Dum spiro spero..
Printable View
Dum spiro spero..
Mε παίδεψε πολύ, αλλά άξιζε!
Spoiler
wow
Πολύ ωραίο! Και αρκούντως μπλακ μεταλ!
Εξαιρετικό! Δένει γαμώ με το χώρο στις φώτο
=D θενκιου, θενκιου!
χωρίς ίχνος υπερβολής, γιατί να μην έχεις 3-4 καλές άκρες να κάνεις τέτοιες κατασκευές να χεστείς στο τάλιρο.
ΚΑΡΑΓΑΜΗΣΕ ας πούμε αυτό, και σε μια "κυριλέ" μπουτίκ θα έπιανε άνετα 3-4 χιλιάρικα
ντραμσικ μην παιδευεσαι με ξυλοβιδες (δεν εβαλες καν τετοιες) η λυσις ειναι DUROSTICK
ωραιο αποτελεσμα though
Ξυλόβιδες είναι, μην σε ξεγελά το κεφάλι.
Ντουροστίκ τι? Κόλλα? Λινκς.
κανενα λινξ
στο μαγαζι που αγοραζεις βερνικια κλπ
(δε θυμαμαι τιμη αλλα ειναι φτηνο)
στοίχημα ότι το σπίτι είναι ψιλοαίσχος και το έχεις μετατρέψει σε διαμερισματάρα.
Για πλάκα. Δεν χρειάζονται άκρες, απλά μερικές φωτό στο etsy και περιμένεις να δεις τι παραγγελιές θα σκάσουν.
http://www.houzz.com/photos/products...nch-chandelier
:touched:
Πολυ ωραια δουλεια Ντραμσικ, προσωπικα δε θα το εβαζα ποτε στο σπιτι μου για να μην τρομαζουν οι καλεσμενοι, αλλα δενει οντως υπεροχα με το χωρο.
Και ναι, ανετα επιανε πολλα λεφτα που θα τα εδιναν διαφοροι που δεν χουν τι να τα κανουν τα λεφτα τους και ασχολουνται με διακοσμηση. Ψαξτο ισως?
Ικονοκλαστ τα ειπε σωστα, etsy ειναι η φαση
Θα ρωτήσω.
Τι φωτιστικό θα έβαζες στο σπίτι σου, fixxxer;
Το πρόβλημα είναι πως πολλά κομμάτια των κατασκευών μου γίνονται σε τελείως diy μπακαλίστικη βάση. Πολλά πράγματα που δε φαίνονται, είναι πατέντες, "άσχημες" και πρόχειρες (πχ ροζέτα από μπωλάκι και τσέρκι, ένα σωρό ξυλόβιδες στη πάνω μεριά κτλ), που για προσωπική χρήση κλαιν, μόνο εγώ τα ξέρω, αλλά σε κάτι προς πώληση δεν θα ήταν αποδεκτά.
Επίσης, κάτι σαν αυτό, που έχει όγκο, και είναι τόσο ευαίσθητο που μπορεί να διαλυθεί για πλάκα, δεν έχω ιδέα πως θα μπορούσα να το πακετάρω/στείλω κάπου.
Από κει και πέρα παίζει και τρελή έλλειψη χρόνου. Για την καύλα μου θυσιάζω σαββατοκύριακα και φτιάχνω διάφορα για τον χώρο μου, αλλά για "δουλειά", χλωμό να μπω στη διαδικασία.
το α πουλησεις ενα τετοιο τεμαχιο ειναι λολ
πριν ακομα το κανεις θα βγει απο τυπου ΙΚΕΑ κλπ, δεν αξιζει το κοπο
το μονο που αξιζει ειναι το δωρακι κλπ
Drumsick θα στο πω άλλη μια φορά, γαμάς
Έτσι από περιέργεια, πόσες ώρες κόπου και πόσα χρήματα ξόδεψες για αυτό;
:pink:
Με τις λάμπες που είναι led πήγε κάνα 50-55ευ. Ουσιαστικά το καλώδιο κόστισε τα περισσότερα, κάπου 30ευ, τα ντουί είναι κινέζικα του 1.5ευ λολ, και βίδες, κόλλες κτλ είχα.
Τώρα για χρόνο, δύσκολο να πω, γιατί σε όλες τις φάσεις συνάντησα δυσκολίες ή με έπιανε η αρρωστημένη τελειομανία μου, και πήγαινε πίσω το προτζεκτ. Μόνο για να το κρεμάσω και να με ικανοποιούν οι κόμποι και το πως πέφτουν οι λάμπες, έφαγα χτες κάπου 6 ώρες, λολ. Σύνολο θα ασχολήθηκα κάπου 20-25 ώρες πάνω κάτω, αλλά με κατάλληλα εργαλεία και χωρίς ψυχαναγκασμούς, θα μπορούσε να ολοκληρωθεί σε λιγότερες από 15 μάλλον.
Ρε Μιχάλη, όπως έλεγε και ο πιλάλας, "μάζευα ραδίκια, μολόχες γαιδουράγκαθα, τα ξέρενα στον ήλιο το έπαιζα ντιλερ και μαστούρωνα όλο το μίτσιγκαν"
Πόσο μάλλον που εδώ δεν χρειάζεται να "το παίξει". Άλλωστε ένα diy αντικείμενο έχει το κοινό του, και όσοι ψωνίζουν από το ΙΚΕΑ δεν θα ψαχτούν ποτέ για κάτι τέτοιο.
Σαμπρελίνο είσαι γαμώ τα πνεύματα ρε φίλε.
Μάγια, το πόσο όμορφα είναι αυτά που φτιάχνεις δε λέγεται. Έχω γίνει φανατικ :Ρ
ΣκέΦσου παντως και το να τα δίνεις ΕΑΝ μπορείς να τα αποχωριστείς.... δεν έχει και τοσο σημασία η πατέντα. Εγω θα το αγόραζα και με "ασχημα" πραματα πάνω, αρα μάλλον και αλλοι θα το έκανα !
keep us posted γουσταρουμε να βλέπυμε τι φτιανς λεμε !
δεν ξερω πόσος κόσμος θα έδινε 3-4κ για ένα φωτιστικό, αλλά για να το λένε κάτι θα ξέρουν. (και ένας να δώσει, win)
ένα μήνα να σου πάρει να το φτιάξεις (4 σαββ/κα) και να βγάλεις έστω και 2 χιλιάρικα στο τέλος (κρίση έχουμε), δε θα σε χάλαγε καθόλου. Είναι καθόλου καθόλου κακό έξτρα εισόδημα, για πράματα που δε χρειάζεται να ζοριστείς έτσι κι αλλιώς και σου αρεσουν.
αν κάτι το φτιάξεις προς πώληση, θα το προσέξεις λιγάκι παραπάνω ίσως. Δε θα βάλεις ξυλόβιδες, αλλά κόλλα που σου είπε και ο μινμιν, Ή και "αόρατο" σπάγκο. Δε θα βάλεις μπλε πλαστική ροζέτα, αλλά θα ψάξεις άσπρη. Ή την πλαστική θα τη βάψεις από μέσα με μεταλλικό χρώμα ή κάτι προς το ξύλο. Έτσι κι αλλιώς τόσο ψηλά δε διακρίνονται πολλά πράγματα.
Να το στείλεις κάπου ειναι το λιγότερο, δε θα είσαι η πρώτη με το πρόβλημα.
Μην το αφήνεις, κρίμα είναι
Ρε πούλα τα στο ER εύκολα και γρήγορα :)
εχεις δικιο, αλλα ως πρωην σιδερας και επιγραφας, εχω καει απο ''ειδικες'' κατασκευες που μας φαγαν βδομαδες και φραγκα τρελα, μονο και μονο για να πληρωθουμε ενα ζευγαρι ΑΡΧΙΔΙΑ
και μετα να τις βλεπουμε, παραπλησιες εστω, να πωλουνται σαν ζεστα κουλουρια σε τιμες κοστους απο μεγαλοβιοτεχνιαι
τεσπα...το ολο θεμα εδω ειναι η γκαυλα του να δημιουργας
τα φραγκα ειναι για τους γηινους
Spoiler
https://youtu.be/Uctu1e353os
καλυτερα σιδερας παρα τσιχλοπωλητης
ισχύει ρε Μάικς, και μένα με έπιασε η παράκρουση του ενθουσιασμού.
Ουσιαστικά μετράει και που το πουλάς για να δεις πόσο θα πιάσει. αν το Πας στο etsy δεν θα βγάλεις πολλά, αν κάνεις κονέ με καμιά γκαλερί και η Drumsick εμφανίζεται ως περουβιανή καλλιτέχνης που αυτόν τον καιρό το μόνο που την ευχαριστεί είναι να ξεψιριζει μαϊμούδες, αλλά στον ελεύθερο χρόνο της και όταν ΠΛΉΤΤΕΙ κάνει αυτές τις σπάνιες κατασκευές που έχει καταφέρει και τις έχει φέρει ο κυνηγός μας από το LA
re afiste to isixo to koritsi re
Γαμώ ρε Μιχάλ, αλήθεια όμως
Δε βλέπω φώτος, αλλά κατάλαβα τι λες. Χθες έφτιαχνα ένα τέτοιο. Σε αυτό που έχω χρησιμοποιήσει, πλέκεται το σκοινί πάνω στο καλώδιο, στο εργοστάσιο. Είχα ψαχτεί να δω αν μπορώ να το φτιάξω μόνη μου, αλλά κατέληξα πως δε μπορεί να γίνει manually με το ίδιο αποτέλεσμα. Στην καλύτερη λοιπόν, να πάρεις την κλωστή σου και την ατλακόλ, και να τυλίγεις γύρω γύρω για ώρες. Εναλλακτικά, μπορείς να βρεις διάφορα όμορφα καλώδια εδώ https://www.ledokosmos.gr/el/extra-e...atina-kalothia
Κρομαγκς βαλε μια θερμη λαμπα ρε φιλε αυτες οι ασπρες ειναι πολυ κακες, πιστευω θα δειξει πολυ περισσοτερο.
Μεγειες!
Κι ένα πιο μικρό
Spoiler
Πολύ όμορφο και αυτό, μπράβο! :) Τύλιξες το καλώδιο στο σχοινί ή το ενσωμάτωσες με κάποιο τρόπο;
Αγοραστό έτοιμο σχοινένιο καλώδιο.
τελειο, φοβερη αισθητικη.
ερωτηση ομως, η λαμπα πως αλλαζει; εχει τρυπα απο κατω που δεν βλεπω;