αχαχαχαχααχαχα, προφανές το γιατί :P
Printable View
ταυτιστηκα εκει με τις μπυρες λιγο η αληθεια ειναι 8-)
:malakia:
κατά τα άλλα θα μπορούσε να κλείσει κιόλας έτσι όπως τελείωσε η σεζόν. ξέρουμε τίποτα για ανανέωση?
Τίποτα ακόμα αλλά αν υπάρχει λογική...
Μπα. Δεν κανει ακομα κοιλια σαν του μαρτιν; ισως επειδη υπαρχουν βιβλια...
Τα ευχάριστα είναι πως η 5η σεζόν έρχεται σύντομα. Τα δυσάρεστα είναι πως το γαμωνέτφλιξ ακύρωσε την σειρά, θα είναι η τελευταία σεζόν, και πιθανότατα θα τα έχουν γαμήσει όλα.
https://www.youtube.com/watch?v=l61xTU5TU74
5 σεζόν καλά είναι. αρκεί να μην το γαμήσουν. κατά τα άλλα φόλα ούτρεντ φορ εβερ
Γαμημένο νετφλιχ. Ακόμα δεν έχουμε δει την 3η..λογικά με την μικρή μαζί σε καμιά 10αρια χρόνια.
https://www.youtube.com/watch?v=-uVaB_lHEf8
Η ιστορία έχει πάει στα σκουπίδια, τουλάχιστον να αξίζει αυτό που θα δούμε. 9 Μαρτίου...
Είδε κανείς 5η σεζόν? Είμαι ακριβώς στην μέση και μεχρι τώρα αρκετά χλιαρό θα έλεγα. Επεισόδια 1&2 ωραία, 3,4,5 βαρεμάρα. Ελπίζω ν ανέβει και τουλαχιστον να δώσει ένα επικό κλείσιμο.
μου έχουν μείνει δύο. μια χαρά μου φαίνεται. εντάξει, έχει και τα φιλερς του αλλά οκ.
εντάξει, έδωσε στο λαό ό,τι ήθελε να δει. ξύλο και καλό τέλος. το παράκανε.... κρίμα.
το φλέγον ερώτημα είναι άλλο:
Spoiler
Ανώμαλε
:o
Έχεις πει ότι έμπαινες σε πολύ χειρότερες, ξυδόμπαρμπα.
τουλάχιστο ισαποστασίτικη και φλώρικη απάντηση.
πες ρε αν είσαι ΑΝΤΡΑΣ
Προσπερνώντας την αναμενόμενη επίδειξη πατριαρχίας απ' το σεξιστικό απόβρασμα άνωθεν, θα απαντήσω γιατί ΟΧΙ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΑΚΙΑΣ ΡΕ ΞΥΔΟΜΠΑΡΜΠΑ.
Μην έχοντας δει περισσότερο από μισό επεισόδιο της σειράς, έχοντας ως μοναδικό δείγμα την από πάνω φωτογραφία στην οποία δεν ξέρω τι μπορεί να κρύβει η ΚΟΥΡΤΙΝΑ που διάλεξε για φόρεμα, θα απαντήσω "εννοείται, όλα μέχρι και τα μπεγλέρια μέσα".
Τελικά ανέβηκε στα τελευταία επεισόδια και το τέλος ήταν επικουρα .
Συνολικά σάν σειρά πολύ τίμια για φαν του είδους. Θα ήταν ακόμα καλύτερη νομίζω αν κρατούσε αυτό που έκανε στις πρώτες δύο ή και 3 σεζόν, δεν θυμάμαι ακριβώς, όπου κάθε επεισόδιο ήταν μια ολοκληρωμένη περιπέτεια. Εμένα μου έδινε την εντύπωση ότι ο Ουτρεντ και η παρέα του κάνουν διάφορα side quest, μέχρι να φτάσουν στο τέλος της αποστολής στο τελευταίο επεισόδιο. Σαν μικρά session DND.
Μετά εγκαταλήφθηκε αυτό το μοντέλο και είχαμε επεισόδια φιλλερ με πολλές συζητήσεις κτλ και λιγότερη δράση.
Ευτυχώς σε αντίθεση με το Βίκινγκς που είναι παρόμοιας αισθητικής η σειρά μέχρι το τέλος δεν πήρε τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά.
Διαβάζω ότι γυρίζεται ήδη μια δίωρη ταινία που θα καλύψει τα τελευταία βιβλία και θα δώσει οριστικό τέλος.
Με λίγα λόγια όταν ανέλαβε το νετφλιξ...
έδειξε και κώλο ούτρεντ για τις ουτρεντίτσες (ε, λέιντι?)
για εμάς τίποτα :evil: