από τη μία η ένι, από την άλλη ο βλάκας, ορίστε τι ωραία φυσική επιλογή που ήταν οι μούτζες.
Printable View
από τη μία η ένι, από την άλλη ο βλάκας, ορίστε τι ωραία φυσική επιλογή που ήταν οι μούτζες.
Φερτε πισω τα πινκς μονο στα ποστ ονιμποχο - Αιωνιος πινκερ ονιμποχο , 2015 μχ :smile:
Φαντομ Ντακ σε θυμηθηκα οταν ειδα αυτο το βιντεο και ειδα 230 dislikes. Εισαι ανετα απο αυτους που θα πατουσαν dislike?
Nicolas Elt 15 hours ago
Who could dislike this?
freesportube 11 hours ago
+Nicolas Elt Anyone who hate vertical videos. I swear people do it deliberately
:touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Δεν μπορεί να φάνηκε μόνο σε μένα ότι ο φαντοντακ αστειευόταν!
μη γίνεστε ιντερνετικοί στόκοι ρε αγάπες. Ρίξτε κανα μπούτσο να φύγουν τα κασέρια ναούμε
Ναούμε χωρίς μούντζα σε ποστ Σώτου/Φίξξερ/Η. δεν αντέχω.
Όπως φυσικά και άλλοι σε εμένα.
Λογικό είναι, αν δεν πας κάποιον, και κάτι σωστό να γράψει, ε μια περιποιημένη την ρίχνεις.
:pink:
οπως σεβομαι το νεο content που βαζουν οι admins της blizzard και παιζω και διασκεδαζω, το ιδιο θα κανω και σ'αυτον εδω τον admin που εδιωξε τις μουτζες. παλι θα δκασκεδαζω:P
A, εσύ μούτζωνες.
νομιζω θα μπορουσαν να επανελθουν οι μουτζες μονο στο picture thread και στα ανεκδοτα.
βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο τεχνικα.
τα υπολοιπα ας μεινουν ως εχουν.καλυτερα
Καλύτερα χωρίς. Σε παροτρύνει να γράψεις κάτι, αν έχεις κάτι να πεις, από το να πατήσεις το μηχανικό κλικ στην μούτζα/πινκ. Πόλλες φόρες έψαξα να βρω δέξια το πινκ αυτές τις μέρες αλλά καλύτερα χωρίς. Σταδιάλα να πάνε.
Εδώ είμαστε μέταλς, όχι φέησμπουκ.
Να επανέλθουν οι μούτζες στην πραγματική ζωή.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!
http://i.imgur.com/acnpnJN.jpg
Sexion χωρίς πινκς = Μπριζόλα χωρίς πατάτες :'(
Να ξαναμπούν και στο picture και στα Anekdota.
Στα άλλα μια χαρά είναι και χωρίς.
Τεχνικά γίνεται να μην υπάρχει σε όλο το φόρουμ , θα το δω και θα πράξω ανάλογα
Και στο σινεμα να μπουν! Μου λειπουν οι μουτζες μου. Στο αθλετιξ και το σεξιον τι να τα κανουμε, μονο πινκς παιζουν πλεον
sto fuck my life thread thelei epishs. sto styl toy epishmoy fml site. σε φαση γιου ντιζερβντ δατ, ή γιορ λαιφ σακς
αλλα γενικα βαρεμαρα. ή βαζεις ή δε βαζεις. τα υπολοιπα ολα ειναι ταλαιπωρια κιαλλα λογια να αγαπιομαστε
Έγραψα κάτι φλυαρίες στο music thread και έχω να πω μετά ιδίας εμπειρίας και ωρίμου σκέψεως ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ οι μούτζες/πινξ!
Πολύ πιο ωραία εμπειρία να διαβάζεις το φόρουμ χωρίς το γαμημένο "βαρόμετρο" πάνω από κάθε ποστ, λες και κάναμε διαγωνισμό πιο πνευματώδους... ή εύστοχου χρήστη. Τα τρολς και οι αρχιδόμυαλοι θα αποθαρρύνονται -ελπίζω- δια του αγνοείν και στο κάτω-κάτω σιγά, η φορουμάρα είναι, αν σου αρέσει ασχολείσαι, αν σε χαλάει δεν.
Μουτζοπινξ στο σέξιον μια χαρά, με αυτά άγια πράγματα που ποστάρονται ΠΙΝΞ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ. :touched: :touched:
Να μπουν πινκς/μούτζες και στο τζένεραλ για να πινκάρουμε ωραία γκιφάκια/βιντεάκια/ανεκδοτάκια.
Θρεντς που γίνεται σοβαρή συζήτηση όπως πχ το taxis να γίνουν move στο πόλιτξ.
Λαέ του ΕΡ πάνε 9 μήνες χωρίς μουτζοπινκς, ποιό είναι το aftermath;
Προσωπικά μου λείπουν, πάντα κοιτάω μηχανικά πάνω δεξιά να δω τι "έπιασε" το κάθε ποστ που κάνει άλλος και ξενερώνω όταν ποστάρω εγώ κάτι και δεν έχει πάρει μούτζες.
Νομίζω ότι από άποψη traffic δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά έτσι κι αλλιώς, και in all απλά χάνει λίγο η ΕΡ εμπειρία. Προτείνω να επιστρέψουν, αυτή τη φορά επώνυμες για να μη ψαχνόμαστε. Δίκαιο και τίμιο.
Να επιστρέψουν. Ει δυνατόν ανώνυμες για να υπάρχει περισσότερος τζερτζελές και χάος.
Αγαπητοί συναγωνιστές
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που βρέθηκα να κάνω τον "admin" σε αυτό το αγαπημένο μέρος για κάποιους από μας ή μισητά αγαπημένο (love to hate αλλά δεν βρήκα πως να το γράψω) για κάποιους άλλους ήρθε η στιγμή να κλείσει και ο δικός μου κύκλος εδώ.
Ο βασικός λόγος δεν είναι ότι δεν υπάρχει κίνηση, μια χαρά είναι η κίνηση αν σκεφτείς ότι τα φόρα πέθαναν ή πεθαίνουν.
Ο βασικός λόγος είναι ότι απέτυχα στο μοντέλο που είχα στο μυαλό μου. Στο κάτω κάτω δεν είναι και κάτι συνταρακτικό για να πεις "κρίνω ή κρίθηκα". Όμως όταν με ενημερώνουν -πάνω από ένας ή δυο- ότι το φορουμ περνάει την χειρότερή του φάση ή ότι με τον τρόπο που έχω στο μυαλό μου ως λειτουργία διώχνω τους users , ε δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας.
Για μένα κάποιες αρχές δεν μπορούν να καταπατηθούν, και αυτές τις κρατάω παντού στην ζωή μου. Έτσι λοιπόν σας ενημερώνω ότι σαν καταληκτικη ημερομηνία θα είναι το τέλος του έτους 31-12-2016. Από 1-1-2017 θα μπει το φορουμ σε read only mode και μετά δεν είναι δική μου απόφαση αν θα συνεχίσει να υπάρχει ή όχι.
Όποιος έχει να προτείνει κάτι ας μιλήσει με τον dragonlord και ας μην απαντήσει σε αυτό το thread. Από τεχνικής πλευράς μπορώ να βοηθήσω, αλλά σε καμιά περίπτωση οχι σε θέμα moderation / administration
Το ποστ δεν είναι ποστ αποχώρησης, για μένα το έχω ξαναπεί, το ER μου έκανε περισσότερο καλό από όσο μπορούσα να το φανταστώ κάνοντας εκείνο το ποστ πριν μερικά χρόνια για κάτι αυθεντίες σε δισκάδικα. Είναι το url που πατάω πάντα πρώτο, και θα συνεχίσω να μπαίνω :)
tl;dr
31-12-2016 μπαίνει το forum σε read only mode
όποιος πιστεύει ότι θέλει να το πάρει μιλάει με Dragonlord
δεν υπάρχει πίκρα ή στεναχώρια, ίσως λίγο η αίσθηση της αποτυχίας
*του σωτήριου έτους
Spoiler
Σαμπρέλα, αγόρι μου, εσύ δεν έχεις καμία ευθύνη για τη "χειρότερη φάση του φόρουμ". Σεβαστό και κατανοητό, όμως. ;)
οι users δε φεύγουν λόγω του administration/moderation και η "φάση" είχε πέσει πολύ πριν αναλάβεις σαρμπέλ. ίσα ίσα, πιστεύω ότι από τότε που ανέλαβες το πράγμα έχει ισορροπήσει αρκετά και πέρα από λίγες εξαιρέσεις έχει μείνει ένας - μικρότερος μεν - αλλά καλός πυρήνας χρηστών.
τεσπα, ελπίζω να βρεθεί κάποιος εξίσου καλός να αναλάβει ή να αλλάξεις γνώμη μέχρι το τέλος του έτους.
Σαμπρέλα εννοείς φεύγεις μόνο από το δύσκολο κομμάτι του moderation/administration? Ή παραδίδεις και το τεχνικό παρέα;
Αν έχεις λίγο χρόνο και δε βαριέσαι θα ήθελα να μας εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά σε ποια πράγματα θεωρείς ότι απέτυχες. Εξέφρασε κάποιος παράπονο για σένα ή για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι καταστάσεις;
Επίσης,
επ, πρόσεχε λίγο
wtf :(
τα φόρουμ σαν θεσμός έχουν γενικά εκλείψει λόγω social media, είναι παρωχημένα. το ότι δεν είναι το ερ που θυμόμαστε από όταν ήμασταν 16 χρονών (εγώ τουλάχιστον) δεν είναι ευθύνη κάποιου moderation (που δεν υπήρχε κιόλας ποτέ, πάντα αυτορυθμιζόταν). από κει και πέρα το μόνο που θα ήθελα είναι να συνεχίσει να υπάρχει το φόρουμ κι ας μην ξέρω ποιος το έχει (τα λεφτά τα βρίσκουμε), είναι ωραία συνήθεια να μπαίνω κάθε μεσημερί και να βλέπω 5-10 πράγματα από άτομα που διαβάζω χρόνια τώρα, οπότε ένσταση ως προς το read-only του πράγματος.