se exasa... arxika einai auta h kapoia malakia pou egrapsa me gamhmeno typing?
Printable View
se exasa... arxika einai auta h kapoia malakia pou egrapsa me gamhmeno typing?
Καλες δουλειές φρηκ,θα τιμησουμε σιγουρα.
Επισης,Spoiler
Φρηκ όλα να πάνε καλά, αλλά ξανασκέψου αυτό για την πόρτα.
Πάντως για τις μπύρες που λέτε δε νομίζω ότι οι weiss είναι η καλύτερη επιλογή για μπαρ διότι φέρνουν φούσκωμα και ο άλλος δε μπορεί να πιει όσες θα έπινε αν ήταν pills ή lager ξέρω γω. Οπότε στην αρχή τουλάχιστον βαρέλι weiss θα το απέφευγα. Από κει και πέρα βέβαια παίζει ρόλο τι κόσμο έχεις. Ο πιτσιρικάς φοιτητής δεν γνωρίζει από μπύρες και δεν έχει και λεφτά για "γκουρμεδιές" οπότε στην άμστελ θα καταλήξει και άρα όσο πιο φθηνά την πουλάς, τόσο περισσότερες θα δώσεις. ο 30άρης πάλι συνήθως άμα παίζει καλή μπύρα στο μαγαζί θα την προτιμήσει. Προσωπικά πάντως αποφεύγω μπουγαδόνερα τύπου άμστελ από το βαρέλι διότι έχουν την ίδια ακριβώς φριχτή γεύση με το μπουκάλι απλά είναι πιο ακριβά.
Τέσπα δε νομίζω ότι μπορώ να συμβάλλω και πολύ, απλά είδα φως και μπήκα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο dj είναι το Α και το Ω για ένα ροκόμπαρο. Αλλά και πάλι, εδώ θεσσαλονίκη το dizzy ας πούμε έχει τους χειρότερους dj και είναι πάντα πήχτρα. Μπερδεύτηκα, κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός :razz:
Καλές δουλειές.
Καλές δουλειές freak! Για το θέμα μπίρας, πολύ καλά τα λέει ο αποπάνω μου.
αχα. πηγε ο κολλητος μου βερολινο και μου την εφερε σε μεγαλη καρτ ποσταλ΄(ή κατι τετοιο ) σα δωρο. τη σκαναρα γιατι ηταν γαμω, την εκανα και μπλουζα και την ποσταρα και εδω. ειναι γνωστος δηλαδη? παω να γκουγκλαρω να δω αν εχει κιαλλες φωτοζ
http://www.johanpotma.com/
και
http://www.mateo-art.com/
τους αγαπω και εχω γεμίσει το σπίτι με prints τους
σε ευχαριστω που με μορφωνεις. η μπλουζα που εφταξα ποτμα γαμαει.
θα κανω κιαλλες. αν και το σαιτ του ποτμα δεν εχει πολλα. εχεικαι μερικα στο φεισμοπουκ του. αλλα ωασικα
https://www.google.gr/search?q=potma...w=1920&bih=953
και ο αλλος ειναι γαματος!!! θενξ
κοίτα αυτό: http://www.oneman.gr/keimena/style/p...s.1778188.html
δεν ξέρω πόση πέραση έχουν οι "ψαγμενες" ελληνικές (και το επιμενων ελληνικα), αλλά αν δεν ειναι πανακριβες θα ταν ωραια να εχετε κανα μπουκαλι
ενι οριακα δε σου χωνω μουτζες. το ονεμαν εχει τα χειροτερα αρθρα που εχω δει ποτε. και η μονη μπυρα που γαμαει ειναι η πειραικη απο οσες εχει... ομως με τοση μικρη ημερομηνια ληξης δε τον συμφερει να τις φερει. γαμιεται το ονεμαν με τα ηλιθια αρθρα του
δεν ειχα παρει γραμμη για το oneman, δε θα επαναληφθει. αλλά το αρθρο δεν πρότεινε ΓΑΜΑΤΕΣ μπυρες, μονο ελληνικες. πειραικη πρεπει να έχω πιει (ή καποια μικροζυθοποιιας) και ειναι ωραια οντως
ναι ι νοου το ειχα διαβασει. απλα ομως αν εχεις διαβασει προηγουμενα αρθρα του, σε πλακωνει μια εμετιλα. οποιος γραφει το ουανμαν ειναι πιθηκι τεραστιο. γενικα οι βιολογικες εχουν μικρη ημερομηνια ληξης.αρα δε ξερω κατα ποσο συμφερει το γιωργο γιατρι αν δε φευγουν ειναι θεμα... παλι καλα που το τανκερει κραταει καιρο!
Καλές δουλειές Φρηκ. Είσαι κοντά και θα τιμήσουμε.
ο συναιτερος θελει αλφα βαρελι και να την βαλουμε 2.5 ευρο... αλλα δεν ξερω αν θα βγαινουμε , αλλα μπουκαλι θα βαλουμε μπολικες , επισης αμα εχουμε καταναλωση γιατι τωρα το ξεκιναμε λιγο βλεποντας και κανοντας θα βαλουμε και αλλη βαρελισια .
egv poy de pinv mpyres kai kanw katanalwsh thelw eidikh timh sto tanqueray tonic. sta 6 pota mia klhsh svhsimo, dwro
φρικ καλες επιτυχιες και να πανε ολα καλα.
βασικα καλη υπομονη με τα τρεξιματα.
αν τυχει να βρισκομαι Αθηνα θα προσπαθηξω να σου αφησω κανα τιμητικο ευρω για κανα φραμπε. (σκετο μαυρο που σου ειναι και πιο φθηνο)
θενκ γιου εξαφανισμενε φιλε μου!! :D
egw thelw discoballa na gurna kathws tha xtupiemai upo tous hxous tou battle hymns. zhtaw polla?
νομιζω πως ναι , αλλα αμα ειμαστε μονοι μας το κανουμε!! :p
Εγώ προτείνω να καρφώσεις ένα τσεκούρι στην ντισκομπάλα και να την αφήσεις σε κοινή θέα. Μια καύλα.
http://batzbatz.com/uploads/posts/20...9272_disco.jpg
Καλές δουλειές!
Μια μερικη πρωταση στα μπυρωνια (που εικαζω συμφερουν οικονομικα κιολα)
Αφου καταληξατε σε αμστελ καλως (οχι για με, θα πρωτεινα φιξ η μυθο βαρελι, αν παιρνει βαλε φιξ μπουκαλι), απο πιλς μια σιγουρια ειναι καιζερ η φισερ, αλλα η ΖΕΟΣ ειναι πραγματικα το κατι αλλο.Δημιουργει κοινο, και ο φανατικος καιζερακιας θα τη λατρεψει.Οποτε αν παιρνει για 2 πιλς πρωτεινω Ζεος και Φισερ (που φαινεται πιο λουξουρυ απ τη καιζερ).Για μαυρη επισις πρωτεινο την μπλακ-μακ της Ζεος αλλα οι μαυρομπυρακιδες ειναι συνηθως σκαλωμενοι με Γκινες η μερφης (πιο πολυ γκινες), οποτε το κουτι θα ειτω μια λυση.Θωλη ψιλοσιχαμα για με αλλα οι φαν αγαπανε μαιζελς η ερντιγκερ (οτι σε συμφερει καλυτερα βαλε απ'αυτες).Βαρελι Β' αν παιξει θαναι αστοχο να βαλεις διπλα απο αμστελ καμια χαινεκεν η γενικα περιπτερομπυρες,πιλσενεριά θαταν καλυτερα(καιζερ).Κοκκινες ειναι χασιμο χρονου,εχε καμια καβαντζα αν σου ζητησουν να δεις πως παει και βλεπεις.
Προσωπικα ειμαι υπερφαν της κρουσοβιτς αν εβαζες καμια εξτρα.Εχει γαματη μαυρη κιολα.
Γενικα το στορυ πως εχει?εχετε καταληξει ποσα/τι μπουκαλια και βαρελια θα παιξουν?
Α,και μπινελικι αναλογον.Και πικαντικο-βαρυ, και σκετο-τσακιρικο.Ριγανη κλπ ψιλο β'
Μπυρονια θα σερβιρουμε μονο οταν θα παιζει ροκιες.
Αυτόματο πωλητή προφυλακτικών στις τουλέτες μη ξεχάσεις να βάλεις.
