τα φιδάκια της παναγιάς τα έχω πιάσει με τα χέρια μου κ όντως φέρουν κόκκινο σταυρό στη γκλάβα. Το να τα βγάζουν οι τράγοι μόνο δεκαπενταύγουστο δε μου φαίνεται κ απίθανο. Είναι σίγουρα όμορφα πάντως.
Printable View
Ο Chris Cornell πήδηξε τη Βίσση σε λέω! Στη Μύκονο, το 2012!
http://www.fimes.gr/2012/09/anna-vis...rnell-mykonos/
τα "φιδάκια της παναγίας" ή αγιόφιδα φυσικά δεν είναι urban legend. Είναι ένα πολύ συνηθισμένο είδος http://www.herpetofauna.gr/index.php...id=163&sid=142
το ότι βγαίνουν στις 6 αυγούστου στην συγκεκριμένη εκκλησία και "εξαφανίζονται" στις 15 είναι ο μύθος. αλλά μπορείς να το χαρακτηρίσεις και hoax αφού παπάδες και πιστοί μαζεύουν τα φιδάκια και τα τοποθετούν στο χώρο της εκκλησίας τις συγκεκριμένες ημερομηνίες για να αναπαραστήσουν το "θαύμα".
Το ότι ο Παναγιωτόπουλος έχει κόρη που την ονόμασε Giliana. (παίζει να ισχύει το όνομα, αλλά να το έχει δώσει στη βαφτισημιά του)
το καλο με το er ειναι οτι σε μαθαινει να το βουλωνεις οταν δεν εχεις να πεις κατι της προκοπης.
θυμαμαι την ιστορια απο πιτσιρικας.
Spoiler
Όλα τα λεφτά τα σχόλια στο αποπάνω βίδεο.
http://i.imgur.com/9mtarB2.jpg
πριν κατι εκατομυρια χρονια στο ICQ (ΑιΣιΚιου):
[Εγω] τα Τρια Πευκουδια...λεγεται οτι εχει θαμενες λιρες εκει και οποιος παει να τις βγαλει παθαινει τρελα η ψοφαει
[Αυτην] φαινοντε Αυρες...
[Εγω] οχι...κουτσουλιες στο παρμπριζ ειναι
βασικα υπαρχει μια βασις διοτι ο Ροτζερ ο Γουοτερς διατηρουσε βιλα στο σαγηνευτικο Πηλιον
αναλογη ιστορια απο την εξισου σαγηνευτικη Σαντορινη...
παιζει ενας τυπος το Στεργουεη Του Χεβεν και τον πλησιαζει ενας τυπος με καβουρακι...τον λεει σε πειραζει να τζαμαρομε?
τζαμαραν....και οταν εβγαλε το καβουρακι ηταν ο Τζιμης ο Πεητζ
γενικα στηριζομε τετοιες ιστοριες ειδικα αμα ειμαστε υπο την επηρρεια φουντας
Μια φορά στο εκατομμύριο συμβαίνει κάτι ανάλογο βέβαια
http://www.youtube.com/watch?v=Y_DWWE3cjgg
ο Πουλικακος εχει πει οτι ειχε τον Κλαπτον στην ροδο να του κουρδιζει την κιθαρα .
ε εχει πει κι αυτο με τα ελεσντια...κλαιν
ο Μιτσμανν εχει παιξει 6χ6 με ομαδα που απαρτιζοταν απ τον Γιαννακοπουλο, τον Νικοπολιδη ο οποιος επαιζε αμυντικο χαφ, τον Μπασινα και κατι φιλους τους, εχει ανατρεψει το Γιαννακοπουλο κι εχει πεσει σωστα στο πεναλτυ που πηγε δοκαρι.
ο Μιτσμανν εχει φαει γκολ απ τον Θεοφιλο Καρασαββιδη σε 8χ8. Στο ιδιο ματς ο Μιτσμανν επιασε τετ α τετ του Μαυρογενιδη.
Ξεχασες να πεις οτι ΨΩΛΙΑΣΑΜΕ την ομαδα του Αλεκου του Τατση με 6-5, στο οποιο ο Φιξξξξερ το αρχιδι εκανε χατ τρικ, αν και ο Αλεκος ο Τατσης ηταν απων στο συγκεκριμενο ματς.
