ο νταηθορ ειναι αυτος?
Spoiler
Printable View
με πέτσινο και ΚΡΑΝΟΣ δείχνει σαφώς πιο αρρενωπός.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι με το να έχεις κάποιον να μαλακίζεται όπως ο κατηγορούμενος είναι σαν να προσκαλείς όλα τα τρολλ που μιλάν ελληνικά εδώ και αργά η γρήγορα θα μυριστούν τι παίζει και θα έρθουν (ένα φάντασμα πλανάται πάνω από το ER). Πόσα ιγκνόρ θα κάνεις μετά; Άσε που θα πρέπει να κάνεις λογκίν και ας μην θες. Άσε που δεν είναι και πρακτικό για τους λόγους που είπε ο ikonoklast.
Τελικά αυτό που πρέπει να γίνει είναι να τηρούνται μερικοί απλοί κανόνες όπως μέγεθος και περιεχόμενο υπογραφής, όχι κουραστικό σπαμ και όχι φωτογραφίες σε θρεντς που δεν πρέπει να μπουν γιατί κάποιος μπορεί να μην έχει την ανάλογη όρεξη ή να βλέπει από την δουλειά. Δηλαδή σε κάθε περίπτωση 5 μέρες θα γίνεται το ίδιο και μετά από ένα μήνα πάλι το ίδιο και άντε στον επόμενο; Και με αυτούς που λένε μπαν γιατί δεν συμπαθούν κάποιον ή με αυτούς που συμπαθούν τι γίνεται; Ο Ριτζεκτ ας πούμε το είδε το θέμα αλλιώς (αν κατάλαβα καλά), όποιος είναι πιο σκατόψυχο μουνόπανο αυτός το αξίζει. Δεν πάει έτσι όμως ούτε μπορείς να μετράς κάπως πόσο βλάκας είναι κάποιος και να το ρίχνεις. Αυτό που λέω όμως γίνεται.
Οπότε ΜΠΑΝ.
να πω ψιλοσοβαρα...
η περιφτωσις του φιρεστρομ ειναι ταμαμ για ιγκνορ για οσους ενοχλουντε...δεν τρολαρει σατανικα, πεταει μια φωτο κι αυτο, κανεις δεν προκειτε να τον απαντησει οποτε δεν προκειται να βραχυκυκλωστε απο οτιναναι απαντησεις
εαν σας ενοχλουν τα ακυρα του τοτε γιατι δεν γινεται κατι αναλογο με ΟΛΟΥΣ τους μπαγλαμαδες που σκαναρουν ολα τα τοπικς και οπου σκαλωσουν πεταν μια ασχετη παπαρια? πχ ο τυχαιος μικροσκοπικοτσουτσουνος επικας διαβαζει το θρεντ ''Το Τελειο Σαρμαδακι'' και πεταει ενα ''το αμπελοφυλο πρεπει να κοβεται με ατσαλι'' και δωστου ενα βιντεο με εναν τυπο με μαγιω να κουναει κωλο (δεν ειμαι ομοφοβικος...) και να τρωει σαρμαδακια με το κοινο αποκατω να κανει \m/
εγω τον φιρεστρομ δεν τον ξερω, τον εχω στο μσν και στο ρουφιανομπουκ και δε με ενοχλησε ποτε (τουναντιον μια φορα που ομιλησαμε στο μσν με φανηκε μια χαρα προσγειωμενος) παρολαυτα με ενοχλει εδω...βρισκω εντελως ασκοπο ολο αυτο που κανει, τον θεωρω εξυπνο αλλα μπουνταλα, μπουνταλα διοτι δεν μπορει να μετριασει αυτο το οποιο βρισκει γκαυλαδερο και γιατι δεν εκμεταλευεται θετικα την παρουσια του σε ενα φορουμ
αλλα με ενοχλουν κι αλλα πραματα...πχ η μαλακια περι ''ΕΡ''...για στασου ρε φιλε...
στο ονομα αυτου του πραματος εχουν ερθει και φυγει ριχνοντας μαυρη πετρα τοσα και τοσα αξιολογα ατομα (δεν θα αναφερω περιφτωσεις που τους ξενερωσαν οι ιδιοι οι μοντερατορες με το που μπηκαν...)...εδω πρηζω ατομα να μπουν - ατομα με ΑΡΧΙΔΙΑ να το πω ετσι - και με λενε ''που να μπω ρε καμμενε εκει ειναι φορουμ λυκειοπαιδων'' και κατι τετοια
αντιλαμβανομε την ''αγωνια'' του ικονοκλαστς, του, του, ...
δεν αντιλαμβανομε την μαλακια που επιασε τον αμνηζιακ και εκανε αυτο το θρεντ...απαξ και εισαι μοντερατορας δεν κανεις τετοια πραματα
γελαω με ντραμσικ...πραγματικα γελαω ομως
γελαω με ξρουκ (ευχαριστω για το ποστ σου...με θυμησε γιατι σε αντιπαθουσα)
γελαω με χελμ που κανει ποστ και ειναι λες και μας κανει χαρη...κατα τ'αλλα το φορουμ κλπ δεν παιζει ρολο μπλα μπλα μπλα
ααα και εντιτ...ubu δεν θα ξανακανει κανενα σχολιο για εμενα στο IRC, θετικο ή αρνητικο, ολα δω θα τα λες
...και για να ρίξω κι εγώ φως από μία ακόμα γωνία....
...αν το "ignore" δούλευε κρύβοντας παντελώς τα ποστς του τάδε χρήστη, ακόμα και τα quotings, τότε προσωπικώς δεν θα είχα λόγο να κλικάρω καν το εν λόγω thread. Αλλά ως έχει τώρα, η επιλογή του ignore είναι λίγο ανεπαρκής. Ναι μεν είναι κάποια λύση αλλά λίγο μέτρια για τον σκοπό που εξυπηρετεί. Λύση, ωστόσο, έτσι απλά.
Από την άλλη κάνει ένας μοντξερωγώ την εξής άπλη ερώτηση: Να τον μπανάρουμε για πάντα ή όχι;
Και λέω ναι. Είναι πολύ απλό. Είναι λίγο αυστηρό αλλά είναι απλό!
Μισείς τον Τάδε; -Όχι
Θα μπορούσατε να ήσασταν φίλοι; -Πιθανόν!
Σου αρέσει η παρουσία του στο φόρουμ; -Όχι
Γιατί; -είναι φλύαρος και τις μακράν περισσότερες φορές εριστικός ή/και εκτός θέματος
Δεν υπάρχουν κι άλλοι που το κάνουν αυτό; -Σαφώς!
Γιατί να μπανάρουμε μόνο τον ένα; -Γιατί όχι;
Να μπανάρουμε κι άλλους; -Να γίνει πολλ, χωρίς πλάκα*
Θεωρείς ότι ο Τάδε έχει ψυχολογικά προβλήματα; -Στ' αρχίδια μου.
...Αλλά όπως και να' χει, είναι καλό παιδί έτσι; -Γιατί όχι, αλλά για το φόρουμ αυτό είναι 100% άσχετο.
*Το πολλ έχει πλάκα. Είναι ενδιαφέρουσα διαδικασία. Αν η πλειοψηφία ψηφίσει να μείνει ο Firestorm, it's okay ειλικρινά. Αν μου την σπάει τόσο, δεν θα μπαίνω.
Αλλά μάλλον και πάλι θα μπαίνω! Αν η πλειοψηφία δίωξει τον Firestorm (και στο μέλλον ίσως και άλλους δέκα...), ας κάνει/κάνουν δικό τους φόρουμ.
...και μετά ας μπανάρουν αυτοί εμένα.
Αλήθεια, είναι απλώς ένα φόρουμ. Αν κάποιοι εδώ μέσα είστε φίλοι και στην πραγματική ζωή, μείνετε φίλοι, είναι καλό! ...και αυτονόητο.
Αν ο Τάδε χρήστης έχει σοβάρο πρόβλημα ας το λύσει με τους φίλους του και τον εαυτό του.
Αν έχει πρόβλημα με το φόρουμ, να το λύσει με τους μοντς και τους άλλους χρήστες, άλλα μπορεί να φάει και μπαν.
...and Bob's your uncle.
Πιο πολυ θα γελασει ο κλαψε τοτε
καλά, ούτε ένα μήνα δεν μπορώ να λείψω χωρίς να διαταράξετε την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου; και είναι κρίμα γιατί μέχρι δεύτερη σελίδα είχα γαμηθεί στα γέλια και νόμιζα ότι θα ήταν από τα καλύτερα θρεντς έβερ, αλλά μετά πέσατε πολύ. λυπάμαι αλλά το έργο σας σε αυτό το θρεντ μιλάει από μόνο του για το ποιοι είστε.
Εγώ πάντως προτείνω να φάει κι ένα ban o Helm, δεν γουστάρω όταν ξαναβγάλει κόμικ να μολύνει το music discussion με το ρομαντικορωμαλαιομεταλλοφιλοσοφικό του σπαμ. Όχι τίποτε άλλο, αλλά πρήζω φίλους μου λυκειόπαιδα να χωθούν ER και μου λένε "που να μπω ρε καμμένε, αυτό είναι φόρουμ μαλλιάδων".
Με βάση αυτό, να επαναλάβω αυτό που έγραψα και στο πρώτο ποστ. Το να μείνει ο φιρεστορμ ΔΕ νομιμοποιεί το σπαμμάρισμα ε. Αν αρχίσει να σπαμμάρει φεύγει ακριβώς την ίδια στιγμή, ακόμα και αν αυτό γίνει την ίδια μέρα που θα τελειώσει το πολλ. Και αυτό προφανώς ισχύει και για τα μελλοντικά τρολλς.
Αν θέλει να μείνει θα τηρεί τους κανόνες και θα ποστάρει σαν άνθρωπος, οκ, με ένα ανεκτό όριο βλακείας, το οποίο επίσης ισχύει για όλους.
Eimai fake tou Vidna kai psifisa na meinei, opote afaireste 2 psifous ap to na meinei. Thanks.
Ας πούμε αυτό είναι μη ανεκτό όριο βλακείας. Ban.
απο την τελικη καταμετρηση ομως να αφαιρεθουν και τα fakes εκατερωθεν.
και οι παλιοι λογαριασμοι. καποιοι βγαινουν τρισυποστατοι.
για αποτελεσμα με αρχιδια και οχι με τσατσιες.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα αφαιρούνται 5 ψήφοι από τους ΦΥΓΕ και 1 από τους ΜΕΙΝΕ.
-4 στις ψήφους των ΦΥΓΕ δηλαδή.
Παλιοί λογαριασμοί δε ξέρω ποιοί είναι, σίγουρα πάντως δε θα μετρηθούν καινούριοι λογαριασμοί, όσοι έγιναν από τη στιγμή που ξεκίνησε το πολλ.
Αμνήζιακ οι αντμίνς σε έχουν παέι λίγο πίπα-κώλο, μέχρι και εφορευτική επιτροπή σε βάλανε.
Μου το ξεπληρώνουν αλλιώς :!:
ψηφισα μολις τωρα λαθος 'φυγε'. να αλλαχτει σε 'μεινε'
ευχαριστω!
ΟΚ. -1 ψήφος από τους ΦΥΓΕ και -4 από τους ΜΕΙΝΕ γιατί έχετε μαζέψει όλους τους βλάκες.
Αυτά είναι μαλακίες.
Ποιος ορίζει το τί είναι σπαμμάρισμα και τί όχι;
Τα fakes Που είχε κάνει πριν λίγες βδομάδες και πόσταρε με ιερογλυφικά δεν είναι;
αυτό δεν είναι σπαμμάρισμα;Quote:
30/11/2011 16:03 <Firestorm> °.˛*.˛.°★。˛°.★** 25 ημέρες για τα Χριστούγεννα *★* *˛. ˛ °_██_*。*./ ♥ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。* ˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ♥ ˛* .°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。 *(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬
Πολλοί γαμάτοι users εκ των οποίων ένας είμαι και γώ, πιστεύουμε πως είναι. Άρα και πρέπει να φάει μπάν χωρίς polls και olympians.
Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο από το ιστορικό του εν λόγω χρήστη πως αν μείνει οι μαλακίες θα συνεχιστούν και πως δεν διορθώνεται. Τις ευκαιρίες του τις είχε και με το παραπάνω. Ακόμα και να μην ήταν έτσι, είναι φανερό πως τις μαλακίες τις συνεχίζει και τώρα.
Εάν μείνει λοιπόν, με ποιο σκεπτικό θα μπαναριστεί στο μέλλον; Λόγοι αντικειμενικοί να πάρει πούλο υπάρχουν και τώρα. Εαν το πολλ πεί να μείνει, θα μείνει όπως είναι με τα χούγια του και το φόρουμ θα μείνει μολυνσμένο. fact.
Όχι τίποτα, να μπορούμε να φωνάζουμε και λυκειόπαιδα.
σε ανεπτυγμενα θηλυκα λυκειοπαιδα λεμε ναι
Καλέ μου φίλε Παρασκευά, κοίτα πως θα εκμηδενίζω τα 'σοβαρα' επιχειρήματά σου: το thread που πόσταρα το αποπάνω λέγεται OFFTOPIC THREAD. Επίσης σχολίασα ένα γεγονός που θα μας γεμίσει σε λίγο καιρό χαρά ευτυχία και αγάπη με το δικό μου μοναδικό Firestorm τρόπο, σε μόλις 25 μέρες!! Δεν είναι τέλεια νέα;;; Επίσης γελάω με όσους το ποστάρουν στο φέησμπουκ, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία, δεν έχει καμία σχέση με το λόγο που το πόσταρα στο OFFTOPIC THREAD του ER. :)
σε άλλα νέα -6 το φύγε.
αμνηζιακ, ξεκίνα να παίζεις skyrim, γαμώ φαίνεται
to quote einai parmeno apo to chat opws fainetai ksekathara. apo thn imeromhnia, thn wra klpklp.
Ρε goodson, οσα εχεις γραψει πραγματικα εκμηδενιζονται απ'οσα εχουν ποσταρει αυτοι ΠΡΙΝ απο σενα, διαβασε το θρεντ ξανα, ποιο το νοημα να σου απαντησει καποιος σοβαρα. Υπαρχει η τρελη που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΑΜΜΑΡΕΙ, υπαρχει και το ΙΓΚΝΟΡ, τα χουμε ηδη πει. Επαθες και συ τον ξαφνικο καρκινο με μενα. Δε φευγω ρε πουστη.
Κι εγώ νόμιζα ότι θα δημιουργούσατε παρόμοιο θρεντ για μένα επειδή έγραφα ανεκδοτάκια.
gia sena exei paloukwma se koini 8ea
Φίλε μου καλέ, έχεις κάθε δίκιο στο σκεπτικό που παρουσιάζεις. Ωστόσο, η αλήθεια είναι απλά πως τούτο είναι μια τελευταία ευκαιρία στον φάιρστορμ να καταλάβει ότι σπάει πούτσους, ότι δεν είναι αστείο, δεν είναι κουλ, δεν είναι το καλύτερο τρολλ από το ψωμί για τοστ, κοντά 50 άτομα θέλουν να μπαναριστεί φφς. Κι αν νομίζει πως αν βγει το "να μείνει" αυτό σημαίνει ότι όλα πάνε καλά και συνεχίσει να σπαμμάρει με τον ίδιο τρόπο, θα εκπλαγεί σύντομα γιατί η κοινωνία είναι άδικη, life is short and love is always over in the morning. Και αυτό θα είναι και ένα μάθημα ζωής που δε θα μπορέσει να το εκτιμήσει παρά μόνο πολύ, πολύ αργότερα, ίσως και στο νεκροκρέβατό του! Γιατί αυτό κάνει το ερ.
Paris, ό,τι είπε ο αντμίν.
Να συμπληρώσω απλά τη γνώμη μου (και ο Θεός θα με κάψει που θα υπερασπιστώ το φιρεστορμ), αλλά αν συνεχίσει να κάνει μόνο 3-4-5 ηλίθια ποστς τη μέρα και ποστάρει ιερογλυφικά στις 5 το πρωί μια στο τόσο, ε αυτό νομίζω εντάσσεται στην κατηγορία "ανεκτό επίπεδο βλακείας" και αντιμετωπίζεται με ένα ιγκνόρ. Τόσοι και τόσοι είναι σε αυτή την κατηγορία, απλά στο φιρεστορμ χτυπάει περισσότερο άσχημα λόγω βεβαρημένου παρελθόντος.
Από την άλλη, αν αρχίσει να ποστάρει μαλακίες σε άσχετα τόπιξ, όπως έκανε με τα ιερογλυφικά ακκάουντς που ανέφερες, εννοείται ότι θα φύγει νύχτα (στις 5 συγκεκριμένα). Όπως ακριβώς έγινε και με τα συγκεκριμένα ακκάουντς (τα οποία ήταν 3, για το trivia της υπόθεσης).
Αλλά ας περάσουμε ένα αισιόδοξο μήνυμα, ας μη χάνουμε την πίστη μας στην ανθρωπότητα, μπορεί και να σοβαρευτεί εν τέλει.
έντιτ : για τους κουρασμένους τα ξανάπαμε, καλή ξεκούραση παιδιά :!:
οντοπικ...
αρνιζιακ το Matt Elliott - 2010 - Songs (Box Set) [Ici D'Ailleurs, 2010] FLAC το θες?
ετσι σε θελω...να στεναχωριεσαι αναλογικα
εντιτ...(οντοπικ παντα) το νεο του δεν ειναι ενας αδαμαντας?
Είναι το γαμημένο, είναι.
Το έχω ακούσει 5-6 φορές μόνο βέβαια, από τη Δευτέρα έχω ακούσει 48 φορές (μετρημένες) αυτό
Spoiler
λοιπόν, ένα - δυό πράγματα.
Πρώτα απ' όλα γράφω "σοβαρά" σε ένα θρεντ που αφορά ό,τι χειρότερο έχει περάσει από το ερ τα τελευταία χρόνια. Να θυμηθώ να αυτομαστιγωθώ γι'αυτό.
Τώρα, γιατί ο firestorm είναι ό,τι χειρότερο έχει διαβεί από αυτό το καταραμένο φόρουμ δεν έχει να κάνει με τα διακόσια ποστς του στο picture (έτσι κ' αλλιώς το picture γενικά ένα κόπι/πεης από 9gag και σία είναι εδώ και καιρό - τι μια εικόνα - τι διακόσες). Ούτε με τα τριγωνάκια, ούτε με τα ιερογλυφικά, ούτε με το τσατ ούτε με τπτ. Και είναι σύντροφοι του "ΦΥΓΕ", στρατηγικό λάθος να ταυτίζουμε τον firestorm με αυτά. Oριακά δεν μπορώ καν να εξηγήσω απλά γιατί μου είναι τόσο απεχθής, απλά μου είναι. Όλα του, κάθε bit που φεύγει από το πισι του και φτάνει στο er, βρωμάει. Μπλιαχ.
Γενικά θεωρώ ότι σε ένα φόρουμ όπως το er κανείς δεν πρέπει να τρώει μπαν, είναι έτσι διαμορφωμένη η φυσιογνωμία του που γενικά επιτρέπει στον κάθε καθυστερημένο να έχει την δικιά του μικρή ιντερνετική γωνία. Με την ιστορία με την Drumsick τις τελευταίες μέρες έχω αηδιάσει λίγο και θεωρώ ότι ξεπερνάει και την όποια χαλαρότητα διέπει το er και πιστεύω ότι εκεί σηκώνει ένα χέρι καλό βρωμόξυλο, αλλά δεν είναι δικιά μου δουλειά.
Η ιντερνετική περσόνα του firestorm ξερνάει την ανάγκη του για προσοχή. Και επι ένα χρόνο το er του δίνει την προσοχή που επιζητάει. Μην τον ταίζετε και θα καταλήξει γιουλάι, να γράφει ΠΑΟΚ - ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ μόνος του στις 5 το πρωί ενώ θα κοιτάει το μπουκαλάκι με τα χάπια στο γραφείο του και θα σκέφτεται πόσο κοντά είναι η λύτρωση αν τα κουμπώσει όλα μαζί. Δλδ, ζει για αυτό που γίνετε, ζει για να ανοίγει κουβέντα γύρω από τον εαυτό του τώρα που 3ανάρθε, λογικά έχει ρίξει 40 παχιές με το θρεντ, σε λίγο 8α πιστεύει και ότι αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο. Η μόνη φορά που θα ήθελα να ξανασχοληθεί σύσσωμο το er με την παρτη του είναι να μαζευτούμε κάτω από το μπαλκόνι όταν αποφασίσει να φουντάρει και να του φωνάζουμε "ΠΗΔΑ ΠΗΔΑ".
Ας μείνει, σιγά, χαίρομαι κιολας που μετά το μπαν του είναι εξίσου ηλίθιος, θα με χάλαγε αν είχε αλλάξει, καταλαβαίνετε όταν κάτι τέτοιοι τύποι βρίσκουν τον δρόμο τους και γίνονται φυσιολογικοί χαλάει κάτι στην εντροπία του συστήματος, διαταράσσονται τα τσακρα κτλ.
Καλή σου παραμονή firestorm σε ένα φόρουμ που το μισό σε σιχαίνεται και από το υπόλοιπο μισό το 98% σε λυπάται ξερωγω και ελπίζει κάποτε να γίνεις λίγο άνθρωπος εκτός από τον φίλο σου τον Η., που η αμοιβαία σας συμπάθεια είναι ότι σωστό στον κόσμο αυτό.
Μην στεναχωριέσαι όμως, υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή πέρα από το electric requi.... oh wait. λάθος.
Γελαω. Πες μου λιγο αληθεια, τα πιστευεις αυτα που γραφεις; Αν ναι, ελα να μου τα πεις απο κοντα :)
Τί γίνεται με την drumsick τις τελευταίες μέρες:?::labiri: