ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΘΤΑΝΕΣ.
Printable View
H Βαλχαλιώτικη κλίκα του φόρο απαιτεί ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ "Born for Destruction".
egw tha tyragousidw thn eisagwgh tou port royal i oi opadoi twn peiratwn tha meinoun na anapoloun karagounides kai zagorakides?
egw na pw to trooper?
wraia na kanw egw eisagwgh port royal kai meta o mage na mpei me to trooper? auta mono se er fest tha mporousan na ginoun
ερχομαστε να δικαιολογησουμε ολο αυτο το hype που εχει δημιουργηθει γυρω απο το ονομα μας. λολ
Dragonlord, ευχαριστουμε για την προσκληση!
Δε λέτε και μία το line-up ολοκληρωμένο;
mplak metal tha exoume?
^^^^^
Now Exploding In Saigon
Fields of Locust
Steamroller Assault
Τέταρτο δε θα έχει, είπαμε στους φθόγγους αλλά δεν μπορούν και μου είπαν και από το Υπογείως καλύτερα 3, οπότε το αφήνουμε εκεί. Στις επόμενες ημέρες έρχεται αφίσα και ίνφο για μπλουζάκια, στέι τουνντ!
ti leei apo ixo ? exei ftiaksei? uparxei pa kanoniko pleon..? exw na paw xronia
Μάλλον όχι, δεν περιμένω τρελά πράματα από ήχο αλλά ελπίζω να είναι αξιοπρεπής. Ίιιιισως να έρθει και κανάς Θανάσης Δρ.
Σε άλλα νέα, για πείτε (όποιος δε βαριέται) πρόχειρα καμιά λίστα με τα σημαντικότερα sites στα οποία πρέπει να στείλω δελτίο τύπου, μην ξεχάσω τίποτα.
ξεκινα με τα βασικα
www.tranns.gr
Αν δε στείλετε πρόσκληση στον Ντύλαν εγώ δεν έρχομαι πάντως, να το ξέρετε.
Προς τις άλλες μπάντες: παίδες, όσον αφορά την κιθάρα φυσικά και μπορείτε να παίξετε με το set up μου αλλά δεν ξέρω κατά πόσο σας κάνει (με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει καμπίνα για ενυσχιτή στο χώρο). Ο ενυσχιτής μου είναι ένας παμπάλαιος και δεν έχει overdrive καθόλου οπότε άμα όντως παίζει καμπίνα στον χώρο και θελέτε να παίξετε με το "κεφάλι" μου (σε περίπτωση που δεν έχετε ή δεν είναι εύκολο να φέρετε τα δικά σας) μέσα αλλά θα πρέπει να έχετε και τα πετάλια σας για drive (απ'ότι κατάλαβα έχετε πιο modern ήχο οπότε ένας αρχαίος marshall και το bad cat δεν σας κάνει).
Ενημερώστε................
Χμ, αυτό με το μετρό/ηλεκτρικό που παρασκευή-σάββατο ήταν μέχρι 2 έχει σταματήσει; Ρωτάω γιατί από το Υπογείως μού είπαν ότι συνήθως βάζουν ώρα έναρξης 9:30, να ξεκινήσει 10 και να έχει τελειώσει στη 1:00. Αν δεν έχει τρένα μέχρι τις 2, μήπως είναι καλύτερα να πάει όλο μια ώρα πίσω;
οκ, γενικά πείτε μου αν είναι πρόβλημα το 9:30-1:00
Στηρίζω τον drummer που θα παίξει με τους Steamroller!! Κώστα πήξε το Μήτσο στις πρόβες!!