Θα σου(σας) κανονιζα φιλικο με τους NIG (New Improved Generals) αλλα πραγματικα θα σκουζατε απ το κλαμα και αισθανομαι καλος σημερα.
σιγά τα ωα. η heavy metal utd έχει κερδίσει σε 11x11 (και μάλιστα τρεις φορές) ομάδα Β' ΕθνικήςSpoiler
Μερικοί ανάλογοι μουσικοί αστικοί μύθοι φτάνουν μέχρι και την έγκριτη δημοσιογραφία
Όταν ο Τζίμι Χέντριξ θαύμασε τον Μανώλη Χιώτη και αυτός συμφιλίωσε την Κάλλας με την Γκρέις Κέλι...
αυτο το πιστευει απειρος κοσμος...
αφού το έγραψε η αξιόπιστη ΜτΧ, λογικό είναι.
γενικά η Μηχανή του Χρόνου είναι ωραία εκπομπή, αλλά ακριβώς το γεγονός ότι κάνει περισσότερο δημοσιογραφική παρά ιστορική έρευνα (δηλαδή δίνει περισσότερο βάση σε μαρτυρίες παρά στη μελέτη της ιστοριογραφίας), έχει ως αποτέλεσμα να της περνάνε και κάποιοι αστικοί μύθοι που είναι αδύνατο να διασταυρωθούν.
άλλος ένας: Ο Μένγκελε είχε πάει διακοπές στην Κύθνο το 1962 (κλικ)
Επικό thread παιδιά. Συγχαρητήρια στον thread starter κλπ.
Δεν ξέρω αν έχουν ειπωθεί τα εξής:
- Είχε γίνει ψηφοφορία για το ποια γλώσσα να είναι παγκόσμια και η Ελληνική έχασε από την Αγγλική για μια ψήφο!
- Η φράση του Κίσσιγκερ για τους Έλληνες. "Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ."
Για το τελευταίο, έχει ένα ωραίο άρθρο εδώ και γενικά από τον ίδιο, διάφορα εδώ
Στηριζόμενος σε αυτο:
http://youtu.be/PLEcARwRpic
η φασις με Χεντριξ δεν ειναι ακριβως Ερμπαν Λετζεντ
δεν ήταν και αυτό που έσκαγε ινκογκνιτο ο σινάτρα να δει καζατζίδη?
εγώ πάντως έχω ακούσει ότι όταν είχε έρθει εδώ ο Σινάτρα για μια συναυλία κάποτε, ήταν σε τόσο σκατά κατάσταση (μάλλον λόγω μέθης) που όταν βγήκε απ'το αεροπλάνο, κοίταξε το τοπίο και αναφώνησε χαρούμενος: "Aaah, Mexico!". λολ γαμώ την τρέλα μου τι Μέξικο.
οταν δεν υπαρχουν στοιχεια απο πουθενα αλλα εικασιες ειναι ο ορισμος του ερμπαν λετζεντ.
http://www.snopes.com/music/artists/keaggy.asp
μιας και το είδα μόλις ποσταρισμένο στο φβ για χιλιοστή φορά περίπου, να αναφέρω τη φάση με τον ταυρομάχο που ξέσπασε σε κλάματα στη μέση της ταυρομαχίας, "όταν κατάλαβε επιτέλους τι έκανε"!
Army edition:
- Ο ΕΠΟΠ που όταν ήταν στο Αφγανιστάν έκανε τεράστιο άλμα και γατζώθηκε σε ελικόπτερο που πετούσε 2 μέτρα επάνω του και ξέφυγε από τους ταλιμπάν που τον κυνηγούσαν.
- Το χουν πει τόσοι ΕΠΟΠ που πλησιάζει να γίνει αστικός μύθος: Στον Έβρο ή στην Κύπρο ένα απόγευμα κάνανε ντου οι Τούρκοι σε ένα φυλάκιο και ο ΕΠΟΠ βοηθούμενος από τους 4 φαντάρους που ήταν στη φρουρά τους γάμησε τα πρέκια και κλασσικά η κυβέρνηση αποσιώπησε το γεγονός ύστερα από αίτημα της Αμερικής.
