esy mousia boulwne. polla les
Printable View
esy mousia boulwne. polla les
Αμην γαμω το θεο τους. Αμην.
einai. oti. kalytero. exei. yparksei.
χαχαχα απιστευτοι.απορω αν παιξει στη tv =p
wat. μλκ εχουν ξεφυγει
OH MY FUCKING GOD
TI GYRISAN TA PALIKARIA
Gamane oi Rammstein !
Katse tora 8a parei grammi kai kanas Demaio.
Πόσο θεόρατοι!
ρε τι φτιάξαν τα παιδια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
κοιταχτε, αμα κανεις το λαθος και δε δωσεις σημασία στα λύρικς το κομματι δεν είναι και το καλύτερο τους.
Οπότε εχουμε να κανουμε με ενα πραμα που μπαινει φουλ επιθεση με εικόνα πληκτρα με περουκα (ο καημένος μια ζωη), ρυθμό και χιούμορ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ?
να τους δουμε λαιβ γαμώτη.
τι πλήκτρα είναι αυτά, το final countdown στα γερμανικά.
κατά τ' άλλα νταξ, θα βγει και censored. στο τέλος πάντως για αλλωνών τα κόβω τα πουλιά.
ο θρασερ παντως εγκρινει το βιντεο :malakia:
κλαίμεεεεεεεεεεεε. ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΑΛΙ ΡΕ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ
Θα είμαι ο ξενέρωτος της παρέας αν πω ότι περίμενα καλύτερα πράματα ε. Περιμένουμε και το άλμπουμ βεβαίως, αλλά οκ, ειδικά στο μουσικό μέρος δεν υπάρχει καμία έμπνευση. Τη μουσική του ρεφρέν συγκεκριμένα θα ορκιζόμουν ότι την έχουν πάρει αυτούσια από άλλο κομμάτι.
γελάω με το βίντεο
Spoiler
(01:23:03 AM) [CENSORED]: kata deytero logo, eida ena video RAMMSTEIN, ypothetw apo to neo tous kai einai kanonikh tsonta
(01:23:09 AM) [CENSORED]: poutses mounia gamhsia
(01:23:15 AM) [CENSORED]: http://www.visit-x.net/rammstein/
(01:23:20 AM) [CENSORED]: valto sto mute kai des tsonta
(01:23:22 AM) [CENSORED]: apo th mesh kai katw
(01:24:03 AM) [CENSORED]: sigoura tha to apothewsan sto ER
:thumbsup:
ποιος ειναι οΣενσορντ?
Λογοκρίνεται το νικνέιμ του. Δεν είναι του φόρουμ πάντως, και το έχει πολύ ψηλά σε υπόληψη.[/sarcasm]
Πάντως είχε δίκιο 100%. :D
ΠΡΟΦΗΤΗC
χαχαχα (για το προφητηc)
μαλακία και το κλιπ και το τρακ btw. αλλά ρε ρουθλες μ'αρεσει που μιλάς εσύ ρε μανογουορα για την ποιότητα του οπτικού μέρους και είσαι σίγουρος και για την αποθέωση τους. πλέζουρ σλεηβ, ε πλεζουρ σλεηβ.
δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες λεω εγώ;
http://www.youtube.com/watch?v=y9STO5p8Qj0
Τους πρόλαβαν.
Code:http://redtube.com/9297
Εγώ μαζί τους, δε με χάλασε το video. Στο mute μετά τα μισά είναι μια χαρά τσόντα. Όπως είπα, ότι μου είπε εκείνος στο msn, έπεσε 100% μέσα.
Ήχο δεν τόλμησα καν να ακούσω βέβαια. Καλά έκανα.
Και κομματάρα να ήταν, πάλι καλά έκανα. :P
χάλια είναι το κομμάτι (και το άλλο που έχει βγει), δεν έχασες τίποτα, αλλά το οτι μιλάς για το ER με άτομα εκτός είναι λίγο θλιβερό ε;
Μπα, μια χαρά γελάμε. :D
και μια παρέα από αυτιστικούς :D
YOU HAVE THE PUSSY
I HAVE THE DICK-AAA
Κάποια μέρα θα ξυπνήσω και αυτό το κακό όνειρο που λέγεται Rammstein (όχι τόσο αυτοί καθεαυτοί, αλλά η απήχησή τους) δε θα υφίσταται.
Δεν ακούμε εμείς Rammstein οπαδέ των Kickback. :D
ναι, κάνουν πιθηκιές, ΛΟΙΠΟΝ; θα στείλεις μήπως τον ΞΗΓΑ να τους συλλάβει; ή τη fashion police να τους φορέσει γούνινα κράνη και πλαστικά σπαθιά;
εν τω μεταξύ σε μορφή διαλόγου, "είσαι αυτιστικός" "ναι αλλά σε ένα live των κίκμπακ κάνουν σαν βλάκες λολ".
:moutza: ρουθλες
Ρούθλεςς κόπανε ούτε δημοτικό τα αντανακλαστικά σου.
Φαντομντάκ, απλά αναφέρω πόσο αστείο(μην πω γελοίο) είναι να αναφέρει οπαδός των κίκμπακ άλλους ως αυτιστικούς.
Άντε τώρα πιάσε μια μπανάνα πιθικάκι. :)
Γουέλ νταν Σέρλοκ.
Προφανώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τις 2 λέξεις, ανάλογα με το πόσο θες να την πεις στον άλλον. Αλλά μάλλον η εγκεφαλική σου λειτουργία δεν έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ ε; Δεν πειράζει, κατά τον Δαρβίνο δεν απέχεις πολύ ακόμα. :)
κοίτα, μείνε στα gyroscopic mouses γιατί από εξέλιξη δεν το πολυκατέχεις. ή μάλλον, ξέρεις. με άλλα λόγια, γνωρίζεις. ή, θα 'λεγε κανείς, έχεις εντρυφήσει. χεχε, το 'πιασες ε, εντρυφήσει, εχεχε (μην πω ασχοληθεί).
[δαμανακη mode on]Αχ θεε μου θεε μου[δαμανακη mode off/]
έλεος ρε, δε βαρεθήκατε πια...
Ε ναι, δεν έχει καν φάση πλέον. Αποχωρώ.
Είστε αυτιστικοί!
...................\
http://www.freewebs.com/jbentertainingness/Monkey.gif
βάζε τον πίθηκο υπογραφή σε όλα τα ποστ σου να ξέρουμε ποιος τα έκανε όταν σβήσεις κι αυτό το account, μπούφλες.
DISCLAIMER: Ενημερωτικό ποστ/offtopic
Με τη διαγραφή ενός λογαριασμού, προφανώς διαγράφεται και το signature/avatar/ότι-σκατά-έχει-το-προφίλ.
Και επίσης επαναλαμβάνεις το ίδιο πράγμα. Να αποκαλεί οπαδός Kickback άλλους μαϊμούδες; Ε απλά :rofl:
Τέσπα, συνέχισε μόνος σου τσίτα.
Απο δω και πέρα τα υπόλοιπα που δεν έχουν σχέση με νέα των Rammstein, θα σβήνονται.
Aπίστεφτο κομμάτι.