Με το σκηνικο κασιδιαρη εχουν ανεβει απ'οτι φαινεται, σίγουρα ωστε να επαναφέρουν τα ποσοστά μετά την μικρή πτώση 1-2 μονάδων στις δημοσκοπήσεις
ξέρω πως θα φανώ σκατιάς, αλλά ευτυχώς που δεν τον συνελαβαν κιολας
Με το σκηνικο κασιδιαρη εχουν ανεβει απ'οτι φαινεται, σίγουρα ωστε να επαναφέρουν τα ποσοστά μετά την μικρή πτώση 1-2 μονάδων στις δημοσκοπήσεις
ξέρω πως θα φανώ σκατιάς, αλλά ευτυχώς που δεν τον συνελαβαν κιολας
Μπορει καποιος να ποσταρει το tweet της Καιλής γιατι με εχει κανει μπλοκ και δεν μπορω να το δω? (μεγαλη ιστορια)
https://p.twimg.com/Avk15waCMAAvnjk.jpg
pes k tin istoria
το βραδυ που ειχε ψηφισει το Μνημονιο Vol.2 ειχαμε ενα διαλογο στον οποιο την πατησα κατω με επιχειρηματα!!! (οχι βρισιες) και απ'οτι φαιενται με μπλοκαρε πριν παει για υπνο, τωρα το ειδα και γω.
Ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΛΑΟΣ, Κωνσταντίνος Παναγάκος, δήλωσε ότι για πρώτη φορά τα τελευταία 12 χρόνια δεν ψήφισε ΛΑΟΣ και πρόσθεσε ότι «ο Καρατζαφέρης κοροϊδεύει τους πάντες και εμένα προσωπικά. Ήρθα δεύτερος στις εκλογές του Μαΐου, με έβαλε τρίτο στη λίστα, γιατί ήθελε από ορισμένους να εισπράξει κάτι. Μας κορόιδευε και μας έλεγε ότι κυνηγάει λαθρομετανάστες, όμως στις προηγούμενες εκλογές φερέφωνα του Καρατζαφέρη έβαλαν Αλβανούς να μοιράζουν ψηφοδέλτια του κόμματος».
Ενώ, στη συνεχεία, πρόσθεσε ότι ψήφισε άλλο κόμμα.
Από news247,στο ίδιο με τον του ΛΑΟΣ:Ενώ, τέλος, είπε: "Ψήφισα Χρυσή Αυγή. Δεν ψήφισα με θυμό. Ο κ. Καρατζαφέρης δεν θέλει εμάς τους εθνικιστές". Η τοποθέτηση αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.
το οριτζιναλ ειναι αυτό πάντως
http://3.bp.blogspot.com/_KwH3f74JA8...E%95+PLUTO.jpg
το ματς πάει για Χ
Μεταξύ του 7% της Χρυσής Αυγής τον Μάη και των σημερινών εκλογών μεσολάβησαν τα εξής:
- Το εγέρθητι.
- Το ξύλο κατά την μοτοπορεία όπου έγινε προσαγωγή κόρης Μιχαλολιάκου και Παναγιώταρου.
- Το ξύλο στη Βέροια.
- Το ξύλο στην Κανέλλη ζωντανά στην τηλεόραση.
- Οι αναγγελίες του Παναγιώταρου ότι θα πετάξουν μετανάστες έξω από τα νοσοκομεία.
- Επιθέσεις σε μέλη και περίπτερα ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Και παρ' όλ' αυτά η Χρυσή Αυγή φαίνεται να κρατάει τα ποσοστά της, ίσως και να τα ανεβάζει.
Συμπέρασμα: έρχονται δολοφονίες.
Quote:
Τοκάτας Φούγκας @platitudinous
400.000 ψηφοφόροι καταδίκασαν τη λεκτική βία των γυναικών την ώρα που τους χτυπά ο σύζυγός τους.
Με βάση τα αποτελέσματα και άσχετα από το ποιο θα βγει πρώτο κόμμα είτε θα έχουμε κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ είτε δε θα έχουμε κυβέρνηση ε;
Δηλαδή δεν θα χουμε...
θα χουμε μωρέ
τι αλλο να αλλάξει σε επομενες εκλογές
ολα τα περιμένουμε, ακομα και τσοντα συριζα-δημαρ-πασοκ/καμμενο
στο τγουιτερ ολα τα δεξια και νεοφιλελευθερα σιχαματα μιλούν για χαλαρη νικη από 3-5 μονάδες (λολ)
Κάτι τέτοιο βλέπω και εγώ, ίσως και χωρίς δημάρ.
Αλλιώς σύριζα με όλους τους αλλους, πράγμα δύσκολο.
το οποιο δεν συμφερει κανενα απο τα 3
δεν ξερω αν θα γινει τοσο ευκολα
με συριζα γυρω στο 30% αντιπολιτευση και να κερδιζει ποντους αφου δεν θαναι κυβερνηση μαλακες θα πιαστουν οι 3
Ήδη στο Mega έχει αρχίσει να εκφράζεται η γραμμή ότι πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχει οπωσδήποτε στην κυβέρνηση. Προφανώς ώστε να φθαρεί και να μη βγεί κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές.
Να το πω παντως;
ετσι οπως εχουν τα πράγματα, ειναι μάλλον καλύτερο να βγει ΝΔ. Ξέρω ειναι πολυ σουρηαλ και δεν μπορώ να προβλέψω τις εξελίξεις, οποτε το δηλώνω με καθε επιφύλαξη.
ετσι οπως διαμορφώνονται τα ποσοστά, χωρίς πασοκ δεν πας πουθενά. συριζα και δημαρ δεν μπορουν να βγάλουν 150 βουλ.
μια πιθανη κυβερνηση σαμαρα-πασοκ-δημαρ, χαντακώνει τους πάντες στο πρώτο στραβοπάτημα εφόσον αυτό ακολουθηθεί από γρήγορα αντανακλαστικα του εργατικού κινηματος.
πράγμα που δίνει την άνεση στον συριζα στις επομενες εκλογες να πάρει την αυτοδυναμία.
τα αρνητικα μιας τέτοιας εκβασης ειναι οτι θα προλάβουν να περάσουν μεγαλύτερα γαμήσια (απορώ βέβαια πως) και θα πάρει κιαλλους ψήφους η ΧΑ αλλά θέλω να πιστευω (παραειμαι αισιοδοξος I know) πως ο χαοτικος εθνικισμός, εχει λίγο πολύ πολωθεί και θα πάρει σειρά ο καμμένος.
αυτά τα λίγα για την ώρα γιατι βλέπω να μην βγαινει πρώτος ο συριζα (και με την λογικη οτι δεν παμε σε τριτες εκλογές)
ανταρσυα φαινεται να πέφτει περίπου στο μισό. ειναι κριμα που η αριστερά έχει περιορισμένες δεξαμενές ψήφου ενίσχυσης.
Η κανελη μιλάει ψιλό ωμά για ιδεολογικά και φυσικά όπλα παρα ποδας για την αντιμετώπιση της χρυσής αυγής..
ποιο πολύ με τρομάζει μια κυβέρνηση με αξιωματική αντιπολίτευση την χα.
Ela einai sxedon vevaio oti tha ginei auto pou eipe o amnesiac.
Akousa twra ta stelexh sth net.
Nai men de theloume , alla eixame desmeutei oti tha voithisoume sto na ginei kuvernhsh.
Γενικά αυτό που είδαμε σήμερα ήταν ο επιθανάτιος ρόγχος της μεταπολίτευσης, ένα γκρεμισμένο πασόκ, ένα κκε που στη μεγαλύτερη στιγμή του εργατικού κινήματος στη σύγχρονη ελλάδα κατάφερε μια τρύπα στο νερό, και μια ΝΔ που μόνο το γερο-καραμανλή δε σήκωσε απ'τον τάφο για να καταφέρει να βγει πρώτη. Και δυο κόμματα-φούσκες (καμμένος-κουβέλης) απλά δορυφόροι με μηδενικό πολιτικό στίγμα. Σε περίπτωση που η νέα κυβέρνηση είναι (όπως όλα δείχνουν) συγκυβέρνηση νδ-πασοκ, τότε η φθορά τους θα είναι ολοκληρωτική και το μέλλον επιφυλάσσει πόλωση ανάμεσα σε συριζα-χα. Κάτι πολύ τρομακτικό σαν σενάριο.
Χ.Λ.Α
αυτο που εσκασε τωρα απο τα γραφεια του συριζα ειναι οτι σε περιπτωση μη σχηματισμου κυβερνησης κατα τη διαρκεια διερευνητικης εντολης νδ, ο συριζα θα καταθεσει κατευθειαν την διερευνητικη εντολη και δε θα προσπαθησει να ερθει σε επαφη με κανεναν.
αυτοσκοπος η αντιπολιτευση για τον συριζα.
Καλά κάνει, γιατί να συμμετάσχει σε τέτοια κυβέρνηση;
σχολιαζω την ειδηση και αυτο που θελω να πω ειναι οτι ουσιαστικα θα παρακαλανε ολοι να σχηματισουν κυβερνηση νδ πασοκ δημαρ για να μην παμε σε νεες εκλογες.
ετσι κ αλλιως αν δεν προκυψει κυβερνηση μεσα απο αυτη τη συνεργασια , δεν υπηρχε περιπτωση να σχηματιστει κατα τη διαρκεια της διερευνητικης του συριζα.
η ειδηση της βραδιας παντως ειναι οτι καταφερε το κκε να μπει στη βουλη.
Εγω δεν καταλαβαίνω πως κάποιος που δεν μπορει να βρει μια Άκρη με σαμαρα κουβελη μπενι Αλέκα που έχουν πάνω κάτω τον ίδιο βασικό στόχο ,την σωτηρία της χώρας ,θα μπορέσει να βρει άκρη με Μερκελ ,Ολαντ και τα ρεστα.
Ναι μεν αλλά.
Το γνωστό "δε θα γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα αυτό"
Άποψή μου είναι οτι αν στο έγκλημα σκοτώνονται 100 άτομα, γιατί να μην συμμετέχω για να σκοτωθούν 50;
Από τη στιγμή που μπορώ να συμμετέχω και να κάνω από μέρους μου ότι θεωρώ εγώ καλό, έστω και σε μικρό ποσοστό, γιατί να βγάλω την ουρά μου απ' έξω και να πω " δε με ενδιαφέρει κάντε ότι θέλετε";
Στις εποχές που ζούμε, και το παραμικρό που μπορώ να κάνω και να συμβάλλω προς κάτι θετικό, είναι μεγάλο πράγμα.
Άντε γαμήσου ρε.
Φέρε μου τη μανούλα σου, να το κάνω.