- Στα Ίμια ο ελληνικός στόλος είχε εγκλωβίσει τον τουρκικό και με ένα πάτημα ενός κουμπιού τα μεμέτια θα είχαν γίνει παρελθόν αλλά παρενέβη η Αμερική για να σώσει τους συμμάχους της (εμάς μας πολεμάνε γιατί είμαστε ορθόδοξοι) και οι προδότες του ΠΑΣΟΚ υπάκουσαν.
- Τη νύχτα των Ιμίων, όλοι οι φαντάροι που υπηρετούσαν σε όλα τα στρατόπεδα της χώρας είχαν πάρει απόφαση ότι θα πεθάνουν για το εθνόσημο. Αυτοί που αποδείχτηκαν κότες ήταν οι αξιωματικοί. Έτσι λοιπόν, οι φαντάροι ξύπνησαν, πήγαν στις κατοικίες των αξιωματικών να τους πάρουν να τους βάλουν στη μονάδα και εκείνοι είχαν φύγει από τα σπίτια τους και κρύβονταν. Άλλοι ακούστηκαν να κλαίνε και να λένε στις συζύγους τους να μην αποκαλύψουν ότι είναι μέσα.
Αρμυ Εδιτιον παρτ ΙΙ
Στρατόπεδο στον Έβρο, ο διοικητής Συνταγματάρχης είναι παντρεμένος με σούπερ γκομενάρα. Ένα απόγευμα έχει βγει για έφοδο αλλά έχει ξεχάσει το τζάκετ του, οπότε παίρνει τηλ τη γυναίκα "θα περάσω κάτω από το μπαλκόνι με το τζιπ, βγες και ρίξε μου το τζάκετ μου". Έτσι γίνεται, πιάνει το τζάκετ, το φοράει, και διαπιστώνει ότι στους ώμους δεν έχει φλόγα συνταγματάρχη, αλλά μόνο δυο αστέρια λοχαγού. Η τύχη ενός λοχαγού της μονάδας αγνοείται από την επόμενη μέρα.
τρολολολολ
τα 3 τελευταια εχουν δοση αληθειας.. για το συμβαν πανω υπαρχει και μνημειο , εγινε το 1986 , τον φανταρο που σκοτωθηκε τον λεγαν Καραγωγη νομιζω .
το δευτερο ειναι αληθεια οτι ναυτικα ειχε υπεροπλια ο γκρικ αρμι υποβρυχια αφου .
και το τριτο οι 18 χρονοι φανταροι λογικο ειναι να εχουν αγνοια κινδυνου σε σχεση με τους αξιωματικους που χανε χεστει πανω τους ξαδερφος του πατερα μου που ηταν λοχιας απο Σμυ τοτε μου λεγε οτι εκλαιγε κοσμος στην μεραρχια στην Μυτιληνη και οι φανταροι χαμπαρι δεν ειχαν παρει .
kala auto den apexei polu apo thn pragmatikotita an e3ereseis ton iroismo ton fantaron
8a mou peis den 3ereis den isoun ekei alla oi pistikies istories pou exw akousei einai autes me fantaria na mi 8eloun na analavoun ka8ikonta to idio kai stelexh a3iomatikoi na min sikonoun tilefona klama kai xesmena vrakia
sthn monada pou imoun egw o ipilarxos mou mou eipe pos mono 3 armata eixan a3iomatikous mesa ta ipolipa htan me fantaria pou ta misa den eixan kanei kan ekpedefsi se volh
epefte klama averta oi aoploi eixan kanei 8ema kai zitousan opla mesa ston paniko tous nomizontas pos auto 8a tous sosei kai ta alla fantaria den 8elan na paroun opla
kai oloi zitousan na mpoun se arma nomizontas pos 8a einai kalitera
genika enas panikos
σε άρμα το επιβεβαιώνω ότι "φεύγεις" στάνταρ απ' τους πρώτους ;)
an skefteis pos se maxi exei meso oro zwhs 4 lepta den einai kai h kaliteri epilogi
τι στοιχεια θα μπορουσαν να υπαρχουν για ενα τετοιου τυπου περιστατικο δηλαδη?
καποιο footage απο Super 8 ας πουμε?
