http://i.imgur.com/MDMlE2o.png
Printable View
apo thn 25 mphka egw. afinoun averta kathe ligo kai ligaki evazan 4-4, vevaia de sas xreiazetai pleon h plhroforia
λοιπον θα τα πω γιατι θα σκασω
γενικα το παιχνιδι μου αφησε μια γευση,σα να ηταν στημενο (δε λεω οτι ηταν ε)
δεν εχω ξαναδει χειροτερο κοουτσαρισμα. ρε αγορι μου καλο παιδι πεδουλακη, βλεπεις στο τριτο δεκαλεπτο οτι εχουν 5 φαουλ απο το 7.και αντι να βαλεις χοντρο και να παιξουμε μεσα στη ρακετα να παιρνουμε τα φαουλ να βαραμε τις βολες, αρχιζουν και βαρουν τα τριποντα.
τον τσαρτσαρη, που σημερα δεν υπηρχε, τι τον αφησες τοσο πολυ?
οι οδηγιες σου σημερα ποιες ηταν? η ομαδα επαιζε χωρις συστημα. τιποτα, δεν ειχαν δουλεψει καθολου. και το ειδες στο προηγουμενο παιχνιδι οτι ειχαμε θεμα εκει, αλλα τιποτα...
διαμαντισης να παιρνει μπαλα να κοβει μεσα και να ξαναβγαινει εξω. ενα σουτ σε ολο το παιχνιδι.
το βλακα τον αλλον που νομιζει οτι παιζει μπασκετ αλανας και 3 φορες πηγε να καρφωσει απο τα 2 κμ μακρυα, δεν του πες τιποτα ?ολοι κλωτσοσκουφι?
ο ουκιτς ρε μαλακα ειχε στο ζεσταμα στο δευτερο, 5 στα 6 τριποντα. και δεν εβαλε τιποτα. τα νευρα μου. διαιτητες ενταξει γαμηθηκαν, αλλα με τετοιο παιξιμο απο εμας δε φταινε σε τιποτα
τεσπα δε ξενερωνουμε ποτε.
εχω ελπιδες. αλλα αν δεν δουλεψουν στο πως να σπασουν τη ζωνη εχουμε θεμα.
η ζωνη δε σπαει μονο με τριποντα. παρε ενα τηλεφωνο το ζοτς...
σνιφ κλαψ διπλο στη βαρκελωνη παο ολε ολε
Άξια νίκη της μπάρτσα, κάκιστη εμφάνιση για τον παο.
Δίνω ένα 35-65 υπέρ της μπάρτσα πλέον για την πρόκριση.
Αθλιότατη πρώτη περίοδος με την ομάδα να ξυπνάει στα τελευταία 5 λεπτά της δεύτερης.
Το πρόβλημα κατα τη γνώμη μου ξεκίνησε με τη χαλαρή άμυνα, οι ισπανοί έβαζαν τα πάντα και η ψυχολογία πήγε στο ταβάνι (σε συνδιασμό με την απίστευτη αστοχία μας). Μάλλον νόμιζαν πως το συμερινό παιχνίδι θα ήταν περίπατος (όπως έγινε χτες με τον ολυμπιακό).
Πραγματικά ήθελα να πιστέψω πως ο Τσαρτσαρής είχε ακόμα κάτι να δώσει. Μετά το πρώτο παιχνίδι στην ισπανία είχε μάλιστα δηλώσει πως μετάνιωσε που ήταν τόσο διστακτικός στην επίθεση, σήμερα πάλι τα ίδια τον άφηναν επιδεικτικά όταν έπαιρνε μπάλα και αυτός δεν επιχείρησε τίποτα τελειώνοντας με 1/4 ελεύθερες βολές και αρνητικό PIR. Δυστυχώς πρέπει να φύγει.
Ο Γκίστ έχασε τρια καρφώματα απο μόνος του (βρήκε στεφάνι) ενω μπορούσε να παίξει πιο safe. Μου πέρασε πως απλά προσπαθούσε να εντυπωσιάσει το πλήθος.