Σοβαρά τώρα.... τουαλέτες κιμπάρικες ε; Όχι 0,33τμ του στυλ, είμαι μέσα, αλλά για να βγώ ανεβαίνω πάνω στη λεκάνη γιατί δεν έχει χώρο να ανοίξει η πόρτα.
Βάλε και ένα τέτοιο.
Ρίχνεις κέρμα, σου πετάει καλαμάκι, το βάζεις στην τρύπα, φυσάς, γράφει πόσο έχεις πιει.
5 μπουκάλια τσάμπα σε όποιον το τελικιάσει.
http://i1089.photobucket.com/albums/...s/IMAG0120.jpg
η φωτογραφία είναι από pub στη Φλωρεντία.
για βαρελι καταληξαμε αλφα , για να την δινουμε μαλλον 2.5 ευρο και να φευγει νερακι , ζεος μαρεσει και μενα αλλα θα παρουμε τπτ πιο εμπορικες και βλεπουμε , φισερ , ερντιγκερ και γκινες 99% και σολ για τις κυριες . Οι τουαλετες δεν ειναι πολυ μεγαλες αλλα για να τις αλλαζαμε θα θελαμε + κανα 2.000 ρο , το θεμα ειναι να ειναι μικρος ο χωρος για να μη πολυ παλατζαρεις οταν εισαι στουπι.
Sol φίλος είναι μια αηδία και μισή. Παγωμένα κάτουρα.
+άπειρο σε atropos για τις τουαλέτες. Γίνονται που γίνονται οι ανδρικές μουνί μέσα σε ένα δεκάλεπτο, να αναγκαζόμαστε κιόλας να γινόμαστε ένα με την τουαλέτα δεν λέει.
η σολ ειναι γυναικεια μπυρα ρε γαβ γαβ , με λεμονακι και τα ρεστα..
πρωτα απόλα καλές δουλειές φρηκ
γελω με τις μπυρες γιατι παιζει να σου προταθηκαν ολες να πουμε, αλλα ετσι ειναι τα γουστα
να χεις ποικιλια για τους μερακληδες, αλλα να χεις φτηνη μπυρα βαρελι και κανα 2 φθηνες μπουκαλι για τους μη εχοντες
με τον καιρο βαλε και καμια βάις βαρελι που γενικα απο την εμπειρια μου στα μαγαζα φευγει παρα πολυ να ξες
να κοιταξεις τι χαρακτηρα θα δωσεις στο μαγαζι, αυτο εχει σημασια μεγαλη, απο μουσικη και διακοσμηση κλπ.
γιατι απο την αρχη ο γενικος χαρακτηρισμος μενει, κ τον εξελισσεις στη συνεχεια
cheerz
άμα τα καταφέρεις με 2,5ευρώ/μισόλιτρο σε παραδέχομαι και υπόσχομαι όποτε κατεβαίνω να σε τιμάω.
επισης φρηκ βαλε κρικελακια στο μπαρ για τα μπουφανια...
οι καλογεροι ειναι εχθροι των μεθυσων...εχω φυγει πολλες φορες φοροντας ταγερακι αντι για το φλαιτ μου
βετερανος_μεθυσος_4
για χαρακτηρα/διακοσμηση κερδιζει παντα το ξυλινο/καημποικο στυλ παλιο τεξας και η μπυρα το σηκωνει.Αρκει να μην εχει τπτ πανω metallica η ac/dc ξερεις στυλ τοπμαν.Πιο βιντατζ ρε παιδι μου
ρε Φρικ πότε με το καλό λέτε για "εγκαίνια"?
ελπιζω και με τα γραφειοκρατικα τελη ιουνιου - αρχες ιουλιου , και η μαχη παιζεται μεταξυ κραφτ και αλφα βαρελι κυριες και κυριοι!! :p
Alpha: 30lt βαρέλι = (περίπου με τις απώλειες) 55 μπύρες x 2,5 ευρώ = 137,5 ευρώ τζίρος / βαρέλι
Craft: 20lt βαρέλι = 37 μπύρες x 2,5 ευρώ = 92,5 ευρώ τζίρος / βαρέλι
το θέμα είναι να δεις τι συμφωνία μπορείς να πετύχεις στην τιμή του βαρελιού.