εδω δεν μιλαμε για κανα χαμενο αλμπουμ, αλλα για ενα πραγματικα ασημαντο γεγονος
προφανως παραβλεπεται το γεγονος οτι την χρονια που εγινε το υποτιθεμενο περιστατικο ο Τζιμμακος ηταν ενας απλος session-ας
δεν ειχε γινει ακομα διασημος, δεν ειχε ακομα εκτυφλωσει με το ταλεντο του, δεν ειχε παει ακομα στην Αγγλια
εννοω δεν ηταν καποιος ροκσταρ που εσκασε με λιμουζινα και 3-4 groupies στο κεντρο ''Τα Τρια Αδερφια''
δεν βρισκω τιποτα το απιθανο στο οτι ενας ανερχομενος καλλιτεχνης πηγε και ειδε εναν ηδη φτασμενο παιχτη
και η δηλωση του δεν λεει πραγματικα τιποτα
κι ο Λεμμυς καποτε υποτιθεται οτι ειπε (για τους Socrates) ''υπαρχουν κι αλλες μπαντες σαν κι εσας στην ελλαδα? αν ναι τοτε καλυτερα να αλλαξω δουλεια''
κλαιν, ο Λεμμυς εχει παιξει με την Doro και τον τυπο απο τους Ugly Kid Joe να παρει η ευκη!!!!
ασε που αμα τον ρωτησει καποιος ειναι σιγουρο οτι δεν θα το θυματε....ειναι αυτο αποδειξις οτι δεν το ειχε πει?
και η Μαιρη Λιντα (γιατι απο τι καταλαβα αυτη ειναι η βασικη πηγη του μυθου ) ηξερε δλδ οτι ο σεσσιονας μαυρουκος ηταν ο μετεπειτα τζιμι χεντριξ.. Γιατι ο Χεντριξ για τον Χιωτη δε φαινεται να χει πει ποτε και σε κανεναν...
βαση της λογικης και των ανυπαρκτων ντοκουμεντων και αντιστοιχων ιστοριων ανα τον κοσμο με διαφορους μουσικους για τους οποιους φαινετια ο χεντριξ να χει πει οτι ειναι καλυτεροι απο αυτον και αλλα τετοια , βγαζουμε το συμπερασμα οτι δεν ισχυει . Γενικα μπορει να ισχυει και να γουσταρε και να χε πιει και τπτ τσιγαρα με τον Ζαμπετα οταν ειχε παει αγγλια για τον τελικο του γουεμπλει.
http://www.iefimerida.gr/node/116300#ixzz30IE3rZqIQuote:
Τζίμι Χέντριξ. Οταν ο Χιώτης έκανε περιοδεία στην Αμερική ο Χέντριξ άκουσε το «Την έδιωξα κι όμως την αγαπώ» και εντυπωσιάστηκε. Οι δυο τους, έπαιζα σε διπλανά μαγαζιά στο Σικάγο το 1965 και ο Χέντριξ επεδίωξε να τον ακούσει, λέγοντας μετά το θρυλικό «Ο Χιώτης παίζει κιθάρα καλύτερα από εμένα».
Πηγή: Οταν ο Τζίμι Χέντριξ παραληρούσε για τον Μανώλη Χιώτη λέγοντας: Ο Χιώτης είναι ο καλύτερος κιθαρίστας στον κόσμο [βίντεο] | Ειδήσεις και νέα με άποψη
sounds legit !
τι αποκλειει το γεγονας να τον γνωρισε και να του συστηθηκε?
διαβαζω οτι και οι δυο ηταν θαυμαστες του Django Reinhardt...οριστε ενα εξαιρετικο θεμα συζητηξις μεταξυ των
ναι η Μαιρηλιντα ειναι μαλλον, αυτο δεν αρκει ε?
το 80% οσων ξερομε για την ροκεντρολ ιστορια ειναι μαρτυριες, τι να κανουμε τοτες δεν ειχε iPhoneς και ιντερνετια
εξακολουθεις να αποκαλεις ''μυθο'' ενα ασημαντο γεγονος
δεν αμφιβαλω οτι μπορει να βρεθηκαν στο ιδιο μαγαζι , η να κατουρησαν στην ιδια τουαλετα.. οτι ειπε οτι ο Χιωτης ειναι ο καλυτερος κιθαριστας και οτι τον θαυμαζε αμφιβαλω.