Αφού το ματς είχε πάρει τον κατήφορο δε δοκίμασε καν να βάλει λίγο το Μπάνκς ίσως άλλαζε το mentality.
Μήτσος άποντος, πολύ κακή μέρα.
οτι και να πουμε αυτο που εχει πετυχει η ομαδα ειναι υπερανω προσδοκιων.μπηκαμε σε μια σειρα που το πιο λογικο φανταζε ενα 3-0,3-1 και ανταυτου γυρισαμε απο την ισπανια με το 1-1,χανοντας το πρωτο ματς στις λεπτομεριες και στην αθηνα σε αλλο ενα ματς θριλερ το πηγαμε στο 2-1.δυστυχως το αποψινο φανηκε απο νωρις πως ειναι χαμενο ματς.ακομα και οταν μειωσαμε στους 2,η μπαρτσελονα το ξαναπηγε στο +11 σε χρονο dt.
οπως και να χει αν και ακομα μεγαλυτερο φαβορι οι καταλανοι πλεον,επειδη τα εχουμε δει ολα απο αυτη την ομαδα,τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα.
8-0 σερί στο τέλος η εφές, απίστευτα πράγματα. Οι δικοί μας έπαιζαν με το χρόνο απ´ τα μισά της τρίτης περιόδου αντί να τελειώσουν φαινομενικά εύκολα καλάθια/αιφνιδιασμούς και στο τελευταίο δίλεπτο έκαναν φάουλ στα 20" της επίθεσης των τούρκων ενώ κερδίζαμε με 5-6 πόντους.
Σπανούλη ψόφα.
Ο Farmar με το 3ποντο και το κλέψιμο στα καπάκια έφερε το παιχνίδι στα όρια.
Τρομερός πόντος του Lukas μετά το άστοχο τρίποντο...
Δυστυχώς στα playoffs τιμωρείται κάθε στιγμή χαλαρότητας. Πιστεύω στο ΣΕΦ θα νικήσουν.
στην ισπανια η τσσκα νικησε την καχα..προηγηθηκαν 3 τεχνικες και ενα αντιαθλητικο στην ισπανικη ομαδα και ολο το γηπεδο να βριζει εν χορο την ευρωλιγκα..μαλιστα για κανα 2λεπτο επεφταν και αντικειμενα..αφου θελουν με το ζορι τελικο τσσκα-μπαρτσα πως να γινει
Μόνο με θαύμα
Άλλη μια ομορφιά του αθλητισμού βιώνουμε σήμερα.
2011: τελευταιο παιχνιδι της σειρας παο - μπαρτσα στα 2 πρωτα λεπτα , 2 φαουλ ανυπαρκτα στον μητσο
2013:τελευταιο παιχνιδι της σειρας παο - μπαρτσα στα 3 πρωτα λεπτα , 3 φαουλ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ στον μητσο
κοινος παρανομαστης διαιτητης λαμονικα
τους ανοιξε και η κωλαρα
ΨΟΦΟΣ
Ρεσιτάλ γαμωσπιτιασης από τους διαιτητές.καμία ελπίδα.
Πολλά μπράβο στην ομάδα γενικά για την πορεία.
Πιστεύω αν δεν υπήρχε η πρώτη περίοδος το ματς θα ήταν εντελώς διαφορετικό!
Στις επόμενες τρεις περιόδους φάνηκε πως ο παο παίζει μια από τις καλύτερες άμυνες εκεί έξω... όμως τα παιχνίδια κερδίζονται με σκορ και εκεί χρειάζεσαι την επίθεση. Με 6.8% στα 3π δεν πας πουθενά ;)
Είναι προφανές το ότι η ομάδα χρειάζεται μια ακόμη μεγάλη προσωπικότητα βλέποντας πως παραλύει όταν λείπει από το παρκέ ο Διαμαντίδης.
Η διαιτησία ήταν σε γενικές γραμμές καλή.
για να λεμε και του στραβου το δικιο η ομαδα οπως και στο 4ο ετσι και σημερα ηταν τραγικη...αλλα σε εχουν κλεψει σε δυο ματς απτα πεντε ..του πουστη..
