:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:
Spoiler
Printable View
:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:
στα λόγια μου έρχεσαι ΜΑΝΙΤΣΑ.
Και κατηγορεί για stalker τον Unholy. Κλάμα και οδυρμός, η μικρή Έλενα. Μπες για worms μωρή πέρκα.
Μια χαρά μουτζώνεις μωρή κλασμένη αρκούδα. Τι του πρήζεις τα αρχίδια του Raven;
TO IAR POU 8ELOYME :touched:
Μια επώνυμη και από μένα σε αυτό. Όσο αστεία είναι η κλάψα από Βουρστ για τα πινκομουτζώματα (και είναι πολύ) άλλο τόσο αστείο είναι το "αφήνω το πολλ καμιά βδομάδα και μετά απλά το γράφω στα παπάρια μου χωρίς να δώσω και καμία εξήγηση γιατί ΕΤΣΙ και όποιος δε γουστάρει :γουεηβ: "
έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα εδώ μέσα μου φαίνεται. το ότι μαλακιζόμαστε λίγο στη δουλειά και υπάρχει παρουσία, δε σημαίνει ότι έχουμε πάντα χρόνο να γράφουμε ανακοινώσεις. προφανώς, σκόπευα να ενημερώσω τι ειπώθηκε μεταξύ των αντμινς, απλά δε βρήκα το χρόνο να κάτσω 20'-30' σοβαρά να γράψω κάτι. από εκεί και πέρα είδες ότι ακόμη κι εδώ η επώνυμη με ποστ λειτουργεί καλύτερα. αν είχα φάει μια απρόσωπη μούτζα στο ποστ που κουόταρες δε θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω.
Ενω τωρα που απαντησες εγινε εποικοδομητικη η κουβεντα.
:moutza:
Καμία παρεξήγηση, δεν περιμένει κανείς να κάνετε συνέντευξη τύπου για να πείτε τι αποφασίσατε. Από τη στιγμή όμως που είναι αποκλειστικά θέμα του τι θα αποφασίσετε και όχι των χρηστών, απλά κλειδώνεις το θρεντ και λες "περιμένετε να το συζητήσουμε και θα σας πούμε". Αν οι ψήφοι ήταν 45-0 θα παίρνατε την ίδια απόφαση;
Αν είχε κλειδώσει το θρεντ δε θα είχαμε τόσο εποικοδομητική συζήτηση η ΜΑΝΙΤΣΑ βουρστ κι εγώ.
ναι, η απόφαση είναι ειλημμένη (καλά το 'γραψα?) από όταν αναλάβαμε. απλά έγινε ένα ριφρές λόγω της ανακίνησης του θέματος για να δούμε πού βρικόμαστε, αλλά γενική αρχή είναι να μην κλειδώνουμε θέματα χωρίς λόγο. μέσα από αυτό εξάλλου όλοι είδαμε κάποια πράγματα.
Ελα ρε μη μουτζωνεις, θα πρεπει να βαλουμε τα κλαματα τωρα και δε θελω Παρασκευιατικα
https://media1.tenor.com/images/4636...itemid=4570672
παιδαροι να σημειωσω καπου εδω οτι το πολυσυζητημενο πολ ειναι μεταξυ 45 ατομων (και τα φεηκ μεσα).
Ναι γιατί έχουμε μείνει περισσότεροι :touched:
Κακός χαμός για το τίποτα. Εμένα μόνο τα πινξ μου λείπουν κατα καιρούς για κάτι πόστ όπως πχ ΓΑΤΕΣ ή της Ντραμ στο DIY η βίντεο με γιουζερς να χορεύουν στο ΓΚΕΗ ΜΠΑΡ.
καυλωνω με επ[ωνυμες μουτζες. γαμαει. δωστε πονο
Εμενα μου αρεσει που ο ρεηβεν "εχει ζωη και δουλειες" και δεν εχει χρονο να ποσταρει την αποφαση μη επιστροφης μουτζων και τους λογους της αποφασης.
Παράλληλα όμως είναι στο τσατ και γράφει κάθε 3 και λίγο.
Ο Ρέηβεν δεν έχει καμμία υποχρέωση απέναντι σου και απέναντί μας, εθελοντικά ανέλαβε την διαχείριση, δεν κερδίζει κάτι απο αυτή, ίσα ίσα τρώει πρήξιμο γιατί είναι ο πιο εμφανής αντμίν. Ου πρήξεις τους αντμίν έιναι ένα μότο που έχει πολλή ιστορία.
1.δεν τον υποχρεωσε κανεις να αναλαβει επομενως δε θεωρω οτι μου κανει και χαρη τη στιγμη που δεν ειναι καν ντισεντ αντμιν.
2.προφανως για να το επελεξε κατι θα θεωρει πως κερδιζει ο ιδιος btw.
3.και τρου στορι οτι ειπε πως "εχω και δουλειες (ορ σμθ) δε μπορω να ποσταρω να εξηγω" ενω βρισκεται συχνοπυκνα στο τσατ και γραφει.
Ξαναλέω, όχι μόνο δεν κερδίζει κάτι, αλλά έχει και τον κάθε ένα να του μετράει πόσες λέξεις γράφει στο τσάτ αντι να ΑΝΤΜΙΝΕΥΕΙ ΤΟ ΙΑΡ. Δεν πάμε καλά μου φαίνεται. :ggrin:
Wurst ελπίζω να τσονταρεις στα έξοδα ...
Ε ξερεις τωρα, αντμιν στο ηαρ,γκομενακια,θεση στο δημοσιο και κυριως ΔΟΞΑ.
ουτε καν.
ειναι αυτονοητο, τι να εξηγησω?
επιλεγω να κανω κατι = θελω να κανω κατι = για καποιο λογο θεωρω οτι μου ανεβαζει το γιουτιλιτι.
εκτος αν του εβαλαν μαχαιρι σε λαιμο - καημενε ρεηβεν.
επισης μια χαρα λιωνει σε τσατ, δε δινει εικονα ανθρωπου που του φορτωσαν την αγγαρεια.