https://33.media.tumblr.com/2fc34d34...w158o1_500.gif
:wave:
Printable View
πολυ μετρια σεζον... μας κουρασε ο φλοκι μας κουρασε που η μουναρα δεν εσφαξε τον σφετεριστη μορφονιο. μετρια πραγματα. και ασυνδετα. πως απο τον βλακα αγκλο βασιλια και τις επιδρομες στην αγγλια πηγαμε στη γαλλια ενας θεος το ξερει
Αν και θεαματική από δράση, ψιλοαχταρμάς σεζόν όντως. Το οποίο αποδίδω μόνο στο ότι πατάνε (πολύ χονδρικά, εννοείται) στην πραγματική ιστορία του Lothbrok και προσπαθούν να αποδώσουν τη σειρά των γεγονότων. Γενικά πάντως, δε μας χάλασε, μια χαρά ήταν.
είμαι και με τους 2 τους από πάνω :)
Spoiler
ωραίος ο Raven :D
γενικά είναι μια ωραία σειρά που μας βγήκε καλύτερη απ ότι υπολογίζαμε (history channel ).
Ακόμα και με τα αρνητικά της μια χαρά την βλέπεις σε κάθε επεισόδιο, ακόμα και αν έχω σπαστεί με κάποιες εξελίξεις χαρακτήρων γενικότερα.
άσε, το "ΜΦκΕΚΗοΑ" (τα εικονογραφημένα εννοείται) σε συνδυασμό με τα σάγκας που έχω διαβάσει και κάποια σκόρπια ιστορία, με έχουν σποιλεριάσει άσχημα. σε φάση βρίσκει ο ράγκναρ τονSpoiler
όπως είπα και παραπάνω, κακή ροή για την φετινή σεζόν που χαλούσε όλη την εικόνα της σειράς. πολύ καλό φινάλε όμως και
Spoiler
Rollo. Once a mounopano, always a mounopano.
why ? epeidh 8elei na ma8ei gallika ?
πιο αδιάφορη σεζόν, πεθαίνεις
Yep
Αχά.
να πω ότι η 4 μου άρεσε περισσότερο από την 3 αλλά εδώ έχουμε κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη ΑΔΕΡΦΙΑ
Spoiler
Συμπαθητική επιστροφή, αν και ουσιαστικά προπαρασκευαστικό επεισόδιο για τη δράση που έρχεται. Και η Lagertha όλο και ομορφαίνει με τα χρόνια :pink:
Η κόρη του πολάνσκι είναι ότι πιο όμορφο έχω δει, ίσως είναι ο ρόλος δεν ξέρω. Γενικά ωραία παιδιά στη σειρά, μπράβο.
Έρωτας η κόρη του Πολάνσκι πραγματικά
:/
Όλα τα λεφτά η τελευταία σκηνή του 16
Spoiler
ναι, γάμησε.
νομίζω το ξεχείλωσαν όμως. ok, εδώ τελειώνει το saga του ράγκναρ. η 5η σεζόν τη φάση? το πάνε για great heathen army σκηνικά?
μλκ οχι. μπαινω να γραψω, γιατι απλα ΟΧΙ
^ Συμφωνώ. Το λίγο που την πρόλαβα στην τρίτη σεζόν, πριν το παρατήσω, ήταν απλά για κλωτσιές στη μούρη. Άκρως εκνευριστική.
Σιγά τα αίματα μωρή.
μόνο κούραση...
αυτά τα μούλικα του ράγκναρ που έχουν μονοπωλήσει την σεζόν έχουν αρχίσει και μου την δίνουν στα νεύρα
Ανεξάρτητα από το πόσο καλά κρατάει ή όχι η σειρά, νομίζω ότι είναι λογικό και αναμενόμενο να μονοπωλήσουν τα μούλικα αφούΑπό κει και πέρα βέβαια, το 418 ήταν πολύ δυνατό πάντως.Spoiler
...όπως και το 419!
Αν κάποιος γκρινιάζει ακόμη, για ποιο λόγο βλέπει τη σειρά VIKINGS ξέρω γω.
Σε σχέση με το τελευταίο βασίλειο που υστερεί η σειρά; Αν είναι καλή να την ξεκινήσουμε από βδομάδα που θα το τελειώσουμε.
ακόμη να τη δεις?
κάνει λίγο κοιλιά σε σημεία, αλλά γενικά να τιμήσεις. αξίζει.
ξεκινάει σήμερα :D
:headbang: αν και κρατάω μικρό καλάθι πια...
α ναι, δεν την έχω δει ακόμα...περιμένω να πιάσει γενάρης να τα ξύνω σπίτι και να σκέφτομαι επιδρομές σε ζαχαροπλαστεία με μπουγάτσες και πιτόγυρα σφαγμένα στα 4..για να μπω στο κλίμα.
Έχουμε κανέναν στην Ιρλανδία; Δε θυμάμαι.
Πολύ meh τα τελευταία:-(
Olh h seira htan POLY meh ;p
Ε όχι και όλη σειρά meh:P. Οι 2 πρώτες σαιζόν τουλάχιστον ήταν αρκετά καλές κατ' εμε