τεσπα με απλες κινησεις αλλαζουν ολα..φερνεις ενα καλο ασο να ξεκουραζει μητσο-ουκιτς , ξεπερναει εγωισμους ο τρακης και φερνει πισω τον μεγαλο και ολα καλα
me douleueis? ti ola kala? upergamame ama ginoun auta. mono kala?
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
:malakia:
edit
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...60801206_n.jpg
:pink:
:pink:
Μακάρι
Euroleague fine PAO €100k plus four games without spectators
μας το κλείσαν το μαγαζί φέτος 260.000 σύνολο.
σκατα στον ταφο τους βασικα..σιχαματα
Μη μασάτε θα τον καθαρίσει η πράσινη το μουνί το Μπερτομέου
Λατρεύω Παναθηναϊκούς να κλαίγονται για διαιτησίες, τιμωρίες κτλ στο basket.
δεν ειν αυτο μωρε, η κλαψα ειναι για το οτι παιζουν αλλες τρεις/τεσσερεις ομαδες στο φαιναλ φορ και πρεπει πασει θυσια να ειναι μονος του ο ΥΠΕΡΕΞΑΣΤΕΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, Ο ΓΚΑΛΙΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ, και φυσικα να μην του αντιστεκεται κανεις. καλομαθηματα ειναυτα, τι να καμεις =)
Λατρεύω γαύρους που έχουν και άποψη για ένα άθλημα που ήταν τσίρκο για κανιά 20αριά χρόνια.
Αλλά άλλωστε οι απόψεις είναι όσες και οι κωλοτρυπίδες..
50 χρονια ηταν. δεν ειχαμε γεννηθει.
για την ακριβεια η ομαδα που πηρε ευρωπαικο το 97 δεν υπηρξε ποτε.
απ την αλλη βεβαια, ειναι ωραιο να κρινεις ποιος ξερει μπασκετ και ποιος οχι οταν οι οπαδοι παο ψηφισαν τον Ουκιτς στην καλυτερη πενταδα ευρωλιγκας.
Έλα σιγά..εδώ άλλοι λένε ότι ο σπανουλης είναι καλύτερος του Διαμαντιδη και ότι ο Ζοτς είναι γκαστονε
ρε εδώ υπάρχουν αποτέτοιοι που λένε ότι ο νεάντερταλ είναι ο νέος κούκοτς:-P
ας κοροιδεψουμε καποιον που παραδεχεται οτι δεν εχει ιδεα
φυσικα!!
ΛΟΛΟΛ, Ε ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΕΙΠΕ!!!!
μπαη δε γουεη Ιμπεριουμ επειδη εισαι ακριβως αυτη η μεριδα οπαδων παο, εξηγησε μου μια απορια. Ενταξει ο Μαρινακης κι ο Κοκκαλης και ο Νταιφας και ο Γουλανδρης και οι Ανδριανοπουλοι.
οι Αγγελοπουλοι πως ακριβως εξηγειτε μεταξυ σας το γεγονος οτι ειναι σαπιοι και παραγκιτες? ειναι το μονο που δεν εχω καταλαβει.
μπα ρε μιτς δεν εισαι τοσο ΓΑΤΑ ;-) για να καταλαβες σε ποια μεριδα οπαδων ανηκω οποτε μαλλον η αποψη μου σου ειναι αχρηστη και την κραταω για τον εαυτο μου
Ας μην κοροιδεψουμε καποιον ανιδεο που γραφει σε φορουμ για το μπασκετ και συγκεκριμενα στο θρεντ για το ΝΒΑ, επειδη ειναι βαζελος, αρα καλο παιδι.
Οταν υπερασπιζεστε γελοιοτητες σαν και το ποστ του πρασινου φιλου μας, δε νιωθετε ντροπη που ο μονος λογος που το κανετε ειναι επειδη υποστηριζουν την ιδια ομαδα με σας? Ειλικρινης απορια.
