Σούπερμπόουλ την άλλη κυριακή.
Μπράιντη ο βλάκας που παίζει στους Πάτριοτς και γαμάει την giselle.
αντιμετωπίζει τους γλώρους Giants της νέας υόρκης με τον αδερφό του Peyton Manning τον Eli(που κι αυτός πσιλοβλακάκος είναι)
Printable View
Σούπερμπόουλ την άλλη κυριακή.
Μπράιντη ο βλάκας που παίζει στους Πάτριοτς και γαμάει την giselle.
αντιμετωπίζει τους γλώρους Giants της νέας υόρκης με τον αδερφό του Peyton Manning τον Eli(που κι αυτός πσιλοβλακάκος είναι)
poion apo tous duo vlakes na uposthri3oume omws?
Εγώ γενικά ψίνομαι για Brady γιατί ο Eli έκανε κάτι δηλώσεις στα πλέη - οφφ τύπου "γαμάμε και θα το δείξουμε και τους Packers θα τους νικήσουμε και τέτοια". ε α γαμήσου ξέρω 'γω. τουλάχιστον ο Brady πριν παίξει με τους Ravens βγήκε και είπε ότι είναι πιθανότατα η καλύτερη άμυνα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα
Kudos σε JNB.
(Τι Patriots μωρε ρεμπελε, απο τις πιο αντιπαθεις ομαδες).
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...90_700b_v1.jpg
και οι άλλοι αντιπαθέστατοι είναι :/
θα παίξει κάνα καλό live stream?
κάτι θα παίξει αν και ψίνομαι να μην το δω τελικά
τι ωρα αρχιναει?
μιαμιση
Τηλεορασουλα, παρεα τεραστια, chicken wings, γκομενες μεθυσμενες με red solo cups, φωνες, καθυστερηση και να μαστε καλα να το ζουμε καθε χρονο 8-)
τραγουδατε και τον υμνο συγκινημενοι χερι στην καρδια κλπ?
:moutza:
πόσο εκδίκηση θέλουν να πάρουν οι Patriots όμως! δεν εξηγούνται αλλιώς τα λάθη τους μέχρι τώρα
επίσης γαμώ τις διαφημίσεις τους
δε θα γερασει ποτε η πουτανα;
Δεν ξερω, αλλα πουτσα σε New England, ετσι
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΤΣΝΤΑΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
Bradshaw φάση της χρονιάς, γενικά χίλιες φορές Giants σε σχέση με Patriots. Επίσης Eli πλέον περισσότερα Superbowls από Peyton.
http://a.espncdn.com/photo/2012/0205...ele_cr_576.jpg
πικρα ο brady
και που να βρει παρηγορια
γιατι δεν goustarete Patriots?
διαβασα επεξηγηματικο ποστ σαμπρελα στην σελ3 η 4 και κατι καταλαβα προοδος!
http://drkronner.files.wordpress.com...belichick1.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/2007_Na...ng_controversy
και λόγω Captain America Brady προφανώς
και οι Giants για το πούτσο είναι
δώστε το στους Ravens. αυτοί ταξίζαν φέτο
*bump*
πρώτος αγώνας που βλέπω φέτος Κανσας Σίτι - Νιου Ορλεανς. ΝΟ φαίνονται τραγικά αποδυναμωμένοι. Βέβαια Μπρίζς θεούλης κάτι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς εκεί μέσα αλλά η άμυνά τους είναι για τον πούτσο. Γενικά από 'τι έχω δεί Ravens ΓΑΜΑΝΕ ψυχές και φέτος. 49ers ένα κλίκ καλύτεροι από πέρσι (άσχετα αν τώρα χάνουν από Vikings λολ). Patriots μίσος και φέτος ελπίζω να τους σκίσουν οι Ravens σε μερικές ώρες. Steelers όσο περνά ο καιρός χειροτερεύουν δυστηχώς, χωρίς να σημαίνει ότι τους ξεγράφουμε. Giants το ίδιο απρόβλεπτοι με πέρσι. Packers δυναμη. Γουστάρω RGIII αβέρτα και Redskins μοιάζουν για έκπληξη. Μάτια επίσης στραμένα πάνω σε Detroit, Cardinals, Titans, Texans και φυσικά τους Broncos του Manning
λοιπον μεχρι ναρχισει nba εχω κατεβασει και δει καποια ματσακια φετο απο περιεργεια
κανα 2 ηταν αρκετα καλα ,ωραιο που ειδα το Baltimore-Philadelphia με ξυλικι
εχει μια πλακα το σπορ τελικα αν και με κουραζουν κατι 3ωρα που κρατανε
θα γινω φαν :grin:
ε χτές το βράδυ η φάση ήταν Titans - Lions και Baltimore - Patriots. Και πως στον πούτσο έχασαν πάλι έτσι οι Saints?!?!
M΄εμφανή τάση τρολαρίσματος,σαφέστατο "αντιΑμερικανισμό" κι ειλικρινή απορία...
γιατί όχι Rugby Union...Rugby League (να πω την αλήθεια ακόμη ψάχνω τις διαφορές τους,ενώ θα γίνει και μια μίνι εκδοχή τους Ολυμπιακό σπορ περικαλώ)...στην τελική AFL (aussie rules);
Ευχαριστώ όσους μπουν στον κόπο.
η ερωτηση ειναι γιατι δεν βλεπει καποιος αυτα που γραφεις και βλεπει NFL;
αν ρωτας αυτο τογραψα περιμενω να αρχισει το Nba και ψαχνω υποκαταστατα απο την ιδια χωρα :-o
και ειναι πιο ευκολο piratebay να βρεις ματς να κατεβασεις
ραγκπι κλπ δεν εχω δει
η ερώτησή σου είναι, γιατί hard rock και όχι heavy metal
Η απάντηση είναι "Γιατί βυζιά"
και επίσης εγώ βλέπω και rugby (έχει και το TV5 αγώνες live) και τα διεθνή τουρνουά τύπου 6nations. και την Αγγλική λίγκα άμα κάτσει.
Και επί της ουσίας είναι 2 διαφορετικά αθλήματα (nfl - rugby) με το NFL να είναι πιο κοντά στην έννοια "turned based strategy" παρά action.
Nταξ,αποδεχτή κάθε ερμηνεία...
Να στο πω διαφορετικά.Δε ξέρω γρι από NFL,τα άλλα κάπως τα παλεύω.
Κι όπως θα λέγαν και κάποιοι άλλοι,όλος ο κόσμος παίζει μπάσκετ κι αυτοί ΝΒΑ.
Στα γρήγορα (αν και θα ορκιζόμουν ότι κάπου έχω γράψει βασικούς κανόνες του NFL)
Ομάδα Α επίθεση (έχει την μπάλα)
Ομάδα Β άμυνα
Η ομάδα Α πρέπει να φτάσει στην απέναντι γραμμή και να ακουμπήσει την μπάλα χάμου (τατσντάουν) η ομάδα Β δεν το θέλει.
Η ομάδα Α πρέπει να "προχωράει" την μπάλα τουλάχιστον 10 γιάρδες με τις 4 προσπάθειες. Αν τις περάσει με λιγότερες , ρισέτ η 4δα και από την αρχή.
Χοντρικά αυτό, συνήθως αν μέχρι ΚΑΙ την τρίτη προσπάθεια δεν το έχουν καταφέρει δεν ρισκάρουν 4η γιατί αν δεν πάνε τα πράγματα όπως πρέπει, η Ομάδα Β που θα κάνει μετά επίθεση ξεκινάει εκεί που έμεινε η Μπάλα. Γι αυτό βλέπεις και στην 4η προσπάθεια "κλωτσάνε" (punt) την μπάλα και όπου πάει , ώστε η ομάδα να Β να ξεκινήσει όσο πιο μακριά μπορεί.
σελ 5 :)
για δωσε φωτα αμα ξερεις
αυτος που κλωτσαει την μπαλα για να μπει στο τερμα δεν κανει τπτ αλλο σε ολο το παιχνιδι;:touched:
και οταν σε κατι φασεις δινει o QB την μπαλα σε εναν διπλα η' πισω και αυτος παιρνει φορα και τρεχει και βρισκει τοιχος γιατι το κανουν? συνηθως δεν κερδιζουν και πολλα μετρα ο σκοπος ποιος ειναι; να φανε το χρονο;
βασικά ο "κλωτσάω την μπάλα" (Kicker ή placekicker) δεν ξέρω αν κάνει κάτι άλλο.
Επειδή συνήθως έχουν μόνο έναν τέτοιο (αν και παίζει να έχουν και 2 , έναν για punt και έναν για field goal) δεν νομίζω να ρισκάρουν να τον βάλουν να κάνει και κάτι άλλο :)
Για την ερώτηση σου σχετικά με το ότι σκάει στο τοίχος: Όπως έχουμε πει , είναι ένα παιχνίδι τακτικής, σε κάθε turn επιλέγουν το παιχνίδι που θα κάνουν. Τώρα αν ο QB επιλέξει rush και η άμυνα είναι στημένη για μακρινή πάσα, ε, τους θωπεύουν. Επίσης μπορεί να δημιουργήσουν οι μπροστινή διάδρομο για να περάσει ο running back, άσε που είναι πιο σίγουρη πάσα στο running back από τον wide receiver. Και επίσης δεν ξεχνάμε και τον παράγοντα κούραση στο QB , που θέλει να ξεκουράζει που και που το χέρι του :).
καλά υπάρχουν και ράνς τα οποία έχουν καταλήξει σε tuchdowns και γενικά ράνς με αρκετές γιάρδες
από τους καλύτερους running backs
http://www.youtube.com/watch?v=jX-lz...eature=related
και ένα βίντεο με ράνς γενικά
http://www.youtube.com/watch?v=Zfjej...eature=related
υπολόγιζα να έβαζες την λατρεία
Ε 'ντάξει αυτός είναι μίλια πιο μπροστά από όλους. Τεράστιος παίχτης
Βλέποντας αυτόν τον μαλλιά...( είχε πρότυπο τον ΙCE T; )...αναρωτιέμαι βασικώς αν υπάρχει κάποιος ορισμός φάουλ ή δεν παίζει τέτοιο πράγμα;
Και τακτικά μιλώντας,δεν θα έπρεπε σε κάποιες περιπτώσεις να δώκει και καμιά πάσα;Ασχέτως του αν είναι τιτάνας ο ντουντ.
υπάρχουν φάουλ αλλά παίζουν 100 χιλιάδες διαφορετικά. Δηλαδή διαφορετικά σφυρίζεται στον QB διαφορετικά στους αμυντικούς και πάει λέγοντας, εγώ δλδ που βλέπω καιρό δε τα έχω μάθει - καταλάβει και όλα και γενικά οι κανονισμοί έχουν αλλάξει και πάρα πολύ από το παρελθόν γιατί έσκαγαν κάτι τύποι και απλά δολοφονούσαν κόσμο βλέπε Lawrence Taylor, Dick Butkus, και από πρόσφατους Ray Lewis υπήρχαν παίχτες που μετά από χτυπήματά τους αποσύρονταν :P , όσον αφορά τις πάσες δε πολυγίνονται γιατί τα Interception παίζουν πάρα πολύ. Παρόλα αυτά δές εδώ το 4, συμβαίνουν και αυτά...
Κάνω ένα μικρό hi-jack για να πω ότι τον τελευταίο καιρό έχω λιώσει στο NCAA.
Γουστάρω που ως κολεγιακό τα λάθη είναι περισσότερα , και τα σκορ μεγαλύτερα, και βλέπω απίθανα ματσάκια με τρελά σκορ τύπου nc state - clemson :48-62 .
Ένα άλλο που μου αρέσει παράφορα είναι τα marching bands που παίζουν κατά την διάρκεια του αγώνα, επίσης στο κολεγιακό έχουμε και "καυτές εξέδρες", πάντα στα πλαίσια του show που είναι πάνω όλα το όλο κονσεπτ.
Κρατάω για το τέλος την εκπομπή που βλέπω κάθε Σάββατο το College Gameday όπου δεν έχει σημασία και πολύ τι βλέπεις :) αλλά είναι γαμώ
και έχω πετύχει και "καυγά" Ty Burrell - Eric Stonestreet και καλά για την καλύτερη ομάδα :).
Εδώ ένα χαζό σκηνικό :)
Spoiler
Σε όλη αυτήν την φάση έχω προσέξει ένα απίθανο QB από τους Oregon Ducks με όνομα Marcus Mariota
Spoiler
Σορρυ για το χάιτζακ :)
πόσο εύκολα κάνουν runs ρε μλκ εκεί :touched:
χαμος στο ισιωμα για τα wildcards
στην afc οι στιλερς μου τον επαιξαν αγριως, χασανε απο σαν ντιεγκο, το οποιο ειναι απο τις χειροτερες ομαδες της νφλ, για πρωτη φορα στην ιστορια τους στην κανονικη περιοδο στο πιτσμουργκ. παλι καλα που το σινσινατι εχασε, ενω κερδιζε 19-10 στην 4η περιοδο, απο νταλας με fg στο τελευταιο δευτερολεπτο. τωρα την επομενη βδομαδα, νταλας-στιλερς (το μεγαλυτερο ντερμπυ της νφλ που γινεται μονο καθε 4 χρονια και καιγονται και οι 2 για νικη) και σε 2 βδομαδες εχουμε πιτσμπουργκ-σινσινατι (το οποιο σινσινατι εχει να παιξει και με βαλτιμορη)
nfc της πουτανας
κερδιζουν σημερα ουασινγκτον, νταλας και μινεσοτα και ειναι στην ιδια θεση, ενα παιχνιδι πισω απο σιατλ που παιζει τωρα με σαν φρανσισκο. το σικαγο τον επαιξε αγρια σημερα με μινεσοτα και καθως εχει δυσκολα παιχνιδια μπροστα εχει μπει σε μεγαλες περιπετειες. ακομα και οι giants απειλουνται απο ουασινγκτον και νταλας για την πρωτη θεση στην nfc east
γενικα απο τις καλυτερες σεζον των τελευταιων ετων, εχει ακομα 3 αγωνιστικες και θα πεσουν κορμια
λοιπόν μουνιά έχουμε playoff
Bengals - Texans
Colts - Ravens
Vikings - Packers
Seahawks - Redskins
- το πρώτο είναι στανταράκι Texans. Bengals ούτος ή άλλος από την αυτοκτονία των Steelers πέρασαν. Δε νομίζω να γεμίζουν σε κανέναν το μάτι
- Το Δεύτερο θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι. Colts τεράστια έκπληξη φέτος, παίζουν τέλεια έχει επιστρέψει και ο Pagano που αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα. Μιλάμε για ζευγάρι Ωρεξάτα Νιάτα - Γέρικα Σκυλιά. Ravens έχουν (αν δε κάνω λάθος) τραυματία Lewis αλλά πάντα τους υπολογίζεις. Σε μία από τις καλύτερες φετινές άμυνες (Τexans) πάντως οι Colts τη μία εξαφανίστηκαν και την δεύτερη τους πάτησαν, και νομίζω ότι ο Luck έχει ρίξει αρκετούτσικα interceptions και σε μιά έμπειρη άμυνα όπως των Ravens αυτά θα φανούν. Για να δούμε.
- Επανάληψη του παιχνιδιού της Κυριακής. Peterson τα έχει γαμήσει όλα (όποιος ρώταγε για running backs ας δει την φετινή του σεζόν), δεν έσπασε το ρεκόρ για 9 γιάρδες (γιατί σταρχίδια του το ρεκόρ μπροστά στα playoff). Γενικά βέβαια οι Vikings δεν μου γεμίζουν το μάτι, δηλαδή οκ σε όλα τα άλλα είναι μέτριοι προς καλοί και απλά ο Peterson είναι φόβος και τρόμος. Packers από την άλλη είχαν ξεκινήσει μέτρια αλλά βρήκαν τα πατήματά τους και θυμίζουν κάτι από την ομάδα που πριν 2 χρόνια πήρε το Super Bowl. Γενικά βλέπω Packers αλλά θα χαρώ πάρα πολύ με νίκη Vikings.
- Για το τελευταίο θα μιλάμε μάλλον για το μάτς με τις ομάδες που θέλουν να αποφύγουν όλοι. Seahawks έχουν την καλύτερη άμυνα φέτος νομίζω αλλά εκτός Seattle δεν είναι τόσο δυνατοί πράγμα μείον. Redskins RGIII και τα μυαλά στα blender το παλικάρι πήρε μία από τις χειρότερες ομάδες και την έβγαλε playoff με πλεονέκτημα ! ! Νομίζω πάντως ότι και οι δύο είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την στιγμή. Έχουν δύο παρόμοιος QB αλλά ο RGIII είναι λίγο καλύτερος. Γενικά βλέπω Redskins. Οι Seahawks εκτός, Morris (RB Redskins) πολύ δυνατός αυτή τη στιγμή, Redskins έχουν κάνει μερικές φοβερές νίκες μέσα στη σεζόν.
Γενικά φέτος έχουμε 3 rookie QB που είναι με τις ομάδες τους στα playoff, και αν για τον Wilson που πήρε έτοιμη ομάδα δεν είναι τόσο έκπληξη, οι άλλοι δύο πήραν ερείπια και τα κάναν τρομοκρατικές οργανώσεις. Το γεγονός πάντως ότι φέτος δεν έχει ξεχωρίσει πέρα από μικρές εκλάμψεις ακόμα φαβορί για τον τίτλο κάνει τα playoff ακόμα πιο γαμάτα. Πραγματικά δε μπορώ να πώ πιο θα το πάρει
Αυτο ειναι το wild card round ομως ε, οι νικητες περνανε και παιζουν με τις 4 ομαδες που ηδη περιμενουν.
Γενικα San Francisco 49ers ειμαστε φετος, και αντι - Patriots οπως παντα.
Στα 4 ζευγαρια που εγραψες θελουμε:
Bengals (οποια ομαδα ειναι απο Τεξας να φαει σκατα)
Ravens (καλοι και οι Colts)
Vikings (σκατα στους Packers)
Seahawks (αντι - Γουοσινγκτον ειμαστε)