluta suginhmenos,vlepw mprosta th lamprh karriera pou me perimenei.
Postαρε pics ρε άνθρωπε!!! :D
Exw ena mikro provlhmataki me to usb kalwdio mou molis to lusw postarw.Fender squier jazz einai,mazi me ena terastio orange enisxuth
Καλή φάση!
Αναμένουμε :)
- Γιάννης, σε 3 μήνες 20, φοιτητής λογιστικής ΤΕΙ Πειραιά.
- παίζω περίπου 7 χρόνια κιθάρα κ κάτι λιγότερο μπάσσο.
- αυτοδίδακτος :P
- αγαπημένοι μουσικοί: Snorre W. Ruch, Carl-Michael Eide, Vicotnik, Kristoffer Rygg, Mikael Akerfeldt, Steven Wilson, οι Deathspell Omega και η λίστα ποτέ δεν τελειώνει...
- Εξοπλισμός: κιθάρα B.C. Rich ASM, μπάσσο Samick Fairlane 5χορδο.
- Παίζω μπάσσο στους θεούς του old-school death metal ( :P ) Traces of Death κ θα ήθελα να ψάξω κ για κάτι άλλο. Έτσι για ποικιλία. Είτε κιθάρα είτε μπάσσο.
Χαιρετώ,
Με λένε Λαμπρο, είμαι 23 χρονών και Πειραιώτης. :grin:
Είμαι κιθαρίστας αλλά από τα 7 μου που ξεκίνησα ν' ασχολούμαι με την μουσική ασχολήθηκα συγκεκριμένα με τα πλήκτρα. Παίζω κιθάρα από τα 18 έχοντας κάνει ένα χρόνο ωδείο κλασσική κιθάρα για να συνεχίσω αυτοδίδαχτα στην μεγάλη μου αγάπη και αδυναμία, την ηλεκτρική κιθάρα.8) Έχω ασχοληθεί επίσης με μπάσο και ντράμς όποτε αν εξαιρέσουμε την φαλτσοφωνάρα μου είμαι μια μπάντα μόνος μου! :P χαχα
Από εξοπλισμό έχω 1 κλασσική, 1 ηλεκτρακουστική και 4 ηλεκτρικές από τις οποίες οι 2 είναι Dean, Dimebag Darrell και Michael Shencker. 8)
Αγαπημένη μπάντα In Flames και μουσικές επιρροές άπειρες.
ME LENE PETRO
AGORASA MOLIS MIA KI8ARA KAI ENA MIKROFWNO ME STAND APO TO THOMANN KAIPSAXNW METAXEIRISMENO ENISXYTH GIA THN HLEKTRIKH MOY
ASZXOLOYMAI ME VIDEO PARAGWGOYLES KAI MOYSIKES ANAKALPYSEIS
TA YPOLOIPA 8A TA POYME
A EPISIS TO KEYBOARD MOY EXEI XALASMENO TO TTTTTTTTTTTTTTTTT TAF
AYTA..
Spyros, 17 etwn ma8hths 3hs lykeiou. ki8ara, sygkrothma, boltes, mousikh, beer thrash parties.
paizw 2 xronia k eimai autodidaktos
agaphmenoi mousikoi ki8aristes : dave mustaine(megadeth), chuck schuldiner(death RIP), james murphy(ex-death,obituary mpla mpla), andy larocque(gia ta 8eika solo sto sound individual through patterns apo death), mille petrozza(kreator), jon nodveidt(dissection, RIP), Tommy Vetterli(coroner).
mia ibanez rg170dx kai mia esp ltd v-401. enisxyths line 6 spider 3 75 watt.
paizw se ena jazz group me to opoio douleoume se magazia gia na bgazoume xrhmata gia probes me to thrash group
to group to thrash/death legetai Stalkers an k allazoume onoma se liges meres.
exoume dika mas tragoudia alla paizoume k diaskeues.exoume anoi3ei se sygkrothmata opws septic flesh, vodka juniors k alla diafora ligotero gnwsta.
beer assault
exeis video apo to group pou paizete jazz ke pernete lefta?
νταξει, δεν παιζει
OLD SCHOOL THRASHER ADE AGORI MOU SE KANA KWLOXANIO.
sobara milaw. pou 8a broume k lefta gia demo probes ktl...
basika jazz/blues/rock paizoume. k oxi dn exoume video.
myspace mpantas sou iparxi?
http://c3.ac-images.myspacecdn.com/i...115943259e.jpg
ke ti jazz standards paizete?
se ligo kairo pou 8a bgei to cd 8a xei k tragoudia sto mp
paizoume diaskeues apo diafora sygkrothmata.
pio poly blues rock
ροκ παίζει το παιδί αφήστε το.
έπικ φέηλ.
οι παλέουρες δουλεύουν το δεκαεφτάχρονο:moutza:
MAS TELEIWSAN OI XONTROI FRONTMEN.
hahahahahahhaha :thumbsup:
.
Μιλάμε για ασύλληπτης σιχαμάρας τύπους.
Γεια σας, ειναι το πρωτο ποστ που κανω στο φορουμ!
Λεγομαι Γιωργος και ειμαι 23 χρονων.
Παιζω 5 χρονια ντραμς και εκανα για 1 χρονο ιδιαιτερα μαθηματα! Πλεον μελεταω μονος μου.
Αγαπημενος by far ντραμερ ειναι ο Gavin Harrison και ακουλουθουν απειροι. Αναφερω μερικους μονο: Virgil Donati, Vinnie Colaiuta, Benny Greb, Jojo Mayer, Thomas Lang, Steve Smith, Marco Minnemann, Grant Collins.
Ο εξοπλισμος μου ειναι για τον πεο ακομα καθως το κιτ μου ειναι Ludwig accent combo των 400ευρω! Το πρωτο κιτ που πηρα δλδ. Το ταμπουρο μου ειναι το 13αρι Black Panther της Mapex με 40αρα σουρντινα. Τα πιατινια μου ειναι ενα 22αρι Hand Hammered Heavy Ride της Sabian, ενα 14αρι hi-hat Amun της Meinl και τα υπολοιπα ειναι ο,τι να'ναι!
Αυτα για πρωτο ποστ...
καλώς τον
καλώστονα
για δε εδώ
http://www.electricrequiem.com/forum...ad.php?t=20660:cool:
..πάμε!
Μανόλης,18. :)
Φέτος μπήκα με τις δάφνες του επιτυχόντα των πανελλαδικών στο οικονομικό.
Πατάω πλήκτρα. 4-5 χρόνια έκανα μαθήματα στο αρμόνιο + 1 πιάνο (δεν άντεξα παραπάνω) .Πήρα και ένα κωλόχαρτο από ένα ωδείο.
Από του είδους, μαρέσει ο Yann Tiersen. :dfinger:
Στο er ήρθα για τα λεφτά και τη διασημότητα.