πινκαρα γιατι εχεις point αλλα σου μιλαω οσο πιο ειλικρινα γινεται γτ προφανως δεν μ ξερεις..δεν εχει να κανει με χρωματα και ομαδες (το συγκεκριμενο σχολιο που εκανα)..δεν το χω σαν χαρακτηρας να την λεω σε καποιον για καποια μπαρουφα που ειπε σε θεμα που δεν κατεχει ( και το δηλωνει κιολας ε , δεν το παιζει εξυπνος)..δεν εχει νοημα κιολας
Ενταξει οκ το δεχομαι, απλα δε μπορω να σε φανταστω να κανεις το ιδιο σχολιο αν το screenshot ηταν απο το φορουμ του skatogavros.gr
και ομως ψηλε απτην στιγμη που θα δηλωνε αγνοια για το θεμα δεν θα εκανα..σε σοκαρα πολυ? :dfinger:
τοτε γιατι την λετε σε μας? αφου οπως ειπε ο αλλος δεν ξερουμε απο μπισκιτ, μποσκετ, πως λεγεται...
Εγώ από την άλλη έχω την απορία, κατά τους γαυρους που διασκεδάζουν με την "γκρίνια οπαδών ΠΑΟ" (δηλαδή το πρωτοσέλιδο πρασινης της τριψήφιας κυκλοφορίας, λολ), η διαιτησία ήταν 50-50 με τη μπαρτσελονα; Διότι αν (πιστεύευε ότι) ήταν κάτι όντως δεν ξέρετε από μπάσκετ, ενώ αν δεν το πιστεύετε, σας αξίζουν σφαγές κοράκων μέχρι τον αιώνα τον άπαντα.
Όσο για την τιμωρία, ο κώλος του δημητρακη τα ήθελε, να μάθει να σκάει. Αυτό δε σημαίνει ότι έγινε κάτι χειρότερο από πχ στο ΣΕΦ που μπούκαρε όλος ο κόσμος μέσα (και είχε υπεράριθμους και έπεσαν πράγματα κλπ). Ο οπαδός ΠΑΟ έχει λόγο να φωνάζει, του στερούν κάμποσα παιχνίδια.
η διαιτησια αθλια ηταν και στα 5 ματς υποστηριζα(με) παο, αλλα το οτι θα κυκλοφορατε σε 40 χρονια και ακομα θα αυτοαποκαλειστε ''ο πρωταθλητης ευρωπης'' ακομα κι αν δεν εχετε παρει αλλο ως τοτε ειναι εμετος. εκει κ μονο εκει ειν η οποια δικια μου ''ενσταση'' προσωπικα.
οχι αλλα γουεμπλει , πως το λενε (μια υπερβολικη συγκριση, το ξερω οτι μια συμμετοχη σε τελικο δεν ειναι το ιδιο με 6 κατακτησεις, χαιρω πολυ, αλλα ξερετε τι θελω να πω).
Δεν είναι πρωταθλητής Ευρώπης ο ΠΑΟ. Είναι η τρίτη μεγαλύτερη ομάδα (με βάση τις κατακτήσεις) στην Ευρώπη και σίγουρα η πιο πετυχημένη στα χρόνια που εμείς βλέπουμε το άθλημα. Αν κάποιος μπορεί να είναι περήφανος για ομάδα, αυτή αξίζει να είναι ο ΠΑΟ. Η μεγάλη διαφορά με το Γουέμπλεη, δεν είναι τόσο η δυσκολία (είναι debatable τι είναι πιο δύσκολο, 6 κατακτήσεις Euroleague ή να πας τελικό CL πχ), όσο το ότι συνέβη εκατονοχτακόσια χρόνια πριν. Κρατάμε την ιστορία, αλλά ο μπασκετικός ΠΑΟ ακόμα προσφέρει. Το σχόλιο σου θα είχε νόημα αν το έκανες σε 40 χρόνια όντως, είναι πολύ νωρίς για να σταματήσει ο κόσμος να μιλάει με θαυμασμό γι' αυτή την ομάδα κι ας μην είναι (και) φέτος πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Αν κάποιος οπαδός ποδοσφαιρικής Μπαρτσελόνα έλεγε ότι είναι η καλύτερη ομάδα της 10ετίας σε χρονιά που δεν πήρε το CL, θα σε ενοχλούσε το